Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

2 hours ago, cipriyan123 said:

Ceva truse de chei tubulare mai bune(Ks tools, Bahco,Beta,Hazet) nu găsiți la prețuri bune? Din câte îmi aduc aminte ați avut ceva de la Ks-tools....

asta numai cind gasesc la promo .Altfel costa de la 50 euro in sus si nu cred ca in Ro mi-ar da cineva asa preturi.In atelier am ale mele ,pe unele am dat enorm . Cum meseriasii dispar incet ,dispare si interesul pt scule profi .Si apar in magazine de bricolaje  chinezarii de 2 lei,cui sa mai vinzi chestii profi ? Daca aduc ceva ,anunt eu 

Link spre comentariu

Ridicat azi coletul, adevarat ca sosit de ieri dar habar n`am avut ca oficiul are program de 10-14 si am ajuns pe la 14:03 ieri, bineinteles inchis!

In rest totul perfect, clemele sint fantastic de bune pentru mine, se potrivesc exact in FU 12 doar ca trebuie mai multe, daca cumva mai apare o sina ma abonez la ea!

Bonusul a fost substantial si s`a potrivit la fix!

Inca o data multumesc!

Link spre comentariu
3 minutes ago, Ion_Bumbu said:

Ridicat azi coletul, adevarat ca sosit de ieri dar habar n`am avut ca oficiul are program de 10-14 si am ajuns pe la 14:03 ieri, bineinteles inchis!

In rest totul perfect, clemele sint fantastic de bune pentru mine, se potrivesc exact in FU 12 doar ca trebuie mai multe, daca cumva mai apare o sina ma abonez la ea!

Bonusul a fost substantial si s`a potrivit la fix!

Inca o data multumesc!

oricind cu placere,daca mai aduc va anunt 

Link spre comentariu
1 hour ago, Ion_Bumbu said:

Multumesc mult!

Ceva freze mai sint, cu cit mai mari cu atit mai bine pentru mine.

numai de care am tot avut  de la 1,2 la 2,4 mm partea utila [si 1,8].Coada aprox 3 mm 

Link spre comentariu
7 minutes ago, Ion_Bumbu said:

OK, vorbim miine.

Coada pare a fi 3,2mm la subler dar am eu o banuiala intemeiata ca in fapt

la micrometru va iesi coada de 1/8", adica aprox 3,175mm.

am mai adus vreo 1000 si ceva ,asa la pret de citeva sint 0,5 lei pe buc , la 500 buc le dau cu 0,2 pachetul

Link spre comentariu
23 hours ago, GOOD-Q said:

pachet scule profi =100 lei [evident noi]

compus din sfic pr sirma groasa [nu otel ,evident] DENFOS GERMANY , cleste spitz PIERGIACOMI Italia, bisturiu X-ACTO USA 

101_4397.JPG

UP

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări