GOOD-Q Postat Februarie 11, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2019 48 minutes ago, adynel said: Un blister de 2032 rezervați pentru mine pînă mai adun de un pachet. Multumesc. ok,rezervat Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 Kanex Pro ,sistem profesional compus din unitate transmitator HDBASE 100 ME T si receptor HDBASE 100 ME R , sistemul transforma semnalul HDMI de la o unitate [DVD,TV,Receiver SAT,etc] pe cablu retea LAN pina la 100 metri.Acolo unitatea receptor transforma inapoi semnalul in HDMI [ UltraHD 4K] .Setul este nou sigilat ,contine si cablurile de date pt configurare,unitate transmitator si receptor plus cele 2 alimentatoare. Sistem industrial de calitate,carcase metalice ! Pret 250 lei [ studiati pe net preturi ...] Link spre comentariu
comanici Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Buna ziua Va trimit datele PM. (ptr Kanex) Multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 1 minute ago, comanici said: Buna ziua Va trimit datele PM. (ptr Kanex) Multumesc ok, multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 2 buc blistere acumulatoare R6 [AA] Varta NiMh 2400mAh , 68 lei ambele Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 20 minutes ago, GOOD-Q said: 2 buc blistere acumulatoare R6 [AA] Varta NiMh 2400mAh , 68 lei ambele Vindute acum Link spre comentariu
electronunervos Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Buna ziua. caut Molykote 32, mai aveti sau m-ati putea indrepta de unde as putea cumpara? Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 (editat) ma 3 hours ago, electronunervos said: Buna ziua. caut Molykote 32, mai aveti sau m-ati putea indrepta de unde as putea cumpara? am avut recent in oferta ? ca sint acasa acum nu la servici si nu am habar ,Daca a fost pe stoc la mine .caut dimineata in magazie .Ceva de la acest brand am avut ,ma uit miine si va anunt ,nu e vb de al cod cunva ? Editat Februarie 13, 2019 de GOOD-Q Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 14, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2019 7 hours ago, GOOD-Q said: ma am avut recent in oferta ? ca sint acasa acum nu la servici si nu am habar ,Daca a fost pe stoc la mine .caut dimineata in magazie .Ceva de la acest brand am avut ,ma uit miine si va anunt ,nu e vb de al cod cunva ? deci am ajuns la munca ,este vorba de Molykote D321R spray industrial antifrictiune de la DOW CORNING [USA] ,mai e o buc daca doriti Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 A ajuns si la mine coletul! Multumesc pentru bonusul consistent! Toate cele bune! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 14, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2019 17 minutes ago, flomar60 said: A ajuns si la mine coletul! Multumesc pentru bonusul consistent! Toate cele bune! cu multa placere Link spre comentariu
electronunervos Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 (editat) 1 hour ago, GOOD-Q said: deci am ajuns la munca ,este vorba de Molykote D321R spray industrial antifrictiune de la DOW CORNING [USA] ,mai e o buc daca doriti Va rog sa mi-l pastrati, ma mai uit prin lista si vad daca mi se mai lipeste ceva de mana Editat Februarie 14, 2019 de electronunervos Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 Pachet lichidare : Laptop de piese ,fara hard cu placa de baza defecta Toshiba Satellite A300 ,ecran bun ,rami ok,procesor ok,baterie ok Laptop de piese Dell XPS M1330 functioneaza dar [probabil ] necesita reballing la video, citeodata dispare imaginea .Complect ,fara incarcator [nici la Toshiba nu este incarcator] Aprox 10 bare rami laptop ddr2 de 1G Tota ce este in anunt 110 lei posta romana inclusa Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2019 UPS UPGUARD PRO 1000 cerere 220 lei .... Nu doresc neaparat sa-l dau de pomana ,al meu personal , asta sta degeaba cu bateriile moarte, e in plus la nevoile mele .Functional testat cu 2 acu de 12v -12AH , 1000VA [670W] ,aprox 20 kg cu cele 2 acumulatoare. Nu este orezarie actuala de 2 paralale. Faceti o oferta decenta ,nu ma deranjaza nici daca-l pastrez . goagal translate : "Forma tensiunii de ieșire- Aproximarea pasului unui sinusoid cu PWM în timpul funcționării bateriei și a unui sinusoid în timpul funcționării în rețea" Se vinde fara acumulatorii noi , se pot oferi cei vechi de model daca renteaza greutatea la transport [nu-s usori] Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2019 pachet laptopuri- vindut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum