GOOD-Q Postat Martie 11 Autor Partajează Postat Martie 11 Acum 24 minute, M.Adrian a spus: Poza cu microswitch ati mai postat? Posibil sa am nevoie daca sunt compatibile cu ce imi trebuie mie. Poza din fata,sint de calitate made in France !! Cu fixare SMD ,deci nu au pini lungi,sint indoiti interior pt fixareSMD ,se pot indrepta sau prelungi .Rugamintea mea la toti ce ati spus sa pun deoparte e sa ma contactati in privat cu lista adunata cu toate articolele.Am vreo 22 de colete puse deoparte ,nu mai stiu ale cui sint ,ce a achitat ce nu,ce mai tre sa pun ,ce mai tre sa scot[exista si cazuri,am patit azi dimineata pe facebook] .Multumesc Link spre comentariu
M.Adrian Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Va trimit pe whatsapp mesaj cu lista completa, multumesc. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Martie 12 Autor Partajează Postat Martie 12 Loctite 242 50 ml. 85 lei,disponibile mai 2.La achizitie ambele 150 lei Link spre comentariu
icar Postat Martie 12 Partajează Postat Martie 12 Am ridicat coletl, ambalat corespunzator, totul e OK. Multumiri pentru bonusul consistent!!!! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Martie 12 Autor Partajează Postat Martie 12 Acum 1 minut, icar a spus: Am ridicat coletl, ambalat corespunzator, totul e OK. Multumiri pentru bonusul consistent!!!! Sa fie de folos ! Eu va multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Martie 13 Autor Partajează Postat Martie 13 Fiindca tot imi spun colegii de ani de zile sa aduc si tresa de 1,5 metri rola, am adus.Evidend ca ,comparind chinezariile de pe piata care sint sub 10 lei -voi lua mult hate.Da am incercat prima si ultima data cred- Loctite,Chemtronics si Techspray nu se pot aduce sub 30 lei rola ,si asta pt minim 4 role achizitionate si evident nu vind sub4 bucati- e munca in zadar !.Grosimi intre 2,7 si 4 mm aprox . Aceste modele is si 50-60 lei bucata in unele locuri.Insa eu ne fiind fan ilie expres .....mai ieftin nu am de unde duce asemenea producatori. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Martie 14 Autor Partajează Postat Martie 14 Modul releu profesional cu bobina pe 24 V modular[contine si redresare in capsula si afisaza cu led verde prezenta alimentare bobina, montare pe sina .Materiale releu Ni,Ag si 'haur"Brand Phoenix Contact model DEK-REL-24/1/AKT.Pret 50 lei/buc .Noi Set masca 3M seria 6000,,impreuna cu set filtru carbon 3M= 100 lei Set 3 cabblaje dublu placat sticlotextetolit 2 buc 305/170 mm, unul 305/115 mm=50 lei toate Set 2 adaptoare -1 -HDMI-VGA , 2 Display port -VGA noi,de calitatate=55 lei ambele set 3 SSD =2 de 128,unul de 256g. Doua nu au apucat fi folosite,provin de la laptop nou unde clientul a vrut upgrade la mai mare .250 lei toate 3 Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 Cele trei cablaje va rog sa le pastrati pentru mine. Multumesc. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Martie 14 Autor Partajează Postat Martie 14 Acum 7 minute, mac01 a spus: Cele trei cablaje va rog sa le pastrati pentru mine. Multumesc. Rezolvat.Multumesc Link spre comentariu
M.Adrian Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 A ajuns comanda la mine. Va multumesc! Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 La 11.03.2024 la 12:50, GOOD-Q a spus: Poza din fata,sint de calitate made in France !! Cu fixare SMD ,deci nu au pini lungi,sint indoiti interior pt fixareSMD ,se pot indrepta sau prelungi .Rugamintea mea la toti ce ati spus sa pun deoparte e sa ma contactati in privat cu lista adunata cu toate articolele.Am vreo 22 de colete puse deoparte ,nu mai stiu ale cui sint ,ce a achitat ce nu,ce mai tre sa pun ,ce mai tre sa scot[exista si cazuri,am patit azi dimineata pe facebook] .Multumesc La mine sunt asa freze o regleta de tranzistori la 1000v si adaugam LT1034 BIZ cantitate minima 100 buc pret 20 lei un set 12000uf25v de 20 bucati si un set de sw Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Martie 14 Autor Partajează Postat Martie 14 Acum 19 minute, sonic11 a spus: La mine sunt asa freze o regleta de tranzistori la 1000v si adaugam LT1034 BIZ cantitate minima 100 buc pret 20 lei un set 12000uf25v de 20 bucati si un set de sw oricind doriti le pun,imi dati amanunte mod expediere in privat Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Martie 16 Autor Partajează Postat Martie 16 Pachet 200 bucati 47uF/35 V RUBYCON made in Japan seria ZLH,low esr =30 lei Va rog nu insistati "sefu da am nevoie numa de 12 buc. pt un proiect,ce sa fac cu 200 ,eu nu revind.etc" Imi este imposibil sa impart 30 la 200 ! Iar un meserias are chestii prin sertar care nu le foloseste in 2 saptamini ! Am facut cu rezistente la insistentele a 4 colegi pe facebook si apoi injuraturi a a fost posta mai mult ca piesele ! Sau am trimis gratis ca era valoare mica,apoi m-au injurat ca a durat 5 zile pina a ajuns ,etc ! Link spre comentariu
M.Adrian Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Buna ziua! Puneti deoparte un set de 200 conzi rubycon 47uF/45V pentru mine va rog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum