Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

mai sint aprox 200 relee panasonic de dat en detail si citeva sute amestecate din celelalte marci [care cum spuneam sint 200 buc amestecate la 70 lei] Din cele amestecate fiind la gramada ,nu va pot spune exact cite sint de 24 cite de 12 sau de 5v bobina . La 0,35 lei bucata cred ca nici nu mai conteaza !

Link spre comentariu

pachet de joi :

1 cutie [100 bucati] relee Panasonic de 12 v bobina sau de 24 v la alegere si 20 tranzist MOS canal N model P12NM50 -100 lei ,posta inclusa

[disponibile decit 2 pachete ,ori cel cu 12v ori cel cu 24v relee ]

Restul up

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

Am ridicat si eu coletul astazi...ca de obicei- componente de cea mai buna calitate. Multumesc pentru bonus.

Componentele de la dumneavoastra creeaza dependenta:)

cu multa placere

eu va multumesc

Link spre comentariu

Daca se poate va rog sa puneti deoparte 200 relee Omron G5NB 1A E 12VDC.

nu mai am numai 200 Panasonic ,100 de 12 ,100 de 24 , 50 Takamisawa , 100 ETE PCJ -luati tot ce este-negociem

Link spre comentariu

nu mai am numai 200 Panasonic ,100 de 12 ,100 de 24 , 50 Takamisawa , 100 ETE PCJ -luati tot ce este-negociem

Iau tot, sunt convins ca nu o sa fiu dezamagit. Un coleg intreaba daca aveti relee 12V DC cu doua contacte normal deschis, minimum 5A pe contact.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări