Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Salut! Daca ai mai multe din alea "strambe" - la 90 de grade adica - pune-mi si mie te rog vreo 5...

tocmai nu am stat sa aleg,am dat azi majoritatea cum a venit la mina ,fara pretentii[200 bucati,2 saci !].Daca au pretentii sa-si ia de alea cu 3 lite de la emag cu 14 lei !

Mai am citeva in magazin daca vrei luni lei iei daca te misti repede si vreo 10 prelungitoare .Totodata si vreo 10"format trifoi" de laptop

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

https://s29.postimg.org/5ffc0kmlz/101_3435.jpg Prelungitoare cabluri PC-monitor si cabluri Laptop si TV LG format "trifoi" = 3 lei/buc [max 10 buc din fiecare] -calitate superioara !

Au mai ramas si citeva cabluri PC-monitor din postarea anterioara

https://s23.postimg.org/kf3lbxl97/101_3432.jpg Relee calitate : SCHRACK RT33LO12 = 1 Leu,TAKAMISAWA JV24S-KT - 1leu

ETE PCJ112D3M-WG- 0,5 lei , AXICOM V23079-A2001-B301 =0,5 lei

Link spre comentariu

A ajuns si al doilea colet, piese de calitate, bonusuri si colaborare foarte buna cu vanzatorul, cumparati cu incredere! Multumesc si multa sanatate! Pe viitor ma intereseaza si condensatoare cu tensiunea de 80 - 100 volti daca reusiti sa aduceti

Link spre comentariu

A ajuns si al doilea colet, piese de calitate, bonusuri si colaborare foarte buna cu vanzatorul, cumparati cu incredere! Multumesc si multa sanatate! Pe viitor ma intereseaza si condensatoare cu tensiunea de 80 - 100 volti daca reusiti sa aduceti

Va multumesc

La 100v am in oferta decit 47uF Nippon Japan low esr

Link spre comentariu

Releele mici cu 8 pini (albe)ce amperaj suporta pe contacte .

si care este pretul pentru 50 bucati sa zicem.

2A , 5v bobina

Au fost 7000 de toate modelele ,mai sint jumate ,despre negociere la 0,5 lei ? x50 ? ce inseamna aia 25 lei ? imi pare rau dar nu se poate .Vedeti la TME,Farnell si altii

Link spre comentariu

Poţi pune o rezistenţă în serie cu releul, dacă are tensiunea mai mică.Totul ţine de rezistenţa bobinei releului, dacă e prea mică, ai disipaţie mare pe rezistenţa sreie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări