Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Pune te rog si la mine 5 lame de bisturiu - asa tin minte ca penultima data am luat si eu unul, daca nu mai stii nici tu, retine-mi te rog si un bisturiu pana ajung diseara acasa sa confirm...

Link spre comentariu

Pune te rog si la mine 5 lame de bisturiu - asa tin minte ca penultima data am luat si eu unul, daca nu mai stii nici tu, retine-mi te rog si un bisturiu pana ajung diseara acasa sa confirm...

mai sint 2,nu pot sa fac 2 postari pe zi si ma suna colegi ca vor tot setul de lame si s-a descomplectat si dat deja la bucata din el !! La fel si cu trusa WIHA, sficul DENFOS ,

Link spre comentariu

bisturie mai sint 23 buc si citeva lame de schimb

mai este svic Black&Decker si 2 Piergiacomi

cleste spitz -mai o bucata

toate diodele de putere de pe stoc reduse la 0,6 lei [va rog nu cumparati 3 buc !!] ; MBR745, MUR820, STPS10H100,MBR40250G,

DSEI 12-10A[de astea am putine,max 30 restul sint peste 200 buc]

si mai sint 2 tuburi de pasta termica[ vaselina siliconica] DOW CORNING 340 HEAT SINK ,tub de 100 grame - 35 lei !!

Link spre comentariu

MOSFET capsula TO220 ce ar mai fi pe stock ? Un tub de DOW CORNING vreau si eu !!!

s-a rezervat tubul.

Mos feturi am asa ,iata noile preturi cu discount :

FQP50N06 , 1leu peste 50 buc ,sub -1,5 lei

STP12N50- idem sus

STP20NM50 ,mai sint max 30 si de buc-indiferent de cantitate - 2 lei

FQP8N80C IZOLAT - 3 lei , sau 2 lei peste 100 buc

STP 6NK90Z ,max 30 buc mai sint - 3 lei la bucata,2,5 lei pt toate

Link spre comentariu

Nu mai sint bisturie,cele citeva lame le-am rezervat colegilor,nici pasta termica.

Din sculele postae recent mai sint 2 pensete ,sficul B&Decker , ceva pensule[unele cu peri metalici]pt curatare zona lipire,virf letcon,etc

Conduri,tresa ,surse driver led ,diode si tranzistori postati recent UP !

Link spre comentariu

Si eu va multumesc pt ce mi-ati trimis.

Surse curent constant pt led mai aveti?

mai sint citeva ALVIT ITALY de 40 sau 60w [nu mai retin] la 50 lei si un INVERTRONICS de 320w la 150 lei

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări