GOOD-Q Postat Aprilie 10, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Acum 8 ore, luci554 a spus: Multumesc pentru freze. oricind cu placere Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 12, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Testere multimetru TENMA=40 lei . model 72-9340,set nou sigilat Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 13, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2020 Prelungitor profesional BRENNENSTUHL ,model BREMOUNTA DE 3676 =70 LEI 6prize,posibilitate de fixare la masa de lucru in atelier ,cablu 3 m ,16A-3500W Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 13, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2020 La 07.04.2020 la 9:36, GOOD-Q a spus: Bisturiu X-ACTO-made in USA =33 lei Bisturiu X-ACTO ,modelul ce se vede in poza.Lama detasabila.Se ofera bonus o lama de rezerva ,alt model decit cel din setul bisturiului .Produse noi,disponibile 2 seturi Vindute Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Suntem forum de electronica, nu farmacie. Fara produse pentru uz medical va rog! Spor. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Nu ţin neapărat să-i iau apărarea colegului Good-Q dar acela nu-i bisturiu medical.E un ,,bisturiu,, de hobby, putem să-i spunem ,,cuţit de precizie,,...... Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Validae n-ai inteles la ce m-am referit, n-am treaba cu bisturiul, ala e des folosit in electronica. S-a postat spre vanzare dezinfectant pus in contextul actual , am sters pentru ca nu are legatura cu electronica. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Scuze atunci, nu am observat, credeam că-i vorba doar de ultima postare.... Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 15, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Eu vroiam sa vind ceva profesional ce folosesc eu si colegi care apreciaza produse de calitate.Nu sa fac bisnita..Mi-am luat multe la mult sub pretul de pe sturile specializate.Daca as fi cu minte putina ,as spune mai multe.Da va urez sa va dezinfectati cu produse de la Lidl ! Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Nu ma privesc pe mine afacerile si nici intentiile dvs, nu-s eu in masura sa le judec, eu judec strict ce se intampla la bazar pe elforum. Dezinfectantul nu are nici o legatura cu electronica, si, asa cum am zis, nu suntem farmacie. Orice exceptie creaza precedent care imi submineaza mie autoritatea. Spor. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 15, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Acum 4 minute, Marian a spus: Nu ma privesc pe mine afacerile si nici intentiile dvs, nu-s eu in masura sa le judec, eu judec strict ce se intampla la bazar pe elforum. Dezinfectantul nu are nici o legatura cu electronica, si, asa cum am zis, nu suntem farmacie. Orice exceptie creaza precedent care imi submineaza mie autoritatea. Spor. bine Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 15, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Flux activator virfuri letcon [si diuze letcon vacuum] IF-930 [interflux Belgia],seringa mare de 30 ml = 25 lei Utilizat pt activarea virfurilor de letcon cind sind acoperite de zgura si reziduri si nu mai adera aliajul de lipit. Link spre comentariu
maski Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Am primit si eu coletul. Multumesc frumos! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 15, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2020 1 oră în urmă, maski a spus: Am primit si eu coletul. Multumesc frumos! oricind cu placere Link spre comentariu
djgeorge2k Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Buna seara! A ajuns si coletul meu. Multumesc pentru bous! Toata stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum