GOOD-Q Postat Ianuarie 1, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2024 Acum 11 ore, sonic11 a spus: Vreau și eu o regleta de tr 3,5A la 1000v ok,va pun cind spuneti Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 2, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2024 Pulverizator din categoria premium Klager Plastic,made in Germany. Mecanismele pompei si diuza cu parti metalice,rezistent la foarte multe chimicale de pe piata.Recipientul de 1L foarte dur si gros. Nu este pulverizator de la magazine de bricolaj. Utilizat la curatare pieselor,placilor in electronica,la dezinfectare,dezinsectie,curatare automotive,etc.Utilizez 2 bucati de foarte multi ani.Generatia noua,cu striatii pe recipient pt antialunecare la demontare pt alimentare cu lichid.Pret =65 lei,disponibile 2 bucati Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 2, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2024 Acum 2 ore, GOOD-Q a spus: Pulverizator din categoria premium Klager Plastic,made in Germany. Mecanismele pompei si diuza cu parti metalice,rezistent la foarte multe chimicale de pe piata.Recipientul de 1L foarte dur si gros. Nu este pulverizator de la magazine de bricolaj. Utilizat la curatare pieselor,placilor in electronica,la dezinfectare,dezinsectie,curatare automotive,etc.Utilizez 2 bucati de foarte multi ani.Generatia noua,cu striatii pe recipient pt antialunecare la demontare pt alimentare cu lichid.Pret =65 lei,disponibile 2 bucati VINDUTE ! Link spre comentariu
PacMan Postat Ianuarie 2, 2024 Partajează Postat Ianuarie 2, 2024 Bună, Care mai este situația la condensatoarele eletrolitice? Ce valori mai sunt disponibile? Au mai rămas și rezistente de 56R/5w? Varfuri weller? În special pentru lipit SMD. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 2, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2024 Acum 8 minute, PacMan a spus: Bună, Care mai este situația la condensatoarele eletrolitice? Ce valori mai sunt disponibile? Au mai rămas și rezistente de 56R/5w? Varfuri weller? În special pentru lipit SMD. electrolitice,in afara de 22/50 si 4700/16 cam sint toti, si 56 R/5W ,sint pe lichidare pina 22 Ian ,cind voi lipsi o perioada din peisaj Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 3, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2024 Pt cei familiarizati cu brandul Weller: WSP80,unul din cele mai raspindite si fiabile letcoane= 450 lei nou,zero km 1200 lei la TME si altii Link spre comentariu
PacMan Postat Ianuarie 3, 2024 Partajează Postat Ianuarie 3, 2024 Ce vârfuri sunt disponibile pentru wsp80? Sunt compatibile și pentru wep70? Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 3, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2024 Acum 21 minute, PacMan a spus: Ce vârfuri sunt disponibile pentru wsp80? Sunt compatibile și pentru wep70? sint disponibile un sigur model ,aprox 2 mm profil virf si format la 45 grade ca un ac de seringa.Nu sint compatibile cu alt model Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 3, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2024 Acum 33 minute, PacMan a spus: Ce vârfuri sunt disponibile pentru wsp80? Sunt compatibile și pentru wep70? https://www.tme.eu/en/details/wel.et-lt/soldering-tips/weller/t0058720781/ Cu acest adaptor se pot folosi si virfuri ET in loc de virfuri LT Ce am postat eu WSP 80 merg cu virfuri LT Link spre comentariu
PacMan Postat Ianuarie 3, 2024 Partajează Postat Ianuarie 3, 2024 Mulțumesc de info, am o stație cu wep70 pe care o utilizez însă trebuie să modific pentru wsp80 care a fost achiziționat ca rezervă, dar fără stație. Vârfuri sub formă de șurubelnița pentru lucru la SMD o să caut, este mai ușor pentru mine de lucrat cu ele. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 3, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2024 Acum 2 ore, PacMan a spus: Mulțumesc de info, am o stație cu wep70 pe care o utilizez însă trebuie să modific pentru wsp80 care a fost achiziționat ca rezervă, dar fără stație. Vârfuri sub formă de șurubelnița pentru lucru la SMD o să caut, este mai ușor pentru mine de lucrat cu ele. mufele cred ca-s la fl,wsp potriveste in loc de wep.Doar seria noua wx nu,ca are alte mufe Link spre comentariu
PacMan Postat Ianuarie 3, 2024 Partajează Postat Ianuarie 3, 2024 Mufele se potrivesc, senzorul este pe aceeași pini, dar rezistența are un singur pin comun, celalalt pin este în altă poziție pentru fiecare letcon. Unul are pinii 1 și 2, iar celalalt 1 și 5. Urmează să modific, să montezi paralel pinii de la rezistență și să montez pe o plăcuță separată partea de calibrare iar pe panoul frontal să montez un comutator. În funcție de Letconul conectat să fie și stația setată pe senzorul specific,deoarece rezistența la rece diferă între wep70 și wsp80. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 4, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Reglete 15A- 1LEU BUCATA comanda minim 40, sau punga 300 bucati=150 lei Nu livram sub 40 bucati Link spre comentariu
darius_bv Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Sunt cele mai bune reglete cu care am lucrat vreodata. Daca n-as fi luat deja cat sa-mi ajunga o viata, as fi luat din nou. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Sunt reglete "lift" , nu porcăriile alea cu o tăbliță împinsă de șurubel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum