Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

La 22.11.2019 la 11:41, GOOD-Q a spus:

Black friday ,oferta azi:

Pachetul de clesti sfic [UK sau Germany] si spitz Piergiacomi Italia =80 lei la care primiti bonus unul din sprayurile Loctite [coctact SF 7039 ] sau 8201 [ulei lubrifiere] 101-6259.jpg101-4955.jpg101-4956.jpg

up

Link spre comentariu
La 28.11.2019 la 10:38, GOOD-Q a spus:

ofera speciala ,pachet sprayuri=100 lei

contine: LOCTITE SF 7039-contact spray ,LOCTITE LB 8201-lubrifiere [ulei], 3M -curatire lipici etichete,reziduri flux cablaj[cu miros de lamiie] 

studiati pe site-uri specializate cit e fiecare bucata in parte ...

101_6436.JPG

UP

Link spre comentariu

rog userul elektronu85 sa dea un semn daca nu a patit ceva ! Sint deja 3 saptamini de cind nu mai rapsunde pe nici o cale de comunicare si peste 1 luna de cind nu-si plateste datoriile desi marfa a primit-o ! Si nu e prima oara ! 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, GOOD-Q a spus:

doar prelungitor C14 [mama si tata] nu cu priza schuko

La ce pret , vreau si eu 2 buc sa fac un prelungitor. Am ridicat coletul , multumesc !

Link spre comentariu
Acum 3 ore, GOOD-Q a spus:

rog userul elektronu85 sa dea un semn daca nu a patit ceva ! Sint deja 3 saptamini de cind nu mai rapsunde pe nici o cale de comunicare si peste 1 luna de cind nu-si plateste datoriile desi marfa a primit-o ! Si nu e prima oara ! 

Aveti grija mare cu acest user, am patit-o si eu si un prieten !!!  Nu mai intru acum in detalii. Doar atat spun, nu este serios, invoca tot felul de motive aiurea, nu mai raspunde la mesaje, mesaje pe care le citeste initial.

Link spre comentariu
Acum 37 minute, maxente a spus:

Aveti grija mare cu acest user, am patit-o si eu si un prieten !!!  Nu mai intru acum in detalii. Doar atat spun, nu este serios, invoca tot felul de motive aiurea, nu mai raspunde la mesaje, mesaje pe care le citeste initial.

asa e ,in vara m-a tinut iarasi cu o suma mare ca ia salariul in 15 sau 30 , nu a raspuns 2 luni si ceva nici pe mail nici pe telefon nici pe facebook,Dupa aia a invocat ca si-a pierdut telefonul !! A zis ca data viitoare cum se aduna ceva plateste imediat cind pun coletul ,acum 3 saptamini a zis ca merge la banca sa plateasca ca urma sa-i intre salariul ! De atunci nu stiu nimic ! 

Acum 46 minute, nostromo a spus:

La ce pret , vreau si eu 2 buc sa fac un prelungitor. Am ridicat coletul , multumesc !

6 lei si prelungitor si cablu alimentare.Sint promotii la Dell ,de foarte buna calitate nu cu 3 lite in cablu ca si astea noi 

Link spre comentariu

Oferta speciala azi :

LINDSTROM RX 8140 ,nou ,productie SUEDIA -pret la Farnell peste 300 lei .La mine 100 lei ....La achizitionarea a 2 bucati se ofera  bonus o bucata cleste spitz cioc rata PIERGIACOMI PN-2007 productie ITALIA .La achizitioanarea a celor 3 bucati ce mai sint pe stoc [pe linga cleste spitz Piergiacomi ]=se ofera si un spray contact LOCTITE SF 7039 sau un spray lubrifiere ulei LOCTITE LB 8201 si posta romana gratuit [cu sau fara ramburs] 

101_4459.JPG

Link spre comentariu
Acum 57 minute, Marcel dinulica a spus:

Salut.As dori un pachet de freze ,dacă mai sunt!Dacă nu ,va rog să-mi dați un semnal dacă mai apar.Stima

nu mai sint ,alea trec in 1-2 zile ,chiar si 2500 buc au trecut acum o luna in 2 zile si ceva 

Link spre comentariu
Acum 20 ore, GOOD-Q a spus:

Oferta speciala azi :

LINDSTROM RX 8140 ,nou ,productie SUEDIA -pret la Farnell peste 300 lei .La mine 100 lei ....La achizitionarea a 2 bucati se ofera  bonus o bucata cleste spitz cioc rata PIERGIACOMI PN-2007 productie ITALIA .La achizitioanarea a celor 3 bucati ce mai sint pe stoc [pe linga cleste spitz Piergiacomi ]=se ofera si un spray contact LOCTITE SF 7039 sau un spray lubrifiere ulei LOCTITE LB 8201 si posta romana gratuit [cu sau fara ramburs] 

101_4459.JPG

up

Link spre comentariu
La 03.12.2019 la 13:24, GOOD-Q a spus:

Oferta speciala azi :

101_4459.JPG

UP

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări