Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

UP cu urmatoarele:

cond.electr. intre 2,2 si 2200uF

Flux made in USA -20 lei seringa

Tresa absorbanta made in USA - 5,5 lei/rola

Surse FSP225-4F01

Surse open frame 12V-5A

2 buc kit sistem PC cu processor I5

Virfuri letcoane METCAL ,HAKKO

Si altele daca urmariti cu atentie postarile din urma

Totul este nou ,preturi imbatabile

Nu aduc produse la comanda ,vind decit ce am ,contact pe privat pt amanunte va rog !

UP

Link spre comentariu

Am primit coletul!multumesc pentru tot!Sincer am vazut ca tot bazaie lumea pe aici de bonusuri dar eu am comandat pentru ca preturile sunt foarte bune si aveam nevoie de ce am comandat!Acum ca am primit coletul si am vazut si bonusul m-am transformat in bondar...Multumesc frumos si o sa urmaresc sa vad ce mai aduceti!

Link spre comentariu

Am primit coletul!multumesc pentru tot!Sincer am vazut ca tot bazaie lumea pe aici de bonusuri dar eu am comandat pentru ca preturile sunt foarte bune si aveam nevoie de ce am comandat!Acum ca am primit coletul si am vazut si bonusul m-am transformat in bondar...Multumesc frumos si o sa urmaresc sa vad ce mai aduceti!

sa va fie de folos

intentionez sa ma aduc kit-uri sisteme pc cu i5 ca nu mai sint si ...ce-oi mai gasi interesant

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări