Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Acum 7 minute, Dan57 a spus:

As dori si eu un blaster cu bateri CR2032. Multumesc.

adresa si mod expediere.S-ar putea posta ramburs sa fie cit e blisterul ,daca e cu virare in cont e cam la jumate.De tinut stiti cum e ? Alerg dupa 5 iepuri si nu prind niciunul-pun o gramada deoparte ,nu am nici bani in buzunar nici marfa nu o pot da la altii ,fiind rezervata ! Nu as vrea sa rezerv din cauza ca unii trec saptamini sau luni si nu zic nimic ! Cind "indraznesc' sa zic eu ceva ori renunta ,ori se supara.Daca nu le pun deoparte iar se supara ! Asa ca....

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu
Acum 2 ore, GOOD-Q a spus:

adresa si mod expediere.S-ar putea posta ramburs sa fie cit e blisterul ,daca e cu virare in cont e cam la jumate.De tinut stiti cum e ? Alerg dupa 5 iepuri si nu prind niciunul-pun o gramada deoparte ,nu am nici bani in buzunar nici marfa nu o pot da la altii ,fiind rezervata ! Nu as vrea sa rezerv din cauza ca unii trec saptamini sau luni si nu zic nimic ! Cind "indraznesc' sa zic eu ceva ori renunta ,ori se supara.Daca nu le pun deoparte iar se supara ! Asa ca....

Ai un MP de la mine.

Link spre comentariu
Acum 54 minute, GOOD-Q a spus:

Ultimele 2 blistere Renata CR 2032 . 

15 lei/blister de 20 buc

Mai este un set masca 3M seria 6000 ,la care se ofera bounus si un set filtre carbon activ 6057 ABE 1 = 90 lei setul 

101_3883.JPG

masca vinduta 

Link spre comentariu

Cu scuzele de rigoare ,pt cei ce au rezervat ceva inainte de Craciun si nu au dat detalii despre expediere,comanda ferma [adresa si curier sau posta] i-as ruga ca pina luni sa se hotarasca ,altfel marfa va fi vinduta altor colegi.Multumesc 

Link spre comentariu

Disaster recovery tape Agilent = 14 lei/buc.Caseta restaurare date,back-up servere [se folosesc in severe la companiile mari pt pastrare date,restaurare pe linga hard discurile cunoscute ]

101_6512.JPG

Link spre comentariu

Pachet 3 buc. virfuri HAKKO Japan T15= 100 Lei 

Compus din modelele T15-D16, T15-D52, T15-D4.

Momentan doar aceste 3 bucati disponibile.Se pot vinde si individual la 40 lei/buc ...

101_6690.JPG

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări