GOOD-Q Postat Septembrie 9, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Acum 3 minute, bogdyyyy a spus: Un set masca si ochelari Expedierea o sa fie cu Fancurier , plata la mine Pina maine seara , finalizez comanda Un update cu tot ce ar mai fi disponibil, se poate ? multumesc clesti sfic 3 modele ,cabluri USB diverse, cabluri display port DELL ,cabluri alimentare, flux Senju Japan GRN 360.Flux INDIUM TACFLUX 020 ,Markere permanente si markere cu vopsea [Schneider] ,freze pt cnc si micro mor, aprox 3,1 mm coada si 1,8 si 2,4 m partea utila, virfuri JBC seria 245 , alimentatoare diverse la pachet, virfuri METCAL compatibile MX500, sprayuri LOCTITE ,promotie -3 buc diferite la 100 lei .Vaselina industriala THK Japan si Loctite , fludor fara plumb , Foarfeca ECO SWISS MADE ,pensete inox special Bernstein si Wetec ,manusi ESD SAFE,huse LEICA ESD SAFE [pt protejare echipamente ce se afla in lucru] Bratari pt descarcare electrostatica JENSEN Link spre comentariu
Barbaro Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Salut ! Sant interesat de punctul 2 respectiv fludor vrac 2,5 mm daca mai aveti Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Septembrie 9, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2019 1 oră în urmă, Barbaro a spus: Salut ! Sant interesat de punctul 2 respectiv fludor vrac 2,5 mm daca mai aveti da,mai e 1 kg ,adresa pe privat si mod expediere si-l pun miine de la servici.Comunicati daca-l doriti sa-l trec vindut dupa ce imi dati datele Link spre comentariu
Barbaro Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 (editat) Nu pot sa va trimit pe privat , cand dau tap pe plic ,i-mi zice ca pot sa trimit 0 mesaje pe zi. Poate i-mi scrieti dumneavoastra un mail si asa merge sa va raspund Editat Septembrie 9, 2019 de Barbaro Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Septembrie 9, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Acum 25 minute, Barbaro a spus: Nu pot sa va trimit pe privat , cand dau tap pe plic ,i-mi zice ca pot sa trimit 0 mesaje pe zi. Poate i-mi scrieti dumneavoastra un mail si asa merge sa va raspund este pe public la semnatura mea mailul [email protected] Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Septembrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Acum 21 ore, GOOD-Q a spus: 1.Fludor Kester fara plumb 96.5% staniu restul argint made in USA , rola de 1LB=454 grame , diametru 0,8 mm = 45 lei [ 3 buc] 2. Aprox 1kg fludor Kester USA vrac de 2,5 mm grosime ,fara plumb standard SAC 305 [96,5 % staniu restul argint] foarte bun si pt cei ce fac lipiri teava cupru la incalziri ,etc .1Kg = 100 lei 3. Adaptor USB=RS232 ce vedeti in poza ,o bucata = 17 lei 4.Set betisoare curate NORDSON USA , lungime 14 cm ,aprox 100 buc in set ,cu o pisla foarte fina in capat . 19 lei setul [ 2 seturi] Kester la rola -mai o rola Kester vrac la 2,5 mm grosime-mai jumate de kg Betisoare -mai un set Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Septembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Freze carbura amestecate vrac.Diametru coada aprox 3,1 mm ,partea utila de 2,4 si 1,8 mm [nu stiu cite de -un fel si de altul ,se vind la gramada] Pachet minim 100 buc x 0,5 lei .Peste 500 buc= 0,3 lei/buc . Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Coletul a ajuns repede si bine , mersi pt bonus .! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Septembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Acum 1 oră, Усилитель a spus: Coletul a ajuns repede si bine , mersi pt bonus .! eu va multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Septembrie 12, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Acum 22 ore, GOOD-Q a spus: Freze carbura amestecate vrac.Diametru coada aprox 3,1 mm ,partea utila de 2,4 si 1,8 mm [nu stiu cite de -un fel si de altul ,se vind la gramada] Pachet minim 100 buc x 0,5 lei .Peste 500 buc= 0,3 lei/buc . UP Link spre comentariu
Barbaro Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Am receptionat astazi pachetul cu tot ceea ce am cerut ,si ceva in plus. Multumesc pentru tot. Zile bune sa aveti ! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Septembrie 12, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Acum 2 ore, Barbaro a spus: Am receptionat astazi pachetul cu tot ceea ce am cerut ,si ceva in plus. Multumesc pentru tot. Zile bune sa aveti ! cu multa placere Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Buna seara , Colet receptionat cu bonus consistent . Multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Septembrie 13, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Acum 9 ore, bogdyyyy a spus: Buna seara , Colet receptionat cu bonus consistent . Multumesc si eu multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Septembrie 13, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Pompa gresare vaselina profesionala.Atentie ,este din metal masiv nu este de tabla ca si cele de la magazinele de bricolaje,are aprox 40 cm lungime.De la minerul din spate se armeaza si apoi apasind pe clapeta de eliberare se pompeaza vaselina. Pret = 100 lei ,absolut noua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum