Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Pachet electrice/automatizari=100 lei

Compus din PLC OMRON Filtru retea EPCOS -TDK , 250v ,monofazic,20A Protectie supratensiune Phoenix Contact [surge arrester]-Produse noi 

La 2 pachete posta romana gratuit DSCN8753.jpg

Link spre comentariu

Handpiece Weller noi:stau degeaba ,90 % din timp lucrez cu Metcal si Jbc

Astea sint noi,zero km de rezerva la postul de lucru din magazin nu din atelier,unde lucrez ocazional.

Weller WXDP 120 , 24V-120W [pistol vacuum],nu potriveste mufa pe modele vechi de statii= 700 lei ,la Farnell,altii =1700 cu stand cu tot...[nu vind standuri si statia
Weller WXP 120    24V-120W, 500 lei letcon normal. Peste tot incepe de la 1300 in sus cu stand cu tot...Nu vind standuri si statia,nu potriveste mufa de la statii modele vechi
Weller WMRT 12V/80W ,letcon penseta=450 lei.Peste tot preturile incep de la 1300 lei in sus.Nu vind stand sau statia
Produsele sint noi ,tinute de rezerva in magazin la statiile cu care lucrez ocazional acolo care nu-s  de vinzare.
Nu ma intrebati de mufe,modificari,improvizatii ca nu cunosc si nu recomand. Adaptari la Gordak ,etc 

DSCN8793.jpgDSCN8795.jpg
Link spre comentariu

cleste  sfic Lindstrom RX8140,nou original Suedia=100 lei ,peste tot incep de la 300 lei...

Penseta inox special antiacid,antimagnetic,virf ascutit[ca un ac] =30 lei DSCN8819.jpgDSCN8822.jpg

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

Se vinde nou ,nefolosit penseta letcon WELLER WMRT 12V-80W =350 lei fara suport 

Pe la Farnell este 1500 cu suport cu tot 
Deoarece 90% din timp lucrez cu JBC si Metcal ,asta sta nefolosit 
Este recomandat a se folosi la statiile ce stiu sa lucreze cu asa ceva .Nu stiu si nu recomand modificarea sa poata fi folosit la statii manufacturate sau alte branduri.

DSCN8825.JPG

Link spre comentariu
Acum 2 ore, GOOD-Q a spus:

Se vinde nou ,nefolosit penseta letcon WELLER WMRT 12V-80W =350 lei fara suport 

Pe la Farnell este 1500 cu suport cu tot 
Deoarece 90% din timp lucrez cu JBC si Metcal ,asta sta nefolosit 
Este recomandat a se folosi la statiile ce stiu sa lucreze cu asa ceva .Nu stiu si nu recomand modificarea sa poata fi folosit la statii manufacturate sau alte branduri.

DSCN8825.JPG

Rezervat pina miine pt cineva 

Link spre comentariu

Virfuri Weller ,seria XT-GW3 ,noi made in Japan = 40 lei 

Peste 5 bucati pretul scade la 30 lei/buc 

Modelele din poza[nu am alte modele]

Functioneaza pe letcoanele WP 120 si WXP 120 

Modelel din poza sint de aprox 2,3 mm latime si 0,9 mm 

DSCN8830.JPG

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări