antonvasileeee Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Am primit fluxul si tresa .Multumesc . Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 18 Autor Partajează Postat Ianuarie 18 Acum 19 minute, antonvasileeee a spus: Am primit fluxul si tresa .Multumesc . sa va fie de folos ! Link spre comentariu
FXDX Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Acum 9 ore, GOOD-Q a spus: in pachet sint 7 x30=210, date in privat si azi pun 5 buc=150 Am vorbit astazi pe whatsapp. Multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 18 Autor Partajează Postat Ianuarie 18 Acum 36 minute, FXDX a spus: Am vorbit astazi pe whatsapp. Multumesc ati luat cu ambalaj Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 19 Autor Partajează Postat Ianuarie 19 Hernon Disipator 745, made in USA =45 lei. Adeziv termic pt lipire radiatoare pe procesoare.Se aplica in strat foarte subtire,altfel nu se usuca. La plicare corecta radiatorul nu mai se poate dezlipi decit extrem de greu.Are rol si de dispator termic. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 (editat) 1. Flux gel Alpha OM338=35 lei 2.Tresa absorbanta Techspray USA rola de 30 metri lungime ,2 mm latime.9cm diametru rola=70 leiAs dori și eu daca mai sunt Editat Ianuarie 19 de barbulescuorlando Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 19 Autor Partajează Postat Ianuarie 19 Acum 24 minute, barbulescuorlando a spus: 1. Flux gel Alpha OM338=35 lei 2.Tresa absorbanta Techspray USA rola de 30 metri lungime ,2 mm latime.9cm diametru rola=70 leiAs dori și eu daca mai sunt Acum va trimit Link spre comentariu
FXDX Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 Acum 17 ore, GOOD-Q a spus: ati luat cu ambalaj Da, multumesc mult! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 20 Autor Partajează Postat Ianuarie 20 (editat) Stand magnetic Noga made in Israel =380 lei ,folosit de 2 ori.Destinat fixarii pe masini unelte de precizie [CNC,strung,freze] camere de hi-res ,scanere sau comparatoare. Sistemul contine baza magnetica si bratul . Cleste taiat terminale componente Wiha= 100 lei Spray curatare agresiv Loctite 7200 ,curata vopsea,reziduri adezivi,lacuri,resturi garnituri=33 lei Spray contact Loctite 7039=33 lei [contacte,potentiometre, etc] Spray ulei Loctite =30 lei Spray degripant Loctite 25 lei Vaselina profesionala premium KRYTOX USA , tub 800 grame =260 lei.Nu expira .Vaselina destinata aparatelor industriale ,de precizie[nu numai] unde este necesar a rezista si la peste 500 grade .Culoare alba Loctite 243 blocare suruburi,flacon 50 ml [nu 5 ,nu10] =50 lei Bisturiu X-ACTO =33 lei Rugaminte pt cine doreste contact doar pe SMS sau WP la 0722899317 ,cu produsul si adresa. Mai pot face miine dimineata colete si le voi preda luni unui membru al familiei sa le expedieze.Dupa aia voi lipsi 1 saptamina si ceva-doua pt ceva probleme de sanatate .NU rezerv,imi cer scuze in avans pt cei ce vad tirziu anunturile si ma injura in gind ca s-a vindut produsul x ,y,z.Primul venit ,primul servit . PS pt cine doreste spray ulei mai concentrat mai exista[nu am poza momentan] si BIRAL made in Norway la 45 lei tubul ,putin mai mare decit sprayurile Loctite EDIT:rugamintea mea celor ce imi trimit mesaj cu produsul sa isi exprime si aici public dorinta de a cumpara articolul x,y,z sa vada ceilati colegi .Multumesc Editat Ianuarie 20 de GOOD-Q Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 Un Loctite 243 va rog daca mai este. Link spre comentariu
darius_bv Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 As dori si eu un Spray contact Loctite 7039=33 lei, va rog. Puteti sa-l adaugati la reperele pe care le mai am rezervate? Link spre comentariu
nelu100 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Un loctite 243 doresc si eu . Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 21 Autor Partajează Postat Ianuarie 21 Acum 7 minute, nelu100 a spus: Un loctite 243 doresc si eu . nu mai sint Link spre comentariu
VladM Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 On 1/17/2024 at 7:23 AM, GOOD-Q said: din pachetul de virfuri noi JBC cu ambalaj deteriorat sau lipsa ,pachet de 18 bucati ,pt cine nu doreste tot pachetul Pina in 5 bucati =35 lei/buc,pina in 10 buc=30 lei/buc sau 450 tot pachetul de 18 bucati. Pachetul contine aprox 7 bucati ascutite drepte sau curbate,restul daltita/surubelnita PS- mai sint citeva si folosite Salut, mai ai ceva din acest pachet? As dori sa il iau pe tot, multumesc. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 24 Autor Partajează Postat Ianuarie 24 1 oră în urmă, VladM a spus: Salut, mai ai ceva din acest pachet? As dori sa il iau pe tot, multumesc. est tot de 18 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum