grosu99 Postat Marți la 08:12 Partajează Postat Marți la 08:12 O poza cu pensetele scoase din ambalaj ....se poate ? Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Marți la 09:20 Autor Partajează Postat Marți la 09:20 1 oră în urmă, grosu99 a spus: O poza cu pensetele scoase din ambalaj ....se poate ? Unele is sigilate,sa vad daca am desigilate pe undeva Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Marți la 09:49 Autor Partajează Postat Marți la 09:49 Acum 1 oră, grosu99 a spus: O poza cu pensetele scoase din ambalaj ....se poate ? Curbate mai e un model identi cu cele pozate insa cu virf putin mai scurt.In ultimul an cam toata lumea a vrut curbate,astea sint mai rare si mai putine intotdeauna .De aia si sint la 40 lei , si una dreapta mai lunga din inox antiacid si antimagnetic TWEETY este la 40 lei .Restul drepte ascuite sau una lata sint la 30 lei Link spre comentariu
grosu99 Postat Marți la 11:14 Partajează Postat Marți la 11:14 prima din stanga vreau una...iti dau mesaj cu adresa Link spre comentariu
carageae Postat Marți la 13:22 Partajează Postat Marți la 13:22 Exista cumva si ceva curbata cu falcile mai putin ascutite, adica mai late, ca aia din stanga? Daca da, vreau si eu una. Daca nu, vreau macar una ca aia. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Marți la 13:28 Autor Partajează Postat Marți la 13:28 Acum 4 minute, carageae a spus: Exista cumva si ceva curbata cu falcile mai putin ascutite, adica mai late, ca aia din stanga? Daca da, vreau si eu una. Daca nu, vreau macar una ca aia. numa ce e in poza. curbate mai sint ffff putine si doar ascutite Link spre comentariu
carageae Postat Marți la 13:37 Partajează Postat Marți la 13:37 Atunci una din alea Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Marți la 13:39 Autor Partajează Postat Marți la 13:39 Acum 1 minut, carageae a spus: Atunci una din alea Ok,pun deoparte.Vrei cu craci mai lungi sau mai scurti ? Virful curbat ma refer Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Marți la 13:59 Autor Partajează Postat Marți la 13:59 Acum 4 ore, GOOD-Q a spus: Nu mai sint curbate,doar drepte Link spre comentariu
grosu99 Postat Marți la 15:03 Partajează Postat Marți la 15:03 Pot sa va confirm eu ca sunt f ascutite ! Mi-a intrat una dreapta in deget cam 1 cm ....auuu Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Marți la 15:23 Autor Partajează Postat Marți la 15:23 Acum 19 minute, grosu99 a spus: Pot sa va confirm eu ca sunt f ascutite ! Mi-a intrat una dreapta in deget cam 1 cm ....auuu asa ascutite ca jucau angajatii pe vremuri darts cu ele ,cind nu eram eu la sediu ! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Miercuri la 08:12 Autor Partajează Postat Miercuri la 08:12 Scaner cod bare Motorola Symbol folosit cu cablu USB =50 lei ,bonus inca 2 din poza de piese considerate "defecte" butonul de scanare microswitch uzat ramine apasat sau actioneaza greu,se poate schimba ! Ma intreba cineva de rezerve bisturiu X-ACTO-exista un set la 120 lei ,bisturiul si cutie de 100 lame .Nu se vind separat,doar set complet. Prelungitor 3 metri,6 prize .16A brand BRENNENSTUHL , 50 lei Link spre comentariu
sesebe Postat Miercuri la 15:11 Partajează Postat Miercuri la 15:11 Ce fel de lame sint la bisturiu? Doar tipul ce este si pe bisturiu sau mai sint si alte modele in setul de rezerve? Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ieri la 01:29 Autor Partajează Postat Ieri la 01:29 Acum 10 ore, sesebe a spus: Ce fel de lame sint la bisturiu? Doar tipul ce este si pe bisturiu sau mai sint si alte modele in setul de rezerve? alt model decit cele echipate pe el, in cutie sint toate acelasi model .Acum sint acasa,poza cum arata cele din cutie doar miine la firma Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ieri la 06:32 Autor Partajează Postat Ieri la 06:32 Acum 15 ore, sesebe a spus: Ce fel de lame sint la bisturiu? Doar tipul ce este si pe bisturiu sau mai sint si alte modele in setul de rezerve? Asa cum am promis -poza cu lamele de bisturiu.Set 100 bucati toate acest model din set. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum