Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Primit coletul cu condensatorii de 22mf/400V. Multumesc pentru bonus si mostre. Pentru electrolitici nu mai caut alta sursa. Apelati cu incredere. User serios, prompt, marfa de calitate. 

Link spre comentariu
Acum 27 minute, monday a spus:

Primit coletul cu condensatorii de 22mf/400V. Multumesc pentru bonus si mostre. Pentru electrolitici nu mai caut alta sursa. Apelati cu incredere. User serios, prompt, marfa de calitate. 

Va multumesc pt aprecieri.Din pacate condurile sint cam pe terminate,vreo 6 ani am tot adus 

Link spre comentariu

Pachet 15 buc.100uF/400v Nippon Japan=75 lei 

pachetul contine 15 bucati 100uF/400v Nippon Chemi-Con Japan ,low esr seria KMX,diametru 18 mm inaltime 35 mm .Nu se vind la bucata,doar tot pachetul.

101_6139.JPG

Link spre comentariu
Acum 23 ore, GOOD-Q a spus:

Pachet 15 buc.100uF/400v Nippon Japan=75 lei 

pachetul contine 15 bucati 100uF/400v Nippon Chemi-Con Japan ,low esr seria KMX,diametru 18 mm inaltime 35 mm .Nu se vind la bucata,doar tot pachetul.

101_6139.JPG

UP

Link spre comentariu

Okazie -pachet sprayuri Loctite

100 lei tot ce vedeti in poza !

Nou :transport cu posta gratuit !

Studiati parametrii si performante pe site de specialitate , nu comparati cu tot felul de chinezisme fake !,produsele sint de tipul nou cu aplicatorul rabatabil ; si ca si spray normal,si tip "balama" pt actionarea cu paiul !

101_5464.JPG

Link spre comentariu
Acum 23 ore, GOOD-Q a spus:

Studiati parametrii si performante pe site de specialitate , nu comparati cu tot felul de chinezisme fake !,produsele sint de tipul nou cu aplicatorul rabatabil ; si ca si spray normal,si tip "balama" pt actionarea cu paiul !

101_5464.JPG

UP

Link spre comentariu
La 24.10.2019 la 9:59, GOOD-Q a spus:

101_5464.JPG

7200 nu mai e.

Pt cel de contact 7039 si ulei 8201 =80 lei ambele ,posta romana  inclusa 

Link spre comentariu

Letcoane JBC T245 folosite.Disponibile 2 buc,in stare perfecta.Testate de mine in service personal pt clienti locali. 160 lei/bucata.

PS :in poza au fost 3 ,unul s-a dat local acum dimineata 

101_6185.JPG

Link spre comentariu
Acum 46 minute, GOOD-Q a spus:

Letcoane JBC T245 folosite.Disponibile 2 buc,in stare perfecta.Testate de mine in service personal pt clienti locali. 160 lei/bucata.

PS :in poza au fost 3 ,unul s-a dat local acum dimineata 

101_6185.JPG

VINDUTE !

Link spre comentariu
La 27.10.2019 la 21:55, GOOD-Q a spus:

virfuri lame bisturiu X-ACTO USA ,modelul ce se vede in poza[nu am alte modele,nu mai am bisturie]= 2 lei/buc 

101_6196.JPG

mai sint disponibile  50 din cutia cu cele 100 din poza 

Link spre comentariu

X-BOX 360 pt piese =90 lei 

se vinde de piese doar unitatea ce se vede in poza.A fost complect ,functional.Din motive de rentabilitate[pt mine] am preferat sa vind alimentatorul si cablurile .A ramas doar unitatea,completa pt piese [unitate optica,placa de baza,carcasa, HDD de 20,etc]

A fost functional cind a fost complect,adus din USA ,nu modat,nu folosit intens,fara urme mari de uzura exterioare

101_6238.JPG

Link spre comentariu
Incarcator laptop DELL original
50 lei

Second hand ,perfect functional. AC in 100-240v , DC out -19,5v si 4,62A .Format slim ,familia PA-3E ,model DA90PE1-00 , 90W

Mufa rotunda cu 3 pini de conectare,pinul central fiind controlul incarcarii nu B+ !

Mai exista disponibil unul cu mufa iesire DC 19.5 defecta[ la  40 lei],am deconectat-o.Pt cine il doreste pe acela ,daca e mester are grija sa nu-i dea +B laptopului pe pin central !! 

Pret pe ambele 80 lei .......

101_6245.JPG

Link spre comentariu
Acum 25 minute, GOOD-Q a spus:
Incarcator laptop DELL original
50 lei

Second hand ,perfect functional. AC in 100-240v , DC out -19,5v si 4,62A .Format slim ,familia PA-3E ,model DA90PE1-00 , 90W

Mufa rotunda cu 3 pini de conectare,pinul central fiind controlul incarcarii nu B+ !

Mai exista disponibil unul cu mufa iesire DC 19.5 defecta[ la  40 lei],am deconectat-o.Pt cine il doreste pe acela ,daca e mester are grija sa nu-i dea +B laptopului pe pin central !! 

Pret pe ambele 80 lei .......

101_6245.JPG

Il vreau eu , las adresa pe MP :

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări