Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Am primit si eu componentele comandate , totul de cslitate si exact ca in descrieri . Preturi foarte bune . Multumesc pentru bonusul foarte generos .

si eu va multumesc

Sa va fie de mare ajutor !

Link spre comentariu

nu mai sint 330/450v Nichicon

cum am zis aprox 150 si ceva de relee de 24v amestecate 0,25 lei pt cine le ia pe toate

cele de 12 si 5 v s-au dat

restul up

Daca e ok, sunt dispus sa impart cu cineva cele aprox. 150 de relee...daca nu, pe luni le iau eu pe toate.

Link spre comentariu

https://s24.postimg.org/s93ighezp/101_3461.jpg

din noutati unde pun poze : Surse OSRAM OPTOTRONICS OT110/120-277/1A4 2DIMLT2P , led driver dimabil 180-1400mA, 120V

pret -50 lei

Tranzist mos Fet SPW32N50C3, 32A -560V capsula TO247 producator INFINEON - 6 lei

conduri noi: 100uF/35V ELNA JAPAN seria RE3 -0,2 lei , 220uF/35 ELNA JAPAN seria RE3 -0,3 lei

conduri din stocul vechi care s-au terminat si am reinoit stocul ,poze in postarile vechi :

330/450v Nichicon Japan low esr -7 lei

39/400v Super turtiti slim , Nippon Japan si Nichicon Japan low esr - 1 leu

Relee Omron 24v bobina -0,5 lei sau 0,25 lei pt toata cantitatea [aprox 400 buc ]

IRF 630 -0,8 lei

Restul ce le stiti- trese,surse,flux, sisteme cu I5 ,

Link spre comentariu

mai aveti virfuri statie JBC noi -40 lei

si virfuri Metcal made in USA ,modele STTC-537 si STTC-145 la 50 lei/buc[ studiati Farnell,Mouser,e-bay]

METCAL mai am vreo 20 ,evident noi sigilate

JBC nu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări