GOOD-Q Postat Decembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2023 P5NK100Z ,mos fet canal N,1000V la 3,5A.Producator Vishay ,pret 50 lei/regleta de 50 bucati.Peste 5 bucati reglete pretul este la jumate Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Acum 4 ore, GOOD-Q a spus: Producator Vishay... producatorul acestor tranzistoare nu este nicidecum firma Vishay , ci firma ST Microelectronics ... Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Acum 8 minute, misuraelectronic a spus: producatorul acestor tranzistoare nu este nicidecum firma Vishay , ci firma ST Microelectronics ... Chiar acum, GOOD-Q a spus: Aceasta este cutia in care sint regletele ,desfacuta personal atit cele de 600v cit si cele de 1KV .Altceva nu e mentionat pe cutie sau pe barete.A trebuit doar sa ma uit cu lupa pe fiecare sa vad care sint de 600v si care sint de 1Kv Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Acum 6 minute, GOOD-Q a spus: Aceasta este cutia in care sint regletele ,desfacuta personal atit cele de 600v cit si cele de 1KV .Altceva nu e mentionat pe cutie sau pe barete.A trebuit doar sa ma uit cu lupa pe fiecare sa vad care sint de 600v si care sint de 1Kv Deci acum le-am luat la rind pe toate cutiile ce le am pe stoc si le vedeti in poza.In cutie sint si Vishay si ST ,aceleasi tranzist.N -MOS si de 2,2A-600v si 1KV si de 3,5A .EGAL -acelasi pret,aceeasi calitate,nu orezarii, ilie expres .Utilizez des in diverse surse in service Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 (editat) nu ma intereseaza pe mine ce scrie pe cutii , poate sa scrie si ca sint facute de catre zeii incasi , este complet irelevant ...eu ma refer strict la poza tranzistorului , aceea pe care ati postat-o dvs personal ... in poza dvs este prezentat un tranzistor STP5NK100Z , cu sigla fabricantului ST Microelectronics , iar COO adica tara de origine este marcata cu CHN , adica au fost fabricate la o fabrica din China ... logo-ul firmei Vishay , care sint americani , nu arata ca in poza dvs , la asta ma refer ... Vishay are sigla un V , iar firma lor satelit este Siliconix , care sint tot americani si au drept sigla un fel de S ingrosat mult si cu un i plasat drept in mijlocul S-ului ... Editat Decembrie 30, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Acum 9 minute, misuraelectronic a spus: nu ma intereseaza pe mine ce scrie pe cutii , poate sa scrie si ca sint facute de catre zeii incasi , este complet irelevant ...eu ma refer strict la poza tranzistorului , aceea pe care ati postat-o dvs personal ... in poza dvs este prezentat un tranzistor STP5NK100Z , cu sigla fabricantului ST Microelectronics , iar COO adica tara de origine este marcata cu CHN , adica China ... logo-ul firmei Vishay , care sint americani , nu arata ca in poza dvs , la asta ma refer ... Da, in cutia proaspat desfacuta sint si ST si Vishay , insa dupa cum bine stiti [sau nu] eu nu cumpar piese fake marcate fake de pe ilie expres ,2 bucati cu transpoert gratuit.Iar ca tara de origine este china ,mi se apleaca la maxim,folosesc de ani de zile in service asemenea tranzistoare in diverse surse si NU sint mivarom,si alte facaturi.Tot ce imi e surplus la firma sint aduse personal din vestul Euroipei din magazine de incredere.Nu voi cumpara ieftinituri de pe ilie expres sau alte magazine niic macar sa le folosesc pt automatele de tras apa la wc in locuita proprie .Am pretentia inainte de a ma critica sa cumparati si sa testati ceva de la mine , daca doriti va trimit o bucata gratis sa o testati .Pardon- 2 unu ST si unul Vishay .Si-apoi criticati-ma cit doriti. Din pct meu de vedere Vishay si St originale sint aceeasi calitate .Exclus fake-urile Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Acum 2 minute, GOOD-Q a spus: .Am pretentia inainte de a ma critica sa cumparati si sa testati ceva de la mine , daca doriti va trimit o bucata gratis sa o testati .Pardon- 2 unu ST si unul Vishay .Si-apoi criticati-ma cit doriti. Din pct meu de vedere Vishay si St originale sint aceeasi calitate .Exclus fake-urile ati inteles dvs complet gresit ...eu nu va critic sub nici un motiv ... stiu ca sint tranzistoare bune , chiar nu e nevoie sa imi trimiteti mie nimik gratuit pt teste ...eu nu am facut decit o simpla constatare si atit , cum ca tranzistorul dvs din poza nu este fabricat de Vishay ... atit si nimik mai mult ... Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Adi pune și pentru Mine deoparte cele de 3,5A la 1000V. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Acum 4 minute, misuraelectronic a spus: ati inteles dvs complet gresit ...eu nu va critic sub nici un motiv ... stiu ca sint tranzistoare bune , chiar nu e nevoie sa imi trimiteti mie nimik gratuit pt teste ...eu nu am facut decit o simpla constatare si atit , cum ca tranzistorul dvs din poza nu este fabricat de Vishay ... atit si nimik mai mult ... Sincer pe primul luat din cutie aseara ,i-am facut poze si l-am pus. Daca ma gindesc ca 3 engrosisti in August cind am adus lotul ala au luat pe putin 100 de baxuri.... plus cite am dat aici la regleta de atunci.Evident ca stiu de unde si ce cumpar si nu ma uit pe fiecare piesa.Mai ales ca multe firme mari in vest cumpara produse pt productie proprie de diverse si rebranduiesc cutia cu numele lor .Fiind firme mari si renumite,ma intereseaza mai putin ca de ex in baxurile de 100R , 22R si 56 R sint exact identice[cutii,role] si Yageo si Vishay si ceva firma din Israel .Produsele sint absolut de incredere,atit eu si sute de colegi din tara le folosesc Acum 8 minute, dan cod a spus: Adi pune și pentru Mine deoparte cele de 3,5A la 1000V. o regleta ? Link spre comentariu
elektronu85 Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 (editat) Dacă tot refuza colegul să facă teste pe două bucăți oferite cu titlu gratuit, va rog sa puneți la mine două cutii de cate 1000 de bucăți, sa am pentru "teste" la anul. Anul ăsta am luat petarde și artificii de la indieni pentru Revelion, e de ajuns!! Cu mulțumiri! Editat Decembrie 30, 2023 de elektronu85 Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Acum 1 minut, elektronu85 a spus: Dacă tot refuza colegul să facă teste pe două bucăți oferite cu titlu gratuit, va rog sa puneți la mine două cutii de cate 1000 de bucăți, sa am pentru teste la anul. Anul ăsta am luat petarde și artificii de la indieni pentru Revelion!! Cu mulțumiri! Multumesc,s-au rezervat in magazie cu scriptologia aferenta pe ele :)) Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 1 oră în urmă, GOOD-Q a spus: Sincer pe primul luat din cutie aseara ,i-am facut poze si l-am pus. Daca ma gindesc ca 3 engrosisti in August cind am adus lotul ala au luat pe putin 100 de baxuri.... plus cite am dat aici la regleta de atunci.Evident ca stiu de unde si ce cumpar si nu ma uit pe fiecare piesa.Mai ales ca multe firme mari in vest cumpara produse pt productie proprie de diverse si rebranduiesc cutia cu numele lor .Fiind firme mari si renumite,ma intereseaza mai putin ca de ex in baxurile de 100R , 22R si 56 R sint exact identice[cutii,role] si Yageo si Vishay si ceva firma din Israel .Produsele sint absolut de incredere,atit eu si sute de colegi din tara le folosesc o regleta ? Da Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 31, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2023 mai e pe stoc pachetul de virfuri de 18 bucati cu ambalaj deteriorat sau lipsa la 450 lei.Pachetul contine aprox 7-8 buc.ascutite drept sau curbate restul daltita/surubelnita. Oferta de azi ,la achizitie acest pachet primiti bonus un suport curatare letcon nou JBC din metal masiv,greu pt a nu aluneca de pe masa cu burete metalic inclus si tavita cauciuc siliconic pt alliaj,pasta de lipit sau activator virf.Acest suport pote fi cumparat si singur-costa 90 lei Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 31, 2023 Partajează Postat Decembrie 31, 2023 Vreau și eu o regleta de tr 3,5A la 1000v Link spre comentariu
bolek Postat Ianuarie 1, 2024 Partajează Postat Ianuarie 1, 2024 Si eu o regleta de P5NK100Z va rog frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum