Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

relee EGE model ESR3D12A20200 5 lei , mai sint aprox 50 buc ,100 lei cine le ia pe toate [iese 2 lei bucata ]

NU mai am flux gel la seringa deloc ,decit cel cu fludor incorporat la cutie de juma de kil - 120 lei

Restul up

Link spre comentariu

relee EGE model ESR3D12A20200 5 lei , mai sint aprox 50 buc ,100 lei cine le ia pe toate [iese 2 lei bucata ]

NU mai am flux gel la seringa deloc ,decit cel cu fludor incorporat la cutie de juma de kil - 120 lei

Restul up

relee EGE s-au dat , exista un lot de 1000 buc relee OMRON de 24 v ,bax intreg care in mod normal sint 0,5 lei/buc .

Astept oferte pt cantitati mari sub 0,5 lei/buc . Pot sa scad la max 0,25 lei /buc pt cine le ia pe toate !

Link spre comentariu

https://s18.postimg.org/svggni5m1/101_3486.jpg

https://s13.postimg.org/cpuoe5wg7/101_3487.jpg

Relee Omron de 24 ,am avut in special de 24v.Acum sint si de 12v bobina la 0,5 lei

Dupa cum vedeti,ambalate in cutii de 100 buc. As fi bucuros sa dau peste 20-30 buc deodata , sa nu fie cu suparare dar costa posta mai mult ca marfa ! La cumpararea a peste 2 cutii [200 buc pretul este de 0,35 lei /buc] ...[nu e pacaleala de 1 aprilie !]

Link spre comentariu

Oferta :mi-au ramas mostre din fiecare relee ce am avut ,vreo 200 bucati.De toate felurile amestecate ! Nu stiu exact cite din fiecare .Totul la 70 lei [0,35 /buc iese]

restul UP !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări