GOOD-Q Postat Octombrie 31, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Acum 3 minute, liviudan a spus: Bună ziua, iau eu șurubelnițele wiha, cu poșta va rog, mulțumesc. ok,luni dimi le pun,multumesc Link spre comentariu
liviudan Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Acum 17 minute, liviudan a spus: Bună ziua, iau eu șurubelnițele wiha, cu poșta va rog, mulțumesc. Aveți pm. Link spre comentariu
giliman66 Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Va salut. Perii metalice made in Japan cu peri metalici circulari pt curatare virf letcon si diuze letcon vacum,aer cald=14 lei/buc -nr3 si nr4 le-as dori eu. Multumesc! Detalii pm. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 1, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2020 Acum 9 ore, giliman66 a spus: Va salut. Perii metalice made in Japan cu peri metalici circulari pt curatare virf letcon si diuze letcon vacum,aer cald=14 lei/buc -nr3 si nr4 le-as dori eu. Multumesc! Detalii pm. sigur,sint cele din poza Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 1, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2020 Acum 23 ore, GOOD-Q a spus: Surubelnita WIHA Germany cu magazie port biti .prima varianta cu 12 biti mici ,a doua varianta cu 6 biti lungi =90 lei/bucata PLC OMRON SYSMAC mini SK 20 -individual o bucata 80 lei, pret pe 6 bucati =300 lei[50 lei/bucata] PLC NAIS Matsushita Japan FPO-C14RS =40 lei/bucata. pret pe 6 buc=180 lei Surubelnite Forum Germany ,3 buc din poza plus una Stanley =pret pe toate 4 buc=50 lei Perii metalice made in Japan cu peri metalici circulari pt curatare virf letcon si diuze letcon vacum,aer cald=14 lei/buc Disponibile doar PLC-urile si primele 2 perii metalice din poza asta .Restul au plecat Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Surubelnita dinamometrica KANON -model CN120LTDK - 20-120cNm, made in Japan .Functioneaza cu biti normali . Costa pe site-uri peste 120 dolari bucata....Aici =250 lei ,noua sigilata Cleste sfic LINDSTROM RX8140 ,nou original= 100 lei[la Farnell costa 310 lei..] Cleste sfic Piergiacomi TR-25 ,made in Italy = 55 lei Cutie sigilata de 50 bucati freze MPK tools de 2,4 mm partea utila,coada de aprox 3,1 mm ,pt CNC-uri ,micromoturi = 120 lei [pe site-uri diverse costa si 5 euro doar o singura bucata freza..] Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Acum 3 ore, GOOD-Q a spus: Surubelnita dinamometrica KANON -model CN120LTDK - 20-120cNm, made in Japan .Functioneaza cu biti normali . Costa pe site-uri peste 120 dolari bucata....Aici =250 lei ,noua sigilata Cleste sfic LINDSTROM RX8140 ,nou original= 100 lei[la Farnell costa 310 lei..] Cleste sfic Piergiacomi TR-25 ,made in Italy = 55 lei Cutie sigilata de 50 bucati freze MPK tools de 2,4 mm partea utila,coada de aprox 3,1 mm ,pt CNC-uri ,micromoturi = 120 lei [pe site-uri diverse costa si 5 euro doar o singura bucata freza..] Surubelnita dinamometrica a plecat acum Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Si clestii sfic au plecat.Mai sint din ultimele posturi 5 PLC -uri si cutia de freze Link spre comentariu
stereobit Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 (editat) @GOOD-Q "Cutie sigilata de 50 bucati freze MPK tools de 2,4 mm partea utila,coada de aprox 3,1 mm" Puteti posta o poza cu o freza sau cu lateralul cutiei, daca permite vederea inauntru, va rog? Vreau sa vad ce forma are partea de lucru. Am incercat sa identific pe google dupa datele cutiei dar nu am reusit. Pentru ce materiale (metal, plastic, pcb) se preteaza? Multumesc. L.E. : Din ce oras sunteti? Editat Noiembrie 3, 2020 de stereobit Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Acum 1 minut, stereobit a spus: @GOOD-Q "Cutie sigilata de 50 bucati freze MPK tools de 2,4 mm partea utila,coada de aprox 3,1 mm" Puteti posta o poza cu o freza sau cu lateralul cutiei, daca permite vederea inauntru, va rog? Vreau sa vad ce forma are partea de lucru. Am incercat sa identific pe google dupa datele cutiei dar nu am reusit. Pentru ce materiale (metal, plastic, pcb) se preteaza? Multumesc. L.E. : Din ce oras sunteti? sint din Arad, am vindut mii de buc in ultimii ani.Sa va spuna colegii opinii.O sa incerc sa pun si poza cit pot de clara .Personal eu nu am CNC ,le folosesc cu proxon micromot pt diverse constructii,carcase mettal sau plastic.Cei ce au CNC spun ca lucraza cu ele si in plastic,lemn sau metal.Nu stiu ce turatii,avans sau racire folosesc la fiecare material. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Acum 19 minute, GOOD-Q a spus: sint din Arad, am vindut mii de buc in ultimii ani.Sa va spuna colegii opinii.O sa incerc sa pun si poza cit pot de clara .Personal eu nu am CNC ,le folosesc cu proxon micromot pt diverse constructii,carcase mettal sau plastic.Cei ce au CNC spun ca lucraza cu ele si in plastic,lemn sau metal.Nu stiu ce turatii,avans sau racire folosesc la fiecare material. s-au dat acum ,nu mai sint Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Virfuri JBC speciale : 245 752 = latime 15 mm ,format lopatica [apare in poza] folosit pt curatare cipuri,paduri la operatiunile de reballing ,acelasi lucru 245 914 dar de 10 mm latime [nu apare in poza] =100 .Studiati va rog la TME si altii unde depaseste 200 lei/bucata.... Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Pe linga articolele de mai sus ,se mai adauga si una bucata letcon JBC T245 A-nou original=240 lei Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Salut Adi. Ai PM. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 s-a dat telefonic in Bucuresti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum