Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Pachet 15 bucati virfuri JBC ,folosite dar in in perfecta stare cu mic grad uzura= 150 lei

Compus din 9 bucati 245 759,3 bucati 245 944,2 bucati 245 755 si o bucata 245 906

Din cauza pretului mic cit reiese pe bucata,nu se vind idividual doar tot pachetul 

cu 150 lei aprope ca luti un virf nou de la magazinele serioase ....cu 150 lei luati aici 15....

DSCN8070.jpg

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

lot de 100 buc freze carbura la 50 lei 100buc. si foarfeci mai aveti sau mai aduceti ?

Multumesc.

Acum 1 minut, liviudan a spus:

lot de 100 buc freze carbura la 50 lei 100buc. si foarfeci mai aveti sau mai aduceti ?

Multumesc.

amestecate 1,8 s9i  2,4 mm

Link spre comentariu
Acum 2 minute, liviudan a spus:

Multumesc.

amestecate 1,8 s9i  2,4 mm

Mai aduc in mod sigur,cam tot ce gasesc in domeniu.Doar sa ajung si anunt.Nu stiu exact cind .Freze vrac vor fi tot asa la pachete de 100 muc=50 lei ,cele sigilate in cutie la aprox 2,3 lei bucata,ambalaj sigilat nedesfacut 

Link spre comentariu
Acum 9 minute, GOOD-Q a spus:

Mai aduc in mod sigur,cam tot ce gasesc in domeniu.Doar sa ajung si anunt.Nu stiu exact cind .Freze vrac vor fi tot asa la pachete de 100 muc=50 lei ,cele sigilate in cutie la aprox 2,3 lei bucata,ambalaj sigilat nedesfacut 

Mc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări