GOOD-Q Postat Noiembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 2 hours ago, cipriyan123 said: Ceva truse de chei tubulare mai bune(Ks tools, Bahco,Beta,Hazet) nu găsiți la prețuri bune? Din câte îmi aduc aminte ați avut ceva de la Ks-tools.... asta numai cind gasesc la promo .Altfel costa de la 50 euro in sus si nu cred ca in Ro mi-ar da cineva asa preturi.In atelier am ale mele ,pe unele am dat enorm . Cum meseriasii dispar incet ,dispare si interesul pt scule profi .Si apar in magazine de bricolaje chinezarii de 2 lei,cui sa mai vinzi chestii profi ? Daca aduc ceva ,anunt eu Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 22 hours ago, GOOD-Q said: ultimele 2 seturi: Torx WIHA 8 piese ,de la T9 la T40 =50 lei Inbus metric ALLEN USA de la 1,5 mm la 10 mm ,[9 piese] = 50 lei sau 90 lei ambele up Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Ridicat azi coletul, adevarat ca sosit de ieri dar habar n`am avut ca oficiul are program de 10-14 si am ajuns pe la 14:03 ieri, bineinteles inchis! In rest totul perfect, clemele sint fantastic de bune pentru mine, se potrivesc exact in FU 12 doar ca trebuie mai multe, daca cumva mai apare o sina ma abonez la ea! Bonusul a fost substantial si s`a potrivit la fix! Inca o data multumesc! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 3 minutes ago, Ion_Bumbu said: Ridicat azi coletul, adevarat ca sosit de ieri dar habar n`am avut ca oficiul are program de 10-14 si am ajuns pe la 14:03 ieri, bineinteles inchis! In rest totul perfect, clemele sint fantastic de bune pentru mine, se potrivesc exact in FU 12 doar ca trebuie mai multe, daca cumva mai apare o sina ma abonez la ea! Bonusul a fost substantial si s`a potrivit la fix! Inca o data multumesc! oricind cu placere,daca mai aduc va anunt Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Multumesc mult! Ceva freze mai sint, cu cit mai mari cu atit mai bine pentru mine. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 1 hour ago, Ion_Bumbu said: Multumesc mult! Ceva freze mai sint, cu cit mai mari cu atit mai bine pentru mine. numai de care am tot avut de la 1,2 la 2,4 mm partea utila [si 1,8].Coada aprox 3 mm Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 OK, vorbim miine. Coada pare a fi 3,2mm la subler dar am eu o banuiala intemeiata ca in fapt la micrometru va iesi coada de 1/8", adica aprox 3,175mm. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 7 minutes ago, Ion_Bumbu said: OK, vorbim miine. Coada pare a fi 3,2mm la subler dar am eu o banuiala intemeiata ca in fapt la micrometru va iesi coada de 1/8", adica aprox 3,175mm. am mai adus vreo 1000 si ceva ,asa la pret de citeva sint 0,5 lei pe buc , la 500 buc le dau cu 0,2 pachetul Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 OK Vb de 500 buc. Poate ajung in citeva zile in Arad. Ne auzim. Grig Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Va rog un pachet cu 500 buc freze. Grig Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 dimineata la prima ora il pun.Multumesc Link spre comentariu
zarra68 Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Salutare,am trimis p.m.Stima Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 16, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 pachet scule profi =100 lei [evident noi] compus din sfic pr sirma groasa [nu otel ,evident] DENFOS GERMANY , cleste spitz PIERGIACOMI Italia, bisturiu X-ACTO USA Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 23 hours ago, GOOD-Q said: pachet scule profi =100 lei [evident noi] compus din sfic pr sirma groasa [nu otel ,evident] DENFOS GERMANY , cleste spitz PIERGIACOMI Italia, bisturiu X-ACTO USA UP Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum