Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Acum 8 minute, M.Adrian a spus:

Mai e valabila oferta cu 100 ron 500 butoane? Vreau eu un pachet asa daca se mai poate. 

sigur,mai am o rola noua de 2500   bucati din vreo 4 role cite au fost .Va pun oricind doriti

Link spre comentariu
Acum 19 minute, M.Adrian a spus:

Puneti pentru mine un pachet cu 500 de butoane atunci, aceeasi adresa. Va transfer maine suma+transportul. 

Aveti mesaj privat,coletul pleaca imediat cu fan de la noi

Link spre comentariu
Acum 22 ore, GOOD-Q a spus:

Chimicale pt atelier cu preturile afisate.Tot pachetul en detalil valoreaza cam 600 lei.Azi cine il va cumpara tot ce e e in poza=400 lei 

b72d0338-525c-4e2b-8924-95861f85addf.jpg

Up,mai 2 pachete disponibile de acest tip 

Link spre comentariu

300 lei aceste 10 bucati ce le vedeti in poza .Doar aeste modele .Respectiv C245759- 5 bucati si C245944-5 bucati. 

Luate la bucata ar reiesi 50 lei /bucata, la 10 bucati le luati cu 30 lei bucata !!! De mentionat ca la TME ,Farnell,etc cu 300 lei cumparati  aproape 2 bucati ! Posta romana gratuit din partea casei 

442f2e80-aa7c-4c81-aef6-2eda507b69e2.jpg

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

Alcool izopropilic 3 L=60 lei [o bucata] 

Mai este pe stoc o pereche de pantofi ESD Safe nr 45 , 2 seturi masti 3M cu filtre.

Plus ofertele recente ,valabile [Vaseline Krytox, sprayuri,tresa,flux,adeziv termic,activatoare virf letcon ,pensete ,foarfeci , letcoane, electroliticele postate ,ULN 2003, MC-urile ,etc]

ecd4fe1e-95ee-4053-bf16-53bc4e41a974.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări