woodyteo Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Va salut. Daca mai este disponibil, adaugati la cele două cabluri HDMI si ”Patent KS-TOOLS GERMANY 115.1021 [180 mm lungime] =50 lei [o buc]”. Va reamintesc, cu scuzele de rigoare, ca sunt interesat si de doua cabluri DVI si daca se poate si doua VGA de calitate, poate imi trimiteti un MP cand aduceti, atunci vreau sa finalizez si comanda. Pentru a nu exista probleme, va pot trimite anticipat, banii in cont (de preferat cont BCR ). Va multumesc. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 37 minutes ago, woodyteo said: Va salut. Daca mai este disponibil, adaugati la cele două cabluri HDMI si ”Patent KS-TOOLS GERMANY 115.1021 [180 mm lungime] =50 lei [o buc]”. Va reamintesc, cu scuzele de rigoare, ca sunt interesat si de doua cabluri DVI si daca se poate si doua VGA de calitate, poate imi trimiteti un MP cand aduceti, atunci vreau sa finalizez si comanda. Pentru a nu exista probleme, va pot trimite anticipat, banii in cont (de preferat cont BCR ). Va multumesc. patentul mai este ,despre cabluri dvi si vga nu stiu cind mai aduc.Am avut sute ,majoritatea dell insa abia m-am scapat de ele la 1,8- 2 lei bucata.Nu pot aduce la pret sa merite vindute .Daca la pretul asta nu s-au dat,daca iau putine vine foarte scump si nu le ia nimeni.Asa ca daca vreti ce este pus deja deoparte mesaj pe personala si expedia cu ce doriti Link spre comentariu
woodyteo Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 V-am trimis MP. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 On 1/19/2019 at 9:17 AM, GOOD-Q said: up -mai o bucata a ramas vindut si ultimul Link spre comentariu
adynel Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Ieri am primit pachetul dar nu am avut timp să scriu. Totul Ok și bonus consistent. Multumesc. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 16 minutes ago, adynel said: Ieri am primit pachetul dar nu am avut timp să scriu. Totul Ok și bonus consistent. Multumesc. eu va multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 29, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Promotii set 5 buc perii si pensule ESD SAFE ,made in USA si Japan= 30 lei modele diverse nu numai ce se vad in poze.Pretul la bucata este de 10 lei/buc . Promotie - 1 set de perii de mai sus si o penseta pt smd din postarile vechi [modele diverse swiss made, usa ,etc]= 50 lei [o penseta singura ar fi 30 lei . Promotie - foarfeca de calitate si un adeziv termoconductor Hernon Disipator 745 [ USA] = 60 lei [ numai adezivul singur ar fi 50 ,asa iese foarfeca 10 lei ! Care in mod normal ar fi 30 si aia singura] Promotie- Cleste sific Denfos Germany pt sirma groasa si un flux IF 930 interflux =50 lei [numai clestele ar fi atit ,fluxul iese gratis] Pachet 4 buc flux IF 930 si o rola de 250 gr fludor fara plumb Kester = 60 lei [un flux la bucata 30 ,o rola fludor la bucata 30 lei] cu doar 60 lei luati 4 seringi flux ... : iese la pachet 2 flux gratis plus fludorul La orice comanda peste 100 lei primiti la alegere o rola fludor fara plumb Kester de 250 gr sau 2 trese absorbante Chemtronics USA . La orice comanda de peste 200 lei transport posta romana [rambursa sau fara] gratuit Link spre comentariu
woodyteo Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 (editat) Va salut. Va anunt ca inca de ieri a sosit coletul, dar nu am avut timp sa intru pe forum. Sa stiti ca a ajuns cu bine, mi-ati facut o mare surpriza cu toate cele trimise, cu bonus-ul consistent si cu marfa de calitate. Tot ce este adus din afara, de pe piata vestica, se cunoaste, chiar daca este second-hand, nu zic, poate se gasesc si pe la noi, dar pretul spune tot. Nu stiu daca mai e cazul, dar cred ca toti cei care au colaborat cu dvs. si nu numai, sunt in asentimentul meu, sunteti un om de incredere cu un caracter deosebit caruia nu ai ce sa-i reprosezi, dar asta nu e tot, marfa de calitate la pret imbatabil, colaborare excelenta, recomand cu incredere. Va multumesc si sa auzim numai de bine (vorba unui clasic in viata). Editat Ianuarie 30, 2019 de woodyteo Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 30, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 17 minutes ago, woodyteo said: Va salut. Va anunt ca inca de ieri a sosit coletul, dar nu am avut timp sa intru pe forum. Sa stiti ca a ajuns cu bine, mi-ati facut o mare surpriza cu toate cele trimise, cu bonus-ul consistent si cu marfa de calitate. Tot ce este adus din afara, de pe piata vestica, se cunoaste, chiar daca este second-hand, nu zic, poate se gasesc si pe la noi, dar pretul spune tot. Nu stiu daca mai e cazul, dar cred ca toti cei care au colaborat cu dvs. si nu numai, sunt in asentimentul meu, sunteti un om de incredere cu un caracter deosebit caruia nu ai ce sa-i reprosezi, dar asta nu e tot, marfa de calitate la pret imbatabil, colaborare excelenta, recomand cu incredere. Va multumesc si sa auzim numai de bine (vorba unui clasic in viata). oricind cu multa placere Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 31, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 On 1/29/2019 at 11:31 AM, GOOD-Q said: Promotii set 5 buc perii si pensule ESD SAFE ,made in USA si Japan= 30 lei modele diverse nu numai ce se vad in poze.Pretul la bucata este de 10 lei/buc . Promotie - 1 set de perii de mai sus si o penseta pt smd din postarile vechi [modele diverse swiss made, usa ,etc]= 50 lei [o penseta singura ar fi 30 lei . Promotie - foarfeca de calitate si un adeziv termoconductor Hernon Disipator 745 [ USA] = 60 lei [ numai adezivul singur ar fi 50 ,asa iese foarfeca 10 lei ! Care in mod normal ar fi 30 si aia singura] Promotie- Cleste sific Denfos Germany pt sirma groasa si un flux IF 930 interflux =50 lei [numai clestele ar fi atit ,fluxul iese gratis] Pachet 4 buc flux IF 930 si o rola de 250 gr fludor fara plumb Kester = 60 lei [un flux la bucata 30 ,o rola fludor la bucata 30 lei] cu doar 60 lei luati 4 seringi flux ... : iese la pachet 2 flux gratis plus fludorul La orice comanda peste 100 lei primiti la alegere o rola fludor fara plumb Kester de 250 gr sau 2 trese absorbante Chemtronics USA . La orice comanda de peste 200 lei transport posta romana [rambursa sau fara] gratuit UP Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 3, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2019 Rola 0,5 kg fludor cu plumb LOCTITE 60/40 1mm diametru =60 lei/buc ,disponibile 3 role Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Daca mai e disponibila, vreau si eu o rola din asta de fludor cu plumb...60/40 Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 4, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2019 1 hour ago, carageae said: Daca mai e disponibila, vreau si eu o rola din asta de fludor cu plumb...60/40 da,iti pun deoparte una Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 4, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2019 Rola banda aluminiu TESA 50524 utilizata in diverse activitati[ de ex in izolarea placilor la reflow ,reballing ] Rola are 13 cm diametru exterior si 7 cel interior. 50 mm latime 25 lei o rola Link spre comentariu
geoky Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Daca se poate imi puneti va rog o rola TESA50524 deoparte, pana mai gasesc ceva sa iau de la dvs ? O sa caut zilele astea, in special condensatoare electrolitice caut. Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum