Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

1 hour ago, geoky said:

Daca se poate imi puneti va rog o rola TESA50524 deoparte, pana mai gasesc ceva sa iau de la dvs ? O sa caut zilele astea, in special condensatoare electrolitice caut. 

Multumesc !

sigur,mai sint 2 buc.

Ramine 1 pt doritori.Fludor cu plumb s-a dat tot ,sfic Lindstrom 8140 mai o bucata .

Link spre comentariu

Produs destinat profesionistilor. Disponibile 6 buc , pretul pe bucata 35 lei sau 170 pe toate .Virfuri destinate letcoanelor Weller Pyropen [gaz]
Produse COOPER made in Japan ! 
Studiati Farnell[de exemplu] unde preturile incep de la 50 si ceva lei in sus

101_4633.JPG

Link spre comentariu

Ultimele  2 bucati promotie LOCTITE SF 7200. Curatitor industrial.Curatata carcase de plastic cu urme de vopsea, de adezivi, indeparteaza resturi de garnituri si adezivi la automobile .A nu se da pe fete vopsite ale aparatelor sau automobilelor deoarece s-ar putea sa dilueze vopseaua ! Pret pe bucata 35 lei ,pret pe ambele =60 lei 

Poze nu am momentan 

Link spre comentariu

Salutari!

Freze pentru cablaje mai aveti?....ma intereseaza sa prelucrez placi de sticlotextolit....diametru parte taietoare de la 1,5 la 2,5mm...coada de 3,2mm diametru...

Multumesc!

Link spre comentariu
22 minutes ago, flomar60 said:

Salutari!

Freze pentru cablaje mai aveti?....ma intereseaza sa prelucrez placi de sticlotextolit....diametru parte taietoare de la 1,5 la 2,5mm...coada de 3,2mm diametru...

Multumesc!

Cred mai vreo 100 buc , 1 leu /buc sau 50 lei pe toate 100 buc [0,5 lei/buc].Amestecate de toate 3 marimile existente [nu stiu numar din fiecare]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări