Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Just now, woodyteo said:

Va rog puneti deoparte pentru mine, cablurile HDMI. Pe parcurs o sa mai adaug cate ceva, poate pana finalizam comanda am noroc și gasiti si cabluri DVI.

Va multumesc.

ok

Link spre comentariu
5 minutes ago, costy said:

salutare, clema de test pt soic 8 aveti?

Capture.PNG

Am de citiva ani de la aswo si altii ,dar nu de vinzare .Am pt service propriu,ceva mai calitative decit minunile ce se cumpara in 2 luni de la orezarii cu transport gratuit 

Link spre comentariu

nu pot pune o lista pt ca sint articole care trec instant ,en gros [posibil la revinzatori ,dar asta nu ma preocupa] 

De ex cind am fludor  cu plumb sint pers care ma apeleaza in privat inainte sa stiu ca pot duce si cind aduc iau tot. Nu mai apuc sa postez decit o rola ,doua ce ramin.

Nu  stiu intotdeauna ce gasesc la pret bun sa aduc ,ca sa fac o lista lunga si in 3 zile nu mai am 3/4 din produse.De aceea la 2 ,3 zile anunt ce nu mai e sau ce se mai adauga dupa ce desigilez cutiile din magazie.

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

Produse noi :

Arzator ROTHENBERGER ROFLAME PIEZO ,[setul nu contine rezerva gaz care e ff ieftina la magazine de profil ]= 100 lei/buc  [3 buc ] 101-4573.jpg101-4570.jpg101-4572.jpg

Patent KS-TOOLS GERMANY 115.1021 [180 mm lungime] =50 lei [o buc]

Manusi CRUSADER FLEX ANSEL 42-474  rezistente la temperatura =50 lei [o pereche]

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu
2 hours ago, The_Reaper said:

Aveti condensatori de 680-1000UF la 100v?

pe 100v am numai 47uF [nippon ,nichicon sau rubycon ,japan low esr la 0,3 lei si 330uF/100 v Nichicon japan low esr , 1 leu peste 50 buc 

Link spre comentariu
1 minute ago, florinapostol said:

Ce valori de condensatori la 50 -60 volti mai aveti ?

2,2/63 Elna=0,1 lei, 10/50 Yageo low esr =0,1 , 10/63 Samwha low esr -0,1 , 100/50v Yageo low esr -0,3 lei, 

la aceeasi dimensiuni dar la 100v  47/100[nippon,nichicon sau rubycon japan low esr ,in functie de ce mai e pe stoc] =0,3 lei 

100/63 Nichcicon Japan low esr -0,33 lei/buc ,2,2/100v Elna Japan -0,12 lei 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări