Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Care este cantitatea minima la acest reper:

OMRON G5NB-1A-E-SP pe 24v

Multumesc, Grig

nu exista cantitate minima.Puteti lua si 2 bucati.Tre sa intelegeti ca posta romana ramburs este 15 lei la un colet de 100 grame sau la unul de 5 kile , cu ramburs intre 20 lei si 300 lei . E treaba clientului ca are 2 relee de 2 lei in colet si vrea sa plateasca posta 15 lei ! Sincer imi este egal celor care spun ca e 12 sau 13,5 sau 14,6 lei !! pt ca e vb si de timpul meu si de scotch-ul consumat si valoarea expedierii si staul la cozi tot 15 iese !! Deci chiar daca mi-l cintareste si spune la posta ca e 13,7 lei ,tot 15 voi scrie pe mandat !! Pt ca compenseaza cint trimit cuiva colet mare care e 25 de multe ori , clientul tot 15 max 20 plateste !

Link spre comentariu

Ideea era ca fiind din Timisoara am drumuri prin Arad si puteam trece sa le ridic.

Nu`i problema la 20 lei, la TME pretul releului e de vreo 15 ori mai mare si transportul dublu.

As vrea vreo 20 de buc OMRON G5NB-1A-E-SP pe 24v, in realitate doar de 1 buc am nevoie urgent, ventilator la Vitopend .

Fie personal fie prin ramburs, detaliile eventual PM .

Multumesc,

Grig

Link spre comentariu

Ideea era ca fiind din Timisoara am drumuri prin Arad si puteam trece sa le ridic.

Nu`i problema la 20 lei, la TME pretul releului e de vreo 15 ori mai mare si transportul dublu.

As vrea vreo 20 de buc OMRON G5NB-1A-E-SP pe 24v, in realitate doar de 1 buc am nevoie urgent, ventilator la Vitopend .

Fie personal fie prin ramburs, detaliile eventual PM .

Multumesc,

Grig

pai va pun deoparte si procedam cum doriti ,ori veniti cind aveti drum la mine la firma ,ori amanunte pe privat

Link spre comentariu

Aveti PM.

Grig

multumesc,v-am raspuns.

nu am vrur sa va suparati dar am avut clienti cu comanda de 6 lei ,am trimis gratis

Apoi am avut comanda de 3 conduri 1,5 lei -am trimis gratis.Apoi a comandat de 10 lei si am "indraznit" s a pun cu ramburs si am fost criticat ca e rambursul mai mult ca piesele !

Link spre comentariu

multumesc,v-am raspuns.

nu am

Nu e suparare, am intrebat deoarece parca era aiurea sa comand 1 buc de 50 de bani.

La nivel de 100 buc parca era un pic mult, nici cu prietenii nu le terminam in viata asta.

Dupa ora 12 CFR daca totul merge bine ne vedem.

Grig

Link spre comentariu

Nu e suparare, am intrebat deoarece parca era aiurea sa comand 1 buc de 50 de bani.

La nivel de 100 buc parca era un pic mult, nici cu prietenii nu le terminam in viata asta.

Dupa ora 12 CFR daca totul merge bine ne vedem.

Grig

sigur, va multumesc de intelegere

Link spre comentariu
Vizitator viobio

47/100v am 1000 buc ,peste 400 buc ii pot da la 0,25 fata de 0,3 cit sint acum[cu atit i-am achizitionat] .Dati-mi va rog pe privat modalitate de expediere [rbs sau cont] .Multumesc

47/100V vreau 50buc .

Nu pot trimite pm , cred ca ai mesageria plina , mai sterge din mesajele foarte vechi.

Editat de viobio
Link spre comentariu

din nou lichidari la tot ce e in atelier piese,aduse recent ,unele pt consum propriu altele rezervate pt clienti mari care s-au razgindit si nu iau toata cantitatea :

https://s24.postimg.org/xypcyju3p/101_3507.jpg pe viitor se vor termian 2,2/100v Elna ,mai sint citeva sute dar trec rapid.Pt inlocuire recomand din poza 2,2/63 ELNA Japan [RE3] putintei mai mici ca forma decit cei la 100v , tot la 0,1 disponibili 1000 si de buc , peste 500 buc -0,08

https://s22.postimg.org/47pxmequ9/101_3508.jpg 1uF/750v alternativ -disponibili 20 buc ,pret 3 lei/buc

https://s15.postimg.org/ag5aa4xtn/101_3509.jpg am mai gasit cam 200 din fiecare OMRON cu bobina pe 12v G5NB-1A-E la 0,5 lei , si SONG CHUAN [cele albe] 899-1C-F-C E, cu bobina pe 12v si contacte 10A-250v la 1 leu/buc

Din sapaturi in sertarele firmei :stocuri care au fost publicate poze si descrieri ,capsula TO220 :

40N06-VISHAY - 2 lei , STPS10H100 producator ST-MICROELECTRONICS- 1,5 lei/buc , MBR40150G -SCHOTKY simpla - 2 lei/buc ,BDW94 -12A-100V [aprox 50 si de buc] -2,5 lei/buc

STP6NK90Z -900v la 5,8A- 3 lei [max 50 buc] STP20NM50 -2,5 lei [sT MICROELECTRONICS]

In functie de noi desoperiri prin magazia firmei voi mai posta miine

Conduri ,trese ,surse LCD ,etc -UP in continuare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări