Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

La 07.04.2020 la 9:36, GOOD-Q a spus:

Bisturiu X-ACTO-made in USA =33 lei 

Bisturiu X-ACTO ,modelul ce se vede in poza.Lama detasabila.Se ofera bonus o lama de rezerva ,alt model decit cel din setul bisturiului .Produse noi,disponibile 2 seturi DSCN6808.jpg

Vindute 

Link spre comentariu

Nu ţin neapărat să-i iau apărarea colegului Good-Q dar acela nu-i bisturiu medical.E un ,,bisturiu,, de hobby,  putem să-i spunem ,,cuţit de precizie,,......

Link spre comentariu

Validae n-ai inteles la ce m-am referit, n-am treaba cu bisturiul, ala e des folosit in electronica.

S-a postat spre vanzare dezinfectant pus in contextul actual , am sters pentru ca nu are legatura cu electronica.

Link spre comentariu

Eu vroiam sa vind ceva profesional ce folosesc eu si colegi care apreciaza produse de calitate.Nu sa fac bisnita..Mi-am luat multe la mult sub pretul de pe sturile specializate.Daca as fi cu minte putina ,as spune mai multe.Da va urez sa va dezinfectati cu produse de la Lidl ! 

Link spre comentariu

Nu ma privesc pe mine afacerile si nici intentiile dvs, nu-s eu in masura sa le judec, eu judec strict ce se intampla la bazar pe elforum.

Dezinfectantul nu are nici o legatura cu electronica, si, asa cum am zis, nu suntem farmacie.

Orice exceptie creaza precedent care imi submineaza mie autoritatea.

Spor.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Marian a spus:

Nu ma privesc pe mine afacerile si nici intentiile dvs, nu-s eu in masura sa le judec, eu judec strict ce se intampla la bazar pe elforum.

Dezinfectantul nu are nici o legatura cu electronica, si, asa cum am zis, nu suntem farmacie.

Orice exceptie creaza precedent care imi submineaza mie autoritatea.

Spor.

bine 

Link spre comentariu

Flux activator virfuri letcon [si diuze letcon vacuum] IF-930 [interflux Belgia],seringa mare de 30 ml = 25 lei 

Utilizat pt activarea virfurilor de letcon cind sind acoperite de zgura si reziduri si nu mai adera aliajul de lipit.DSCN6801.jpgDSCN6802.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări