Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

1 hour ago, tm07uxo said:

Buna ziua tuturor....si nu numai...As putea incepe cu titlul      "ANUNT BOMBA"   sau   " ANUNT  SOC" dar sa trec la subiect...Am comandat niste "materiale serioase " dar in cantitati mici  folosite intr-un atelier hobby....D-l vinzator a considerat  ca este GRATIS  si culmea am mai primit  pe deasupra si BONUS...Dar asta nu e tot....Dupa ce am trecut pe la 3 SUPER MACHERCHET-uri in zadar din cele 5 exitente in comuna  in cautarea de baterie cu litiu de 3V pentru sublerul meu digital  trec pe la posta  sa ridic coletul....desfac si surpriza ...printre bonus  bateria cautata...coincidenta ?? sau cititi gindurile oamenilor ??   Probabilitatea sa ne intilnim personal la o bere  e foarte mica dar nu imposibila pina atunci nu-mi ramine decit sa va multumesc si sa va doresc multa sanatate...

Cu multa placere oricind .Sa stiti ca-s dezamagit ca o paranteza sper sa ma scuze moderatorii ; am incercat sa vind ce-mi prisoseste si pe facebook.Nu condamn pe nimeni ce si cum are la capitolul dotari dar prin faptul ca tot ce as avea eu se compara cu mivarom,dedeman[etc] primesc in privat si pe public injuraturi ca imi "permit" sa vind ce ei nu-si permit.Desi cine se pricepe vede preturi la produse profi. Ar vrea de ex o pensete Bernstein ce e pe e-bay 19 euro ,si eu o dau cu 30 lei sa o dau cu 4 lei cit a vazut el la nush ce magazin de bricolaj [traforaj] din tara ! 

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

pachet scule noi=100 lei, contine

Sfic profi CK sa TW 3774[in functie de stoc] 

Foarfeca profi 

Penseta pt SMD ,titan sau inox special [in functie de stoc se trimite ce mai e] 

disponibile 4 pachete 

101_4347.JPG

Link spre comentariu

Buna dimineata. Daca mai aveti as dori si eu :

Trusa inbus BONDHUS made in USA , 13 piese sistem american de la 0,050" la 3/8 "  60 lei -1 buc

Pompa cositor PROSKIT  PK-366N - 10 lei -2 buc

Foarfeca Swiss made  = 30 lei -1buc

Tresa absorbanta -1buc

Multumesc.

Link spre comentariu
3 minutes ago, vivian said:

Buna dimineata. Daca mai aveti as dori si eu :

Trusa inbus BONDHUS made in USA , 13 piese sistem american de la 0,050" la 3/8 "  60 lei -1 buc

Pompa cositor PROSKIT  PK-366N - 10 lei -2 buc

Foarfeca Swiss made  = 30 lei -1buc

Tresa absorbanta -1buc

Multumesc.

trusa mai am una metrica ALLEN USA si una Torx, pompa s-a dat imediat in ziua cind am postat 

foarfeca,tresa mai sint 

Link spre comentariu
2 hours ago, vivian said:

Multumesc. Am listat in ordinea prioritatilor. 

Mai astept.

pompa a fost un accident: nu mai folosesc de 10 ani ,utilizez statii profesionale de vacuum Hakko ,Pace,Jbc 

Inbusuri o sa mai aduc si sistem american daca gasesc la pret bun.

Link spre comentariu
32 minutes ago, GOOD-Q said:

model SAMSUNG DSP-3012LE , 12V-2,5A ,pachet de 7 buc - 100
lei transport posta romana il suport eu. 
sau 25 lei /buc en detail 

101_4349.JPG

vindute 

mai exista si ale branduri nu Samsung 

Link spre comentariu

pachete promotionale :

1.Husa silicon FLUKE made in USA compatibila seriile 8X si alte modele si branduri ,dimensiuni interioare
18/8 cm 
  Adeziv termic pt lipire radiatoare pe diverse cipuri ,made in USA , Hernon dispator 745 
  Flux IF 930 pt lipiri curente,activator virf letcon INTERFLUX Belgia 
  LOCTITE 22 blocator suruburi [Henkel]
2. Husa silicon neagra compatibila FLUKE seriile 8X si altele serii si branduri [care incap]18/8 cm aprox interior 
  Celelate produse sint la fel ca in pchetul nr 1 
Pretul la oricare din pachete  = 100 lei 101-4358.jpg101-4360.jpg
Link spre comentariu
29 minutes ago, ocquantum said:

Buna ziua. Ma intereseaza pachetul cu husa silicon Fluke, un tub de vaselina grafitata si unul normal (cred ca vaselina siliconica DOW CORNING 340).

Vaselina siliconica DOW corning 340 nu mai am nici una ,numai adeziv termic HERNON DISIPATOR [USA] care si coduce termic dar si lipeste radiatorul pe procesor [greu sau imposibil de dezlipit dupa].Vaselina grafitata nu mai am numai normala THK JAPAN [AFC sau AFB-LF ] puteti face un pachet la promo din articolele existente.

Link spre comentariu

Vaselina grafitata ,vaselina THK,KRYTOX si DOW CORNING s-au dat 

Mai e adeziv termoconductor Hernon Disipator 745 numai 2 buc ,2 buc Loctite gel 454, o buc Loctite 222,5 buc flux IF 930,tresa ,2 foarfeci ,un bisturiu ,sficuri CK , Lindstrom - 2 buc 

Mai sint 100/450v low esr pini scurti SAMXON la 1,8 lei aprox 40 buc 

Restul conduri :

2,2/100 Elna =0,1 lei , 10/50v Yageo Teapo low esr =0,1 lei , 22/400v Nippon Chemicon -0,6 lei si Kemet [USA] low esr ambii, 22/450v Nippon Chemicon Japan low esr =0,8lei ,33/450v Rubycon low esr =1 leu, 39/400v Nichcicon low esr = 1 leu , 47/35 Yageo Teapo low esr =0,15 lei , 47/100 v Nippon ,Rubycon si Nichicon toti Japan low esr [primiti ce mai e in functie de stoc] =0,3 lei , 100/50 Yageo teapo low esr -0,3 lei , 330/35 Elna Japan [RJB low esr ] =0,5 lei , 100/450v Yageo low esr pini lungi =3,5 lei , 470/63 Samwha low esr - 1 leu , 1200/16 Yageo Teapo low esr = 1 leu , 1500/10 [8 mm diametru pt placi de baza ,etc] Yageo Teapo low esr = 1 leu 

100/10 Panasonic low esr = gratis aprox 100 buc , 47/25 Jamicon = gratis aprox 100 buc ,220/10 Jamicon = gratis aprox 100 buc 

Baterii Renata Litiu CR2032 = 1 leu [peste 20 buc = 0,8 lei] 

Cabluri SATA 3 =0,5 lei [min 5 buc] ,cabluri USB C -USB3.0 = 7 lei , Cabluri USB prelungitor Dell si alte firme =4 lei , diverse alimentatoare  de firma de la 5 la 20v minim 2 A = 15 lei/buc 

Setul surubelnite KS TOOLS si alte branduri,plus tubulare de 7mm si ciocanul de cupru [ce se vad in poze] 100 lei setul sau in combinatie cu alte materiale ,colet de minim 200 lei,se pot reduce la 80 lei setul din poza.Sau 15 lei/bucata articol [din poza din postare] .Aprox 2 truse LERA la 30 lei/buc sau 25 ambele la colet peste 150 lei .

Mai o bucata Masca 3M seria 6000 , in set ofer de data asta 2 seturi filtre bonus : unul pt praf ,vopsit,erbicidat[etc] si un set pt materiale mai toxice ,filtre cu carbon activ.Tot setul la 80 lei ! [numai masca simpla costa peste 100 in magazine fara filtre !] 

etc

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări