Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Acum 8 minute, misuraelectronic a spus:

producatorul  acestor  tranzistoare  nu  este  nicidecum  firma  Vishay , ci firma ST Microelectronics ...:rzb

7a3bd949-4f65-424b-ad2c-1ed98ce27bea.jpg

Chiar acum, GOOD-Q a spus:

Aceasta este cutia in care sint regletele ,desfacuta personal atit cele de 600v cit si cele de 1KV  .Altceva nu e mentionat pe cutie sau pe barete.A trebuit doar sa ma uit cu lupa pe fiecare sa vad care sint de 600v si care sint de 1Kv 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, GOOD-Q a spus:

Aceasta este cutia in care sint regletele ,desfacuta personal atit cele de 600v cit si cele de 1KV  .Altceva nu e mentionat pe cutie sau pe barete.A trebuit doar sa ma uit cu lupa pe fiecare sa vad care sint de 600v si care sint de 1Kv 

Deci acum le-am luat la rind pe toate cutiile ce le am pe stoc si le vedeti in poza.In cutie sint si Vishay si ST ,aceleasi tranzist.N -MOS si de 2,2A-600v si 1KV si de 3,5A .EGAL -acelasi pret,aceeasi calitate,nu orezarii, ilie expres .Utilizez des in diverse surse in service 

Link spre comentariu

nu  ma  intereseaza  pe  mine  ce  scrie  pe  cutii , poate  sa  scrie  si  ca  sint  facute  de  catre  zeii  incasi , este  complet  irelevant ...eu  ma  refer  strict  la  poza tranzistorului  , aceea  pe  care  ati  postat-o  dvs  personal ... in  poza  dvs  este  prezentat  un  tranzistor  STP5NK100Z ,  cu  sigla fabricantului  ST Microelectronics , iar  COO adica  tara  de  origine  este  marcata  cu  CHN , adica au fost  fabricate  la  o  fabrica din  China ... logo-ul  firmei  Vishay , care  sint  americani  , nu  arata  ca  in  poza  dvs , la  asta  ma  refer ... Vishay  are  sigla  un  V  , iar  firma lor  satelit  este  Siliconix , care  sint  tot  americani  si  au  drept  sigla  un  fel de  S ingrosat  mult  si  cu  un  i  plasat  drept  in  mijlocul S-ului ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
Acum 9 minute, misuraelectronic a spus:

nu  ma  intereseaza  pe  mine  ce  scrie  pe  cutii , poate  sa  scrie  si  ca  sint  facute  de  catre  zeii  incasi , este  complet  irelevant ...eu  ma  refer  strict  la  poza tranzistorului  , aceea  pe  care  ati  postat-o  dvs  personal ... in  poza  dvs  este  prezentat  un  tranzistor  STP5NK100Z ,  cu  sigla fabricantului  ST Microelectronics , iar  COO adica  tara  de  origine  este  marcata  cu  CHN , adica China ... logo-ul  firmei  Vishay , care  sint  americani  , nu  arata  ca  in  poza  dvs , la  asta  ma  refer ...

Da, in cutia proaspat desfacuta sint si ST si Vishay , insa dupa cum bine stiti [sau nu] eu nu cumpar piese fake marcate fake de pe ilie expres ,2 bucati cu transpoert gratuit.Iar ca tara de origine este china ,mi se apleaca la maxim,folosesc de ani de zile in service asemenea tranzistoare in diverse surse si NU sint mivarom,si alte facaturi.Tot ce imi e surplus la firma sint aduse personal din vestul Euroipei din magazine de incredere.Nu voi cumpara ieftinituri de pe ilie expres sau alte magazine niic macar sa le folosesc pt automatele de tras apa la wc in locuita proprie .Am pretentia inainte de a ma critica sa cumparati si sa testati ceva de la mine , daca doriti va trimit o bucata gratis sa o testati .Pardon- 2 unu ST si unul Vishay .Si-apoi criticati-ma cit doriti. Din pct meu de vedere Vishay si St originale sint aceeasi calitate .Exclus fake-urile 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, GOOD-Q a spus:

.Am pretentia inainte de a ma critica sa cumparati si sa testati ceva de la mine , daca doriti va trimit o bucata gratis sa o testati .Pardon- 2 unu ST si unul Vishay .Si-apoi criticati-ma cit doriti. Din pct meu de vedere Vishay si St originale sint aceeasi calitate .Exclus fake-urile 

ati  inteles  dvs  complet  gresit  ...eu nu  va  critic  sub  nici  un  motiv ... stiu  ca  sint  tranzistoare  bune , chiar  nu  e  nevoie  sa  imi  trimiteti  mie  nimik  gratuit  pt  teste ...eu  nu  am  facut  decit  o  simpla  constatare  si  atit , cum  ca  tranzistorul  dvs  din  poza  nu  este  fabricat  de  Vishay ... atit  si  nimik  mai  mult ...:rzb

Link spre comentariu
Acum 4 minute, misuraelectronic a spus:

ati  inteles  dvs  complet  gresit  ...eu nu  va  critic  sub  nici  un  motiv ... stiu  ca  sint  tranzistoare  bune , chiar  nu  e  nevoie  sa  imi  trimiteti  mie  nimik  gratuit  pt  teste ...eu  nu  am  facut  decit  o  simpla  constatare  si  atit , cum  ca  tranzistorul  dvs  din  poza  nu  este  fabricat  de  Vishay ... atit  si  nimik  mai  mult ...:rzb

Sincer pe primul luat din cutie aseara ,i-am facut poze si l-am pus. Daca ma gindesc ca 3 engrosisti in August cind am adus lotul ala au luat pe putin 100 de baxuri.... plus cite am dat aici la regleta de atunci.Evident ca stiu de unde si ce cumpar si nu ma uit pe fiecare piesa.Mai ales ca multe firme mari in vest cumpara produse pt productie proprie de diverse si rebranduiesc cutia cu numele lor .Fiind firme mari si renumite,ma intereseaza mai putin ca de ex in baxurile de 100R , 22R si 56 R sint exact identice[cutii,role] si Yageo si Vishay si ceva firma din Israel .Produsele sint absolut de incredere,atit eu si sute de colegi din tara le folosesc 

Acum 8 minute, dan cod a spus:

Adi pune și pentru Mine deoparte cele de 3,5A la 1000V.

o regleta ?

Link spre comentariu

Dacă tot refuza colegul să facă teste pe două bucăți oferite cu titlu gratuit, va rog sa puneți la mine două cutii de cate 1000 de bucăți, sa am pentru "teste" la anul. Anul ăsta am luat petarde și artificii de la indieni pentru Revelion, e de ajuns!! Cu mulțumiri!

Editat de elektronu85
Link spre comentariu
Acum 1 minut, elektronu85 a spus:

Dacă tot refuza colegul să facă teste pe două bucăți oferite cu titlu gratuit, va rog sa puneți la mine două cutii de cate 1000 de bucăți, sa am pentru teste la anul. Anul ăsta am luat petarde și artificii de la indieni pentru Revelion!! Cu mulțumiri!

Multumesc,s-au rezervat in magazie cu scriptologia aferenta pe ele :))

Link spre comentariu
1 oră în urmă, GOOD-Q a spus:

Sincer pe primul luat din cutie aseara ,i-am facut poze si l-am pus. Daca ma gindesc ca 3 engrosisti in August cind am adus lotul ala au luat pe putin 100 de baxuri.... plus cite am dat aici la regleta de atunci.Evident ca stiu de unde si ce cumpar si nu ma uit pe fiecare piesa.Mai ales ca multe firme mari in vest cumpara produse pt productie proprie de diverse si rebranduiesc cutia cu numele lor .Fiind firme mari si renumite,ma intereseaza mai putin ca de ex in baxurile de 100R , 22R si 56 R sint exact identice[cutii,role] si Yageo si Vishay si ceva firma din Israel .Produsele sint absolut de incredere,atit eu si sute de colegi din tara le folosesc 

o regleta ?

Da

Link spre comentariu

mai e pe stoc pachetul de virfuri de 18 bucati cu ambalaj deteriorat sau lipsa la 450  lei.Pachetul contine aprox 

7-8 buc.ascutite drept sau curbate restul daltita/surubelnita. Oferta de azi ,la achizitie acest pachet primiti bonus un 

suport curatare letcon nou JBC din metal masiv,greu pt a nu aluneca de pe masa cu burete metalic inclus si tavita cauciuc

siliconic pt alliaj,pasta de lipit sau activator virf.Acest suport pote fi cumparat si singur-costa  90 lei

bb7f9c72-b8cb-4bb4-80d3-5bac282769b4.jpg2709afc2-349f-44ce-b4b6-33ffe5ee3a58.jpg2be7c916-7704-4bc7-a9e8-08eb51ba6b18.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări