Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Am primit si a doua comanda!ca si prima comanda totul "ecelent"!Un om de nota 20!cumparati cu incredere!

Va multumesc ,oricind cu multa placere

Eu sunt pe la a 4-a comanda, si nu am cuvinte.

Just "Perfect".

va multumesc ,si ma bucur i eu de bucuria fiecaruia

Link spre comentariu
Vizitator viobio

330/450v Nichicon ,made in Japan , 7lei/buc sau vreo 30 lei pe la furnizori celebri,acelasi articol

Ma intereseaza condensatorii de 330microF/450V ,rezerva-i pentru mine ,toata cantitatea ,ma intereseaza si alte valori ,marci Elna,Nichicon,Rubycon,Shamwa ,vreau sa cumpar mai multe valori ,sa nu faci n colete.Da-mi un pm cu cantitatea si ce valori/tensiuni ,mai ai . Editat de viobio
Link spre comentariu

Ma intereseaza condensatorii de 330microF/450V ,rezerva-i pentru mine ,toata cantitatea ,ma intereseaza si alte valori ,marci Elna,Nichicon,Rubycon,Shamwa ,vreau sa cumpar mai multe valori ,sa nu faci n colete.Da-mi un pm cu cantitatea si ce valori/tensiuni ,mai ai .

aveti mp

Link spre comentariu

SOUNG CHUAN 812H-1C-C - 1 LEU

TAKAMISAWA JS12-K - 1LEU

Au mai ramas cam 60 buc din fiecare ,cine le ia pe toate 0,5 lei/buc

idem vreo 150 si ceva de 24V amestecate de diferite modele care costa 0,5 lei/buc -la toata cantitatea -0,25 lei/buc

restul -up [conduri,tresa,flux ,surse,etc]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări