bentanioan Postat Octombrie 12, 2020 Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Azi am primit si eu coletul,multumesc pt. bonus. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Octombrie 12, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Acum 36 minute, bentanioan a spus: Azi am primit si eu coletul,multumesc pt. bonus. eu multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Octombrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Pistol tub silicon profesional=90 lei Pistol pt tuburi de silicon,vaselina ,etc.Made in England .Corp aluminiu,piesa de actionare a pistonului este din alama . Rugam a nu se confundata cu variantele de plastic si tabla de la supermarketuri Link spre comentariu
liviudan Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Acum 19 minute, GOOD-Q a spus: Pistol tub silicon profesional=90 lei Pistol pt tuburi de silicon,vaselina ,etc.Made in England .Corp aluminiu,piesa de actionare a pistonului este din alama . Rugam a nu se confundata cu variantele de plastic si tabla de la supermarketuri Neața, iau eu pistolul Chiar acum, liviudan a spus: Neața, iau eu pistolul Mulțam mult pt bonus, a ajuns coletul, mulțumesc mult. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Octombrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Acum 2 minute, liviudan a spus: Neața, iau eu pistolul Mulțam mult pt bonus, a ajuns coletul, mulțumesc mult. buna dimineata,ok.Il expediez ? Link spre comentariu
liviudan Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Acum 1 minut, GOOD-Q a spus: buna dimineata,ok.Il expediez ? Da, da, cu poșta Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Octombrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2020 ok,multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Octombrie 20, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2020 Pachet 5 bucati cablu alimentare de foarte buna calitate PC-monitor-imprimanta-Tv. Sint promotii de la DELL si HP , produse noi.Se vind doar la pachet de 5 buc=30 lei Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Octombrie 23, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2020 KanexPro HD BASE 100ME=250 lei Sistem profesional american de transmitere a semnalului HD prin cablu LAN pe o lungime de 100 metri.Sistemul este compus din unitate emitator ,unitate receptor[in carcase metalice] si alimentatoarele aferente celor doua unitati.Acest aparat este nou in cutie si a costat acum 2 ani peste 300 dolari.Probabil si posibil sa existe chinezarii care fac acum acelasi lucru la pret mai mic . Ideal pt cei ce vor sa transmita semnal HD si nu exista posibilitatea de a folosi cablu HDMI asa de lung ! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Octombrie 23, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2020 Acum 2 ore, GOOD-Q a spus: KanexPro HD BASE 100ME=250 lei Sistem profesional american de transmitere a semnalului HD prin cablu LAN pe o lungime de 100 metri.Sistemul este compus din unitate emitator ,unitate receptor[in carcase metalice] si alimentatoarele aferente celor doua unitati.Acest aparat este nou in cutie si a costat acum 2 ani peste 300 dolari.Probabil si posibil sa existe chinezarii care fac acum acelasi lucru la pret mai mic . Ideal pt cei ce vor sa transmita semnal HD si nu exista posibilitatea de a folosi cablu HDMI asa de lung ! Vindut Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Octombrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2020 Letcon JBC T245 PA ,folosit in conditii civilizate,perfect functional,se ofera bonus un virf putin folosit 245 759=160 lei Surubelnita WIHA cu magazie in miner de 12 biti cu cap pe amblele parti si cu sistem blocare biti ca si la surubelnitele electrice.Made in Germany,model asemanator dar cu biti mai putini costa la emag 300 lei ,la mine 100 =nou nout... Pompa gresare cu cartus rezerva vaselina THK made in JAPAN [si pompa si cartusul rezerva de aprox 100 ml ,made in Japan] =100 lei Cleste sfic CK made in UK sau Germany ,model 3775 =64 lei Masca 3M seria 6000 noua ,se ofera un set de filtre carbon 3M 6057 ABE1 =90 lei Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Octombrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2020 Acum 18 minute, GOOD-Q a spus: Letcon JBC T245 PA ,folosit in conditii civilizate,perfect functional,se ofera bonus un virf putin folosit 245 759=160 lei Surubelnita WIHA cu magazie in miner de 12 biti cu cap pe amblele parti si cu sistem blocare biti ca si la surubelnitele electrice.Made in Germany,model asemanator dar cu biti mai putini costa la emag 300 lei ,la mine 100 =nou nout... Pompa gresare cu cartus rezerva vaselina THK made in JAPAN [si pompa si cartusul rezerva de aprox 100 ml ,made in Japan] =100 lei Cleste sfic CK made in UK sau Germany ,model 3775 =64 lei Masca 3M seria 6000 noua ,se ofera un set de filtre carbon 3M 6057 ABE1 =90 lei Masca a plecat Link spre comentariu
CristiZ Postat Octombrie 25, 2020 Partajează Postat Octombrie 25, 2020 Varfuri nu ati gasit? Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Octombrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2020 Chiar acum, CristiZ a spus: Varfuri nu ati gasit? Din pacate nu ,ca anuntam Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Octombrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2020 Acum 43 minute, GOOD-Q a spus: Masca a plecat si Wiha Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum