Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Se vinde acest set ,ready to work:

Setul contine: unitate JBC folosita dar in perfecta stare, 150W ,model HD2B ,functioneaza pe virfuri C245 ,garantie 12 luni 

Letcon nou sigilat ,original T245 , burete metalic JBC nou,cablu alimentare ,stand , un virf nou original la alegere din cele 10 modele existente pe stoc de la 0,3 mm la 10 mm .Pret 1100 lei 

0e42bad1-d733-4d22-b4cb-0eb01c0fcbc8.jpg

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

Relee bistabile automatizari :

Modele din poza =2,5 lei/bucata sau cutie sigilata de 100 bucati=100 lei[reiese 1 leu/bucata]

Relle cu 2 bobine care la un impuls de 9-15V la un din bobine aclansaza,la al 2-lea impuls la a 2-a bobina declansaza.Nu au nevoie de mentinere alimentare bobina pt a ramine in functiune ! Util pt foarte multe automatizari,pt a realiza automate tip AC3 ,etc.Eu mi-am facut iluminat acasa cu push-uri.Contactul lui suporta 8A/250V, pt a alimenta consumatori de putere mai mare se poate comanda cu el un releu/contactor mai mare 
312e6fcd-5b76-41b7-b002-c1c9c623d27c.jpg
Link spre comentariu
Acum 4 ore, GOOD-Q a spus:

Modele din poza =2,5 lei/bucata sau cutie sigilata de 100 bucati=100 lei[reiese 1 leu/bucata]

Relle cu 2 bobine care la un impuls de 9-15V la un din bobine aclansaza,la al 2-lea impuls la a 2-a bobina declansaza.Nu au nevoie de mentinere alimentare bobina pt a ramine in functiune ! Util pt foarte multe automatizari,pt a realiza automate tip AC3 ,etc.Eu mi-am facut iluminat acasa cu push-uri.Contactul lui suporta 8A/250V, pt a alimenta consumatori de putere mai mare se poate comanda cu el un releu/contactor mai mare 

Care poza? 

Link spre comentariu
Acum 7 ore, GOOD-Q a spus:

Au fost 25 cutii,mai sint 3 .Azi si miine mai pot expedia colete cu posta si curieri,apoi doar in 2024 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări