GOOD-Q Postat Ianuarie 30, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 UP cu urmatoarele: cond.electr. intre 2,2 si 2200uF Flux made in USA -20 lei seringa Tresa absorbanta made in USA - 5,5 lei/rola Surse FSP225-4F01 Surse open frame 12V-5A 2 buc kit sistem PC cu processor I5 Virfuri letcoane METCAL ,HAKKO Si altele daca urmariti cu atentie postarile din urma Totul este nou ,preturi imbatabile Nu aduc produse la comanda ,vind decit ce am ,contact pe privat pt amanunte va rog ! UP Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Buna ziua , mi-au ajuns convertoarele FSP090-7DD01 Multumesc si pentru bonus Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 30, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Buna ziua , mi-au ajuns convertoarele FSP090-7DD01Multumesc si pentru bonus sa va fie de folos Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Din partea mea nota 10 cu felicitari si multe multumiri pentru bonus!! Link spre comentariu
Maricel Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Am primit coletul. Totul este ok. Multumesc mult de bonus!! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 30, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Din partea mea nota 10 cu felicitari si multe multumiri pentru bonus!! va multumesc Link spre comentariu
nicu82 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Am primit coletul, marfa de super calitate .Mii de multumiri si pentru bonusul consistent! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 30, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Am primit coletul, marfa de super calitate .Mii de multumiri si pentru bonusul consistent! cu multa placere Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 31, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 up cu ce spuneam ieri dimineata -exceptia la conduri 4700/10 Nichicon low esr ,japan - 1 leu Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 1, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2017 up ,cu ce spuneam la inceputul paginii Sisteme cu processor I5 , mai o singura bucata disponibila !!! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2017 Up-cu ce stiti deja contact pe privat Link spre comentariu
rslick Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 Am primit coletul!multumesc pentru tot!Sincer am vazut ca tot bazaie lumea pe aici de bonusuri dar eu am comandat pentru ca preturile sunt foarte bune si aveam nevoie de ce am comandat!Acum ca am primit coletul si am vazut si bonusul m-am transformat in bondar...Multumesc frumos si o sa urmaresc sa vad ce mai aduceti! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2017 Am primit coletul!multumesc pentru tot!Sincer am vazut ca tot bazaie lumea pe aici de bonusuri dar eu am comandat pentru ca preturile sunt foarte bune si aveam nevoie de ce am comandat!Acum ca am primit coletul si am vazut si bonusul m-am transformat in bondar...Multumesc frumos si o sa urmaresc sa vad ce mai aduceti! sa va fie de folos intentionez sa ma aduc kit-uri sisteme pc cu i5 ca nu mai sint si ...ce-oi mai gasi interesant Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum