Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

6 hours ago, lorik199 said:

Mai sunt disponibile freze mici?

mai am citeva ,nu stiu exact cite ,ca am ajuns intre timp acasa .Presupun ca vreo 2-300 buc.Pot sa va spun exact miine cind ajung la firma dupa ora 9.30

Link spre comentariu

Pt doritori,am mai adus Hernon Disipator 745 [adeziv profesional,lipeste radiatoare pe procesoare,etc] =50 lei ,Flux decapant Interflux IF930=35 LEI , Pensete pt SMD din titan si din inox special =30 lei , Case silicon pt FLUKE seriile 83,87 ,made in USA =99 lei .O rola de fludor fara plumb KESTER Germany de 1 LB=454 grame = 60 lei , masca 3M seria 6000 la care se ofera un set de filtre bonus =70 lei , tresa absorbanta, flux pen Kester,markere permanente profesionale ,si Paint [cu vopsea] - etc 

Poze dimineata cind ajung la servici

Link spre comentariu

S-a dat si fludorul 

Azi : Letcon Metcal ff putin folosit,aproape nou.Made in Usa ,compatibil cu statiile Metcal MX500 sau similare .La achizitionare primiti bonus un virf nou STTC 537 .Pret = 400 lei 

Masca 3M seria 6000 noua ! [o bucata]. Pret 80 lei [in magazine costa peste 120 lei] La achizitionare primti bonus un set de filtre carbon activ pt ea , seria 6057 ABE 1 .La achizitionare a mai multe articole -bonusuri suplimentare.101_4097.jpg101_3829.jpg101_4001.jpg

Link spre comentariu

Spray contact profi LOCTITE SF7039 ,formatul nou ce poate fi folosit cu paiul basculant sau ca spray normal. 45 lei .Daca studiati oferte peste tot acest articol incepe de la 80 si ceva lei in sus cam peste tot.uneori si peste 100 lei. Mai sint 5 buc , pt toate bucatile pretul este de 40 lei/buc [200 pe toate 5 ] 

101_4100.JPG

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări