Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Alimentatoare cu stecher UK 12v minim 1A,max 2A  =4 lei , peste 10 buc 3 lei.La gramada sint printre ele putine si de alte tensiuni [3V,5V ,9V ,etc ]

101_4399.JPG

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu
3 hours ago, GOOD-Q said:

Alimentatoare cu stecher UK 12v minim 1A,max 2A  =4 lei , peste 10 buc 3 lei.La gramada sint printre ele putine si de alte tensiuni [3V,5V ,9V ,etc ]

101_4399.JPG

toate de 12v vindute

Link spre comentariu

as dori acest pachet ,daca il mai aveti :

pachet scule profi =100 lei [evident noi]

compus din sfic pr sirma groasa [nu otel ,evident] DENFOS GERMANY , cleste spitz PIERGIACOMI Italia, bisturiu X-ACTO USA 

Link spre comentariu
4 minutes ago, sandocan75 said:

as dori acest pachet ,daca il mai aveti :

pachet scule profi =100 lei [evident noi]

compus din sfic pr sirma groasa [nu otel ,evident] DENFOS GERMANY , cleste spitz PIERGIACOMI Italia, bisturiu X-ACTO USA 

da, dati-mi pe privat adresa si le punem ,multumesc 

Link spre comentariu

azi oferta : cumparati 3 articole postate acum si primiti 4 ! 

Hernon Disipator 745 [adeziv termic pt lipit radiatoare pe procesor,sau benzi leduri pe "lighean" la tv lcd-led] .Cumparati 3x50 lei=150 lei si primiti al 4-lea [50 lei] gratis ! 

Foarfeci serioase inox 3x30 lei =90 ,a 4-a [30 lei] gratis 

Flux Interflux IF930 3X35= 105 lei-al 4-lea gratis [35 lei]

33/450 v Rubycon Japan low esr cumparati 40 buc x1 leu =40 lei si 10 gratis ....

22/400v Nippon Japan low esr [sau Kemet ,made in USA ] 0,6 lei.Cumparati 2 pungi sigilate de 100 buc si primiti 50 buc bonus....

100/450v Samxon low esr 1,8 lei. Cumparati 30 buc si primiti 10 bonus 

Markere vopsea diverse culori Schneider profesional use PAINT MARKER , 7 lei.Cumparati 10 buc si 4 gratis 

Alimentatoare cu stecher UK intre 3 si 32v max 2A [nu mai am de 12v ] la bucata 3 lei , pt pachete de peste 10 buc = 2 lei [nu stiu cite de 3,5 ,9 ,etc-la gramada,nu aleg] .la pachet peste 15 buc primiti bonus un incarcator laptop 19 v in functie de stoc 

La colete de peste 150 lei ,posta romana o suport eu azi .

Link spre comentariu

gramada alimentatoare diverse tensiuni s-au dat toate ,pachetele cu clesti,pensete ,sfic -s-au dat .

Mai sint 3 cabluri HDMI , 2 foarfeci, 4 pensete si un sfic Lindstrom RX8140.

Mai sint 2 clesti PIERGIACOMI PN-2007 ,2 tuburi adeziv termoconductor HERNON DISIPATOR 745 ,3 tuburi flux IF930. 

Conduri diverse,tresa 

intrebati in privat 

multumesc 

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări