Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Articole electronisti :

Tresa absorbanta Chemtronics USA ,rola de 30 metri lungime si 1,5 mm latime =45 lei

Tresa absorbanta Techspray USA ,rola de 30 metri lungime si 2 mm latime=70 lei

Activator gel virfuri letcon[nu flux lipire] IF 930 Interflux Belgia,pt curatare si intretinere virfuri =30 lei

Activator virfuri letcon Weller=33 lei

Cleste sfic Lindsrom RX8140 ,miner albastru sau galben =100 lei

Cleste TW [miner negru] pt sirma [nu otel] mai groasa =55 lei

Flux pen lichid Loctite X33S =13 lei,sau 10 peste 5 bucati [mai exista Kester USA similar,nu apare in poza,identic ca pret si calitate]

Pasta continut cositor cu plumb ,temperatura topire 170 grade ,cutie 0,5Kg=100 lei[ 2 modele indentice calitativ,Germany,oricare acelasi pret]

Foarfeca electricieni/electronisti Holex Germany =30 lei, pensete drepte ascutite si late 2 mm ,esd safe =30 lei oricare model,lungime aprox 13 cm

Virf rar JBC C245036[ in 24 de ani de cind folosesc JBC prima oara am asa ceva] 85 lei, ascutit 0,5 mm ,poate nu-l are cineva in colectie.Stoc limitat ]

Adeziv termic Hernon Disipator 745  ,destinat a lipi radiatoare pe diverse procesoare.La utilizare corecta [applicare suprafata de minim 1/1 cm si strat foarte subtire] nu mai poate fi dezlipit usor ! Tine loc si de pasta termica. 45 lei 

Flux Alpha OM 338=35 lei

5ace3aa2-51d9-4e16-a571-bac6090111ed.jpg

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

Daca mai sunt de actualitate, doresc sa cumpar:

Spray curatare agresiv Loctite 7200, curata vopsea,reziduri adezivi, lacuri, resturi garnituri =33 lei

Flux gel Alpha OM338 =35 lei

Flux pen lichid Loctite X33S =13 lei

Tresa absorbanta Techspray USA, rola de 30 metri lungime si 2 mm latime =70 lei

V-am trimis mp.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, GMCD a spus:

Daca mai sunt de actualitate, doresc sa cumpar:

Spray curatare agresiv Loctite 7200, curata vopsea,reziduri adezivi, lacuri, resturi garnituri =33 lei

Flux gel Alpha OM338 =35 lei

Flux pen lichid Loctite X33S =13 lei

Tresa absorbanta Techspray USA, rola de 30 metri lungime si 2 mm latime =70 lei

V-am trimis mp.

V-am raspuns in privat 

Link spre comentariu
Acum 10 ore, GOOD-Q a spus:

Articole electronisti :

Tresa absorbanta Chemtronics USA ,rola de 30 metri lungime si 1,5 mm latime =45 lei

Tresa absorbanta Techspray USA ,rola de 30 metri lungime si 2 mm latime=70 lei

Activator gel virfuri letcon[nu flux lipire] IF 930 Interflux Belgia,pt curatare si intretinere virfuri =30 lei

Activator virfuri letcon Weller=33 lei

Cleste sfic Lindsrom RX8140 ,miner albastru sau galben =100 lei

Cleste TW [miner negru] pt sirma [nu otel] mai groasa =55 lei

Flux pen lichid Loctite X33S =13 lei,sau 10 peste 5 bucati [mai exista Kester USA similar,nu apare in poza,identic ca pret si calitate]

Pasta continut cositor cu plumb ,temperatura topire 170 grade ,cutie 0,5Kg=100 lei[ 2 modele indentice calitativ,Germany,oricare acelasi pret]

Foarfeca electricieni/electronisti Holex Germany =30 lei, pensete drepte ascutite si late 2 mm ,esd safe =30 lei oricare model,lungime aprox 13 cm

Virf rar JBC C245036[ in 24 de ani de cind folosesc JBC prima oara am asa ceva] 85 lei, ascutit 0,5 mm ,poate nu-l are cineva in colectie.Stoc limitat ]

Adeziv termic Hernon Disipator 745  ,destinat a lipi radiatoare pe diverse procesoare.La utilizare corecta [applicare suprafata de minim 1/1 cm si strat foarte subtire] nu mai poate fi dezlipit usor ! Tine loc si de pasta termica. 45 lei 

Flux Alpha OM 338=35 lei

5ace3aa2-51d9-4e16-a571-bac6090111ed.jpg

Nu mai exista acele virfuri rare de JBC  ,respectiv C245036 de care nu am mai avut pina acum ,au plecat toate azi

Link spre comentariu

Un razgindac nu a ridicat un colet ,disponibila inca o vaselina Krytox made in USA,vaselina industriala rezistenta la peste 500 grade.Aplicatii multiple.Daca un tub normal de alte marci cintareste 3-400 grame,aceasta are 800 grame.

Pret 260 lei.Aceasta vaselina nu expira.

3b898162-ce0c-4097-9c5e-f0f0935d4a8a-1.j

Link spre comentariu
Acum 14 ore, GOOD-Q a spus:

Un razgindac nu a ridicat un colet ,disponibila inca o vaselina Krytox made in USA,vaselina industriala rezistenta la peste 500 grade.Aplicatii multiple.Daca un tub normal de alte marci cintareste 3-400 grame,aceasta are 800 grame.

Pret 260 lei.Aceasta vaselina nu expira.

3b898162-ce0c-4097-9c5e-f0f0935d4a8a-1.j

nu mai e !

Link spre comentariu

cumparata de vreo 2 ani si ceva de la TME cu o caruta de bani,asta cu un model Q sint statiile mele de baza in atelier . Din motive personale[cunoscute de unii colegi] sint nevoit sa o dau,mai am 2 ce momentan NU se vind .Atentie ! Nu este de 75W ,modelele de le stiti bine.Este pe 120W .Statia se vinde cu letcon nou sigilat,un virf nou original sigilat,burete metalic nou,cablu de alimentare si activator virf letcon IF930 Belgia.Nu ma intereseaza combinatii,sau tine-o pina la salar! Incurcam oamenii seriosi ! 1750 lei

Sa ma scuze ,cu mare respect la admini ,sint nevoit sa cer plata in avans macar a transportului.In 2 zile mi-a venit o vaselina Krytox ,un prelungitor ,2 bisturie,etc -retur si majoritate erau puse cu fan si nu e ieftin si returul

b4583b66-7638-4ea2-af07-b2e65fcee701.jpg505c800f-2069-4582-bab9-7101733c7f8f.jpg

Link spre comentariu

Ar trebui să ceri plata în cont la fiecare vânzare. 

Eu nu procedez altfel. 

Un UP din partea mea,  Adi este un om de cuvânt și chiar nu merită astfel de situații. 

Link spre comentariu
Acum 24 minute, cdinu332 a spus:

Ar trebui să ceri plata în cont la fiecare vânzare. 

Eu nu procedez altfel. 

Un UP din partea mea,  Adi este un om de cuvânt și chiar nu merită astfel de situații. 

Multumesc.Cu cerutul de avans la cei ce nu au luat niciodata discutia e cam asa :"plin de tepari pe netul asta ,de unde stiu ca nu iti pun banii si nu mai vad coletul niciodata?"

Link spre comentariu

Cunosc afirmația.  

O poți ignora,  pur și simplu.  Eu plătesc în avans tot ce cumpăr.  Nu trimte ce trebuie,  am toate datele și în secunda doi îl sună de la poliție.  Știi ce repede se rezolva. :rade:

În  fine,  spor la vanzare si multă sănătate. 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, cdinu332 a spus:

Cunosc afirmația.  

O poți ignora,  pur și simplu.  Eu plătesc în avans tot ce cumpăr.  Nu trimte ce trebuie,  am toate datele și în secunda doi îl sună de la poliție.  Știi ce repede se rezolva. :rade:

va multumesc 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, cdinu332 a spus:

Cunosc afirmația.  

Ce Politie cumsecade ati gasit , unde se gaseste ? Pe alte meleaguri zice PAS - PAROL , avem alte chestii mai importante de rezolvat , crime , violuri , jafuri si vi matale si ne deranjezi cu kkt-uri din astea ? Oricum la zona OLX sau alte afaceri in domeniul acesta nu se baga . Nu va faceti iluzii si nu va imbatati cu apa rece !

Link spre comentariu
Acum 3 ore, GOOD-Q a spus:

cumparata de vreo 2 ani si ceva de la TME cu o caruta de bani,asta cu un model Q sint statiile mele de baza in atelier . Din motive personale[cunoscute de unii colegi] sint nevoit sa o dau,mai am 2 ce momentan NU se vind .Atentie ! Nu este de 75W ,modelele de le stiti bine.Este pe 120W .Statia se vinde cu letcon nou sigilat,un virf nou original sigilat,burete metalic nou,cablu de alimentare si activator virf letcon IF930 Belgia.Nu ma intereseaza combinatii,sau tine-o pina la salar! Incurcam oamenii seriosi ! 1750 lei

Sa ma scuze ,cu mare respect la admini ,sint nevoit sa cer plata in avans macar a transportului.In 2 zile mi-a venit o vaselina Krytox ,un prelungitor ,2 bisturie,etc -retur si majoritate erau puse cu fan si nu e ieftin si returul

b4583b66-7638-4ea2-af07-b2e65fcee701.jpg505c800f-2069-4582-bab9-7101733c7f8f.jpg

Vinduta

Link spre comentariu
1 oră în urmă, nostromo a spus:

Ce Politie cumsecade ati gasit , unde se gaseste ? Pe alte meleaguri zice PAS - PAROL , avem alte chestii mai importante de rezolvat , crime , violuri , jafuri si vi matale si ne deranjezi cu kkt-uri din astea ? Oricum la zona OLX sau alte afaceri in domeniul acesta nu se baga . Nu va faceti iluzii si nu va imbatati cu apa rece !

Mie mi-au zis cu ani in urma ,cind un coleg din firma a vindut un tv la un bar cu banii pe caiet ,ca se numeste abuz de incredere.Si e de vina fraierul ,care a dat marfa fara bani.Raspuns : da-te in  judecata cu el !Si cum si aia is ocupati cu "marea coruptie" ,campanie electorala si alte crime si nush ce , o sa se judece la vara lui 2050

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări