GOOD-Q Postat Mai 5, 2017 Autor Partajează Postat Mai 5, 2017 2200/16v NICHICON - vreau si eu 50 buc...am lasat mp pe FB ok Link spre comentariu
okean Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Ridicat colet, totul la SUPERLATIV ! Multumesc pentru tot, serviciu de mare clasa Link spre comentariu
rslick Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 (editat) Si eu am primit coletul al nu stiu citelea si urmeaza sa mai primesc!ce sa zic decat ca un om ca el mai rar!La ce preturi practica sunt sigur nu numai ca nu are profit ci mai degraba pierderi,prin urmare cred ar fi bine daca mai dorim sa gasim marfa de calitate la preturi ireal de mici la el ar trebui de exemplu sa platim 0,70 bani pe un produs pe care el cere 0,50,cel putin atunci cand nu cumparam en gros s.a.m.d(PAREREA MEA);Ii doresc din suflet multa sanatate si tot ce-si doreste in viata! Editat Mai 5, 2017 de rslick Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Mai 5, 2017 Autor Partajează Postat Mai 5, 2017 Si eu am primit coletul al nu stiu citelea si urmeaza sa mai primesc!ce sa zic decat ca un om ca el mai rar!La ce preturi practica sunt sigur nu numai ca nu are profit ci mai degraba pierderi,prin urmare cred ar fi bine daca mai dorim sa gasim marfa de calitate la preturi ireal de mici la el ar trebui de exemplu sa platim 0,70 bani pe un produs pe care el cere 0,50,cel putin atunci cand nu cumparam en gros s.a.m.d(PAREREA MEA);Ii doresc din suflet multa sanatate si tot ce-si doreste in viata! va multumesc.Cu multi ani in urma fost patron evreu german imi spunea ca nu e bine sa te indragostesti de nici un obiect si ca banii trebuie sa se invirta repede ! Ce rost are sa iau piese de 5000 euro si sa stau cu ele de git 6 luni ? adaos foarte mic si rulat banii ! Altfel la cum sint vremurile ,n-as vrea sa vind pe olx BU 205 sau 208 !! si sa rida lumea de mine ca nu am scapat de ele cind trebuia !!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Mai 6, 2017 Autor Partajează Postat Mai 6, 2017 ma sint decit 60 buc 2200/16v Nichicon Japan seria PW ,low esr restu ce ma e pe stoc -UP ,intrebati pe privat,negociem la cantitati serioase Link spre comentariu
hixpp02 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 A ajuns si la mine coletul inca de vineri, ca intotdeauna, componente de calitate si bonus consistent. Multumesc pentru colaborare. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Mai 6, 2017 Autor Partajează Postat Mai 6, 2017 A ajuns si la mine coletul inca de vineri, ca intotdeauna, componente de calitate si bonus consistent. Multumesc pentru colaborare. si eu va multumesc Link spre comentariu
saptemari Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Multumesc, exemplar ca mereu! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Mai 7, 2017 Autor Partajează Postat Mai 7, 2017 Multumesc, exemplar ca mereu! Si eu va multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Mai 7, 2017 Autor Partajează Postat Mai 7, 2017 STP6NK90 nu mai sint Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 https://s14.postimg.org/qzhvb34n5/101_3530.jpg derulator fludor - 85 lei https://s16.postimg.org/vm4o8a62d/101_3531.jpg banda etansare teflon ,pt filet la tevi apa,aer,gaz - 5 lei si banda dubluadeziv -2 lei rola [disponibile 4 din fiecare] https://s12.postimg.org/jlsqjh0gt/101_3532.jpg adeziv bicomponent profesional - 30 lei,disponibil o bucata Link spre comentariu
carageae Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Vreau eu una de teflon si cee 4 dublu adezive... Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Vreau eu una de teflon si cee 4 dublu adezive... ti le retin Link spre comentariu
MariusUDR Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Va multumesc pentru amabilitate si pentru bonus ! Sanatate si toate cele bune ! Vanzator de nota 100 ++++++ Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Va multumesc pentru amabilitate si pentru bonus ! Sanatate si toate cele bune ! Vanzator de nota 100 ++++++ multumesc si d-voastra multa sanatate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum