Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Poţi pune o rezistenţă în serie cu releul, dacă are tensiunea mai mică.Totul ţine de rezistenţa bobinei releului, dacă e prea mică, ai disipaţie mare pe rezistenţa sreie.

rezistenta 168 R la aceste modele AXICOM

La SCHRACK cu bobina de 12v -rezistenta 355R

La TAKAMISAWA bobina 24v - 2,7K

La ETE bobina 12v - 692R

Link spre comentariu

Am primit releele si restul, va multumesc pentru promptitudine si bonus!

eu va multumesc

Relee mai aveti in numar mare pe stoc, sau sunt pe terminate?

cele mici [curios] pe 5v s-au dat aproape toate,mai am rezervate vreo 100 pt cineva si mai ramin vreo 100 maxim

din celelealte ,cele TAKAMISAWA iarasi s-au dat mai multe.

restul -cam 2-300 din fiecare

Au fost peste 7000 !

Link spre comentariu

Aproape ca tenteaza sa cumpar eu cea mai ramas din releele Axicom ... ma mai gandesc astazi. Ele sunt TH (iar eu folosesc aproape totul SMD) dar vad ca pinii se pot tasa foarte usor si tadaaa ... releul a devenit SMD :)

Aceasta deoarece pinii sunt plati si nu cilindrici. Probabil ca aceasta este "by design" ca sa fie usor de manufacturat pe aceasi linie atat cele destinate sa fie tru hole cat si cele menite a fi SMD.

Posted Image

Posted Image

Editat de mars01
Link spre comentariu

Aproape ca tenteaza sa cumpar eu cea mai ramas din releele Axicom ... ma mai gandesc astazi. Ele sunt TH (iar eu folosesc aproape totul SMD) dar vad ca pinii se pot tasa foarte usor si tadaaa ... releul a devenit SMD :)

Aceasta deoarece pinii sunt plati si nu cilindrici. Probabil ca aceasta este "by design" ca sa fie usor de manufacturat pe aceasi linie atat cele destinate sa fie tru hole cat si cele menite a fi SMD.

Posted Image

Posted Image

am mai dat pe privat inca 63 de buc din modelul asta, am numarat cite au ramas -130 bucati....AXICOM

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări