Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Si eu am primit coletul al nu stiu citelea si urmeaza sa mai primesc!ce sa zic decat ca un om ca el mai rar!La ce preturi practica sunt sigur nu numai ca nu are profit ci mai degraba pierderi,prin urmare cred ar fi bine daca mai dorim sa gasim marfa de calitate la preturi ireal de mici la el ar trebui de exemplu sa platim 0,70 bani pe un produs pe care el cere 0,50,cel putin atunci cand nu cumparam en gros s.a.m.d(PAREREA MEA);Ii doresc din suflet multa sanatate si tot ce-si doreste in viata!

Editat de rslick
Link spre comentariu

Si eu am primit coletul al nu stiu citelea si urmeaza sa mai primesc!ce sa zic decat ca un om ca el mai rar!La ce preturi practica sunt sigur nu numai ca nu are profit ci mai degraba pierderi,prin urmare cred ar fi bine daca mai dorim sa gasim marfa de calitate la preturi ireal de mici la el ar trebui de exemplu sa platim 0,70 bani pe un produs pe care el cere 0,50,cel putin atunci cand nu cumparam en gros s.a.m.d(PAREREA MEA);Ii doresc din suflet multa sanatate si tot ce-si doreste in viata!

va multumesc.Cu multi ani in urma fost patron evreu german imi spunea ca nu e bine sa te indragostesti de nici un obiect si ca banii trebuie sa se invirta repede ! Ce rost are sa iau piese de 5000 euro si sa stau cu ele de git 6 luni ? adaos foarte mic si rulat banii ! Altfel la cum sint vremurile ,n-as vrea sa vind pe olx BU 205 sau 208 !! si sa rida lumea de mine ca nu am scapat de ele cind trebuia !!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

ma sint decit 60 buc 2200/16v Nichicon Japan seria PW ,low esr

restu ce ma e pe stoc -UP ,intrebati pe privat,negociem la cantitati serioase

Link spre comentariu

A ajuns si la mine coletul inca de vineri, ca intotdeauna, componente de calitate si bonus consistent.

Multumesc pentru colaborare.

Link spre comentariu

A ajuns si la mine coletul inca de vineri, ca intotdeauna, componente de calitate si bonus consistent.

Multumesc pentru colaborare.

si eu va multumesc

Link spre comentariu

Va multumesc pentru amabilitate si pentru bonus !

Sanatate si toate cele bune !

Vanzator de nota 100 ++++++

multumesc si d-voastra multa sanatate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări