Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Kanex Pro ,sistem profesional compus din unitate transmitator HDBASE 100 ME T si receptor HDBASE 100 ME R , sistemul transforma semnalul HDMI de la o unitate [DVD,TV,Receiver SAT,etc] pe cablu retea LAN pina la 100 metri.Acolo unitatea receptor transforma inapoi semnalul in HDMI [ UltraHD 4K] .Setul este nou sigilat ,contine si cablurile de date pt configurare,unitate transmitator si receptor plus cele 2 alimentatoare. Sistem industrial de calitate,carcase metalice !   Pret 250 lei [ studiati pe net preturi ...] 

101_4638.JPG

Link spre comentariu

ma 

3 hours ago, electronunervos said:

Buna ziua. caut Molykote 32, mai aveti sau m-ati putea indrepta de unde as putea cumpara?

am avut recent in oferta ? ca sint acasa acum nu la servici si nu am habar ,Daca a fost pe stoc la mine .caut dimineata in magazie .Ceva de la acest brand am avut ,ma uit miine si va anunt ,nu e vb de al cod cunva ?

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu
7 hours ago, GOOD-Q said:

ma 

am avut recent in oferta ? ca sint acasa acum nu la servici si nu am habar ,Daca a fost pe stoc la mine .caut dimineata in magazie .Ceva de la acest brand am avut ,ma uit miine si va anunt ,nu e vb de al cod cunva ?

deci am ajuns la munca ,este vorba de Molykote D321R spray industrial antifrictiune de la DOW CORNING [USA] ,mai e o buc daca doriti 

Link spre comentariu
1 hour ago, GOOD-Q said:

deci am ajuns la munca ,este vorba de Molykote D321R spray industrial antifrictiune de la DOW CORNING [USA] ,mai e o buc daca doriti 

Va rog sa mi-l pastrati, ma mai uit prin lista si vad daca mi se mai lipeste ceva de mana

Editat de electronunervos
Link spre comentariu

Pachet lichidare :

Laptop de piese ,fara hard cu placa de baza defecta Toshiba Satellite A300 ,ecran bun ,rami ok,procesor ok,baterie ok 

Laptop de piese Dell XPS M1330 functioneaza dar [probabil ] necesita reballing la video, citeodata dispare imaginea .Complect ,fara incarcator [nici la Toshiba nu este incarcator]

Aprox 10 bare rami laptop ddr2 de 1G 

Tota ce este in anunt 110 lei posta romana inclusa 

101-4658.jpg101-4657.jpg101-4660.jpg101-4663.jpg

Link spre comentariu

UPS UPGUARD PRO 1000    cerere 220 lei ....

Nu doresc neaparat sa-l dau de pomana ,al meu personal , asta sta degeaba cu bateriile moarte, e in plus la nevoile mele .Functional testat cu 2 acu de 12v -12AH , 1000VA [670W] ,aprox 20 kg cu cele 2 acumulatoare. Nu este orezarie actuala de 2 paralale. Faceti o oferta decenta ,nu ma deranjaza nici daca-l pastrez .
goagal translate : "Forma tensiunii de ieșire-
Aproximarea pasului unui sinusoid cu PWM în timpul funcționării bateriei și a unui sinusoid în timpul funcționării în rețea"
Se vinde fara acumulatorii noi , se pot oferi cei vechi de model daca renteaza greutatea la transport [nu-s usori]

101_4675.JPG

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări