Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Acum 7 ore, Zoltanh a spus:

Daca veti mai avea varfuri - "Pachet 12 bucati virfuri JBC seria 245 ,folosite,uzura mica=120 lei" sunt si eu interesat. Multumesc.

mai scot din colectia personala vreo 4 azi in stare foarte buna,va spun modelele cind ajung la servici dupa 9,30 daca va intereseaza 

Link spre comentariu

Multumesc. V-am trimis mesaj. Am uitat sa intreb ce model (tip) sunt si ati uitat si dumneavoastra. As vrea modele din seria cu varf subtire pentru lipituri mai fine/precise, sper cele oferite sa fie asa.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Zoltanh a spus:

Multumesc. V-am trimis mesaj. Am uitat sa intreb ce model (tip) sunt si ati uitat si dumneavoastra. As vrea modele din seria cu varf subtire pentru lipituri mai fine/precise, sper cele oferite sa fie asa.

ce modele v-am spus pe privat sint format daltita 2mai late ,unul mai ingust putin.Cele foarte ascutite,conice ca un ac de ascutite mai am doar noi 

Link spre comentariu

Arzator Rothenberger industrial premium ,se ofera un arzator nou de rezerva= 120 lei -produs nou 

Trusa torx WERA ,9 piese dela T8 la T40 = 45 lei -produs nou 

Clichet reversibil cu patrat 1/2 KS-TOOLS Germany ,nou 100 lei -produs nou 

Pompa industriala de gresare ,cu toate accesoriile ,made in japan ,constructie solida =100 lei -produs nou 

Acumulator bormasina original BOSCH , li-ion 18V-4A, folosit personal la 3 incarcari .Bormasina s-a vindut cu celalat de 2A .185  lei,asemenea produs costa peste 400 lei online peste tot.

DSCN7337.jpgDSCN7339.jpgDSCN7341.jpg

DSCN7343.jpgDSCN7345.jpg

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu
Acum 4 ore, GOOD-Q a spus:

Arzator Rothenberger industrial premium ,se ofera un arzator nou de rezerva= 120 lei -produs nou 

Trusa torx WERA ,9 piese dela T8 la T40 = 45 lei -produs nou 

Clichet reversibil cu patrat 1/2 KS-TOOLS Germany ,nou 100 lei -produs nou 

Pompa industriala de gresare ,cu toate accesoriile ,made in japan ,constructie solida =100 lei -produs nou 

Acumulator bormasina original BOSCH , li-ion 18V-4A, folosit personal la 3 incarcari .Bormasina s-a vindut cu celalat de 2A .185  lei,asemenea produs costa peste 400 lei online peste tot.

DSCN7337.jpgDSCN7339.jpgDSCN7341.jpg

DSCN7343.jpgDSCN7345.jpg

Acumulatorul Bosch s-a dat 

Link spre comentariu

Filtru linie monofazic EPCOS/TDK =45 lei 

Power Line Filters

250 VAC, 250 VDC, 20 A

EPCOS / TDK

Loctite 243 -50 ml =50 lei 

Loctite 243 blocare suruburi.Atentie ! flacon de 50 ml nu de 5 ! Studiati oferte online care la 50 ml depasesc 120 lei cam peste tot !

disponibil o bucata

DSCN7348.jpgDSCN7355.jpg

Link spre comentariu
Acum 22 ore, GOOD-Q a spus:

Filtru linie monofazic EPCOS/TDK =45 lei 

Power Line Filters

250 VAC, 250 VDC, 20 A

EPCOS / TDK

Loctite 243 -50 ml =50 lei 

Loctite 243 blocare suruburi.Atentie ! flacon de 50 ml nu de 5 ! Studiati oferte online care la 50 ml depasesc 120 lei cam peste tot !

disponibil o bucata

DSCN7348.jpgDSCN7355.jpg

UP

Link spre comentariu

Am primit pachetul. Totul este ok. Multumesc pentru seriozitate si proptitudine. Multumesc si pentru bonusul/cadoul neasteptat. 

Editat de Zoltanh
Link spre comentariu
Acum 5 ore, Zoltanh a spus:

Am primit pachetul. Totul este ok. Multumesc pentru seriozitate si proptitudine. Multumesc si pentru bonusul/cadoul neasteptat. 

oricind cu multa placere 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, turbocip a spus:

Salut Adi, varfuri + cordon/suport varf pentru statie metcal mx500p ai sau gasim pe undeva?

multumec.

virfuri mai am 537 multe,altele nu prea.Letcon nu mai am momentan 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări