Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

1 hour ago, GOOD-Q said:

1. 4role de fludor ,2 fara plumb ,2 cu plumb . Fara Pb= Kester de 0,5 kg de 0,5 mm si una de 0,5kg de 0,8 mm.Oricare din ele -60 lei.

Cu plumb Loctite rola de 0,5 kg , 1mm diametru -60 lei , de 250 gr Loctite ,diametru 0,46mm -45 lei 

2. Masca 3M seria 6000 la care primit 2 perechi de filtre bonus- 80 lei 

3. Incarcatoare pt telef adroid[etc] micro USB de foarte buna calitate , 15 lei/buc ,disponibile 8 buc de 1A ,unul de 2A si unul de 0,5A .Disponibile a10 buc ,pret pe toate -100 lei 

4 Cabluri USB3.0-USB C [pt telefoanele mai noi,se pot introduce in telefon in ambele sensuri ca si la iphone,fara a fi compatibile cu iphone] 7 lei/buc 

5. Trusa inbus profi WIHA PROSTAR Germany ,model 369S9 [9 piese de la 1,5 la 10 mm] =100 lei 101_4171.jpg101_4173.jpg101_4176.jpg101_3829.jpg101_3973.jpg

cel cu plumb de 1mm rezervat pina miine la amiaz 

Link spre comentariu

rezervate pina la amiaz si cel cu plumb subtire si cel fara plumb de 0,5 mm.Daca nu dau semne cei ce m-au pus sa la rezerv,se vor posta miine.Mai edisponibil cel de 0,8 mm fara plumb. 

Rectificare pret : trusa inbus WIHA =60 lei 

S-au mai adus fluxuri INTERFLUX IF930= 35 LEI[poze in postarile mai vechi] , Hernon disipator 745 grade[adeziv termic made in USA ,pt lipt radiatoare pe procesor,etc]= 50 lei 

,penstete pt smd profesionale Swiss made [si alti fabricanti] titan sau inox special =30 lei,bisturie X-ACTO made in USA =30 lei , sficuri ,clesti ,tresa absorbanta made in USA 

Link spre comentariu

Va salut.

La pct.3 Incarcatoare pt telef adroid[etc] micro USB de foarte buna calitate , 15 lei/buc , aveti si cabluri? mă interesează lungimea la cel de 2A si 1A și daca puteți să-mi dați încă căte unul de rezervă.

Truse  inbus WIHA =60 lei  mai puteți aduce, m-ar interesa o trusă?

Vă mulțumesc.

Link spre comentariu
7 hours ago, woodyteo said:

Va salut.

La pct.3 Incarcatoare pt telef adroid[etc] micro USB de foarte buna calitate , 15 lei/buc , aveti si cabluri? mă interesează lungimea la cel de 2A si 1A și daca puteți să-mi dați încă căte unul de rezervă.

Truse  inbus WIHA =60 lei  mai puteți aduce, m-ar interesa o trusă?

Vă mulțumesc.

o sa masor lungimea miine la munca,acum sint acasa.Rezerve de cablu nu au ,nu pot sa descomplectez unul sa dau numai cablu.Sint noi si de foarte buna calitate.

Link spre comentariu

Condensatoare :

100uF/450v Samxon low esr seria KM[M] BDA = 1,8 lei

33uF/400v Capxon  low esr seria KH  P1230 =0,9 lei 

2200/35 Samwha  seria SD ANA = 1 leu 

1000/35 Lelon seria A245[M] = 0,55 lei 

470/25 Lelon seria H018[M]  =0,4lei 

Din ce vedeti toti au pinii 5 mm lungime ,exceptie 1000/35 care au pinii lungi 

in poza mai vedeti punga de 280 bucati  sigurante de 2A =19 lei 

Incarcatoarele android s-au dat ,sorry ,aceste modele sint 30 lei cam peste tot fara cablu ! 

Fludor mai exista rola de 0,5 KG Kester FARA PLUMB de 0,8 mm diametru 

101_4178.JPG

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări