GOOD-Q Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Poţi pune o rezistenţă în serie cu releul, dacă are tensiunea mai mică.Totul ţine de rezistenţa bobinei releului, dacă e prea mică, ai disipaţie mare pe rezistenţa sreie. rezistenta 168 R la aceste modele AXICOM La SCHRACK cu bobina de 12v -rezistenta 355R La TAKAMISAWA bobina 24v - 2,7K La ETE bobina 12v - 692R Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Am primit releele si restul, va multumesc pentru promptitudine si bonus! Link spre comentariu
belasajgo Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Relee mai aveti in numar mare pe stoc, sau sunt pe terminate? Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Am primit releele si restul, va multumesc pentru promptitudine si bonus! eu va multumesc Relee mai aveti in numar mare pe stoc, sau sunt pe terminate? cele mici [curios] pe 5v s-au dat aproape toate,mai am rezervate vreo 100 pt cineva si mai ramin vreo 100 maxim din celelealte ,cele TAKAMISAWA iarasi s-au dat mai multe. restul -cam 2-300 din fiecare Au fost peste 7000 ! Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 (editat) Aproape ca tenteaza sa cumpar eu cea mai ramas din releele Axicom ... ma mai gandesc astazi. Ele sunt TH (iar eu folosesc aproape totul SMD) dar vad ca pinii se pot tasa foarte usor si tadaaa ... releul a devenit SMD Aceasta deoarece pinii sunt plati si nu cilindrici. Probabil ca aceasta este "by design" ca sa fie usor de manufacturat pe aceasi linie atat cele destinate sa fie tru hole cat si cele menite a fi SMD. Editat Ianuarie 12, 2017 de mars01 Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Aproape ca tenteaza sa cumpar eu cea mai ramas din releele Axicom ... ma mai gandesc astazi. Ele sunt TH (iar eu folosesc aproape totul SMD) dar vad ca pinii se pot tasa foarte usor si tadaaa ... releul a devenit SMD Aceasta deoarece pinii sunt plati si nu cilindrici. Probabil ca aceasta este "by design" ca sa fie usor de manufacturat pe aceasi linie atat cele destinate sa fie tru hole cat si cele menite a fi SMD. am mai dat pe privat inca 63 de buc din modelul asta, am numarat cite au ramas -130 bucati....AXICOM Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Si eu am luat din astea - mai e de mentionat ca pasul e de 2.54mm, deci merg pe placa de test...da, asa de mici sunt Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 https://s30.postimg.org/r6ojy7swx/101_3241.jpg disponibile inca 4 bucati ,evident noi, 24V-31A -750W =130lei/buc cabluri pc/monitor/trifoi laptop nu mai sint relee AXICOM mai sint 100 buc restul UP Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Una din sursele de mai sus si releele AXICOM de 5V le iau eu. Continuam discutia pe privat. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Una din sursele de mai sus si releele AXICOM de 5V le iau eu. Continuam discutia pe privat. ok,multumesc Link spre comentariu
meeteeka Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Va salut. Aveti PM. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Multumesc mult pt. bonusuri si promptitudine! Abia astept alte materiale serioase pe care sa dau banii!! )) Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Multumesc mult pt. bonusuri si promptitudine! Abia astept alte materiale serioase pe care sa dau banii!! )) cu multa placere Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 fiindca e mine deja,pot sa anunt ca relee AXICOM cele din pozele de mai sus ,s-au terminat.Din celelalte modele mai sint 100 si ceva din fiecare +,- Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum