Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Acum 1 oră, grosu99 a spus:

O poza cu pensetele scoase din ambalaj ....se poate ?

Curbate mai e un model identi cu cele pozate insa cu virf putin mai scurt.In ultimul an cam toata lumea a vrut curbate,astea sint mai rare si mai putine intotdeauna .De aia si sint la 40 lei , si una dreapta mai lunga din inox antiacid si antimagnetic TWEETY este la 40 lei .Restul drepte ascuite sau una lata sint la 30 lei 

e176d88a-9b19-46ed-aaeb-2123b8cad0bf.jpg

Link spre comentariu

Exista cumva si ceva curbata cu falcile mai putin ascutite, adica mai late, ca aia din stanga? Daca da, vreau si eu una.

Daca nu, vreau macar una ca aia.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, carageae a spus:

Exista cumva si ceva curbata cu falcile mai putin ascutite, adica mai late, ca aia din stanga? Daca da, vreau si eu una.

Daca nu, vreau macar una ca aia.

numa ce e in poza. curbate mai sint ffff putine si doar ascutite

Link spre comentariu
Acum 19 minute, grosu99 a spus:

Pot sa va confirm eu ca sunt f ascutite ! Mi-a intrat una dreapta in deget cam 1 cm ....auuu:rade:

asa ascutite ca jucau angajatii pe vremuri darts cu ele ,cind nu eram eu la sediu ! 

Link spre comentariu

Scaner cod bare Motorola Symbol folosit cu cablu USB =50 lei ,bonus inca 2 din poza de piese considerate "defecte" butonul de scanare microswitch uzat ramine apasat sau actioneaza greu,se poate schimba ! 

Ma intreba cineva de rezerve bisturiu X-ACTO-exista un set la 120 lei ,bisturiul si cutie de 100 lame .Nu se vind separat,doar set complet.

Prelungitor 3 metri,6 prize .16A brand BRENNENSTUHL , 50 lei 

8d3a46d3-c48f-4942-9f60-5328238bec15.jpgb9703edd-7ce0-4674-a7c8-167b30188be5.jpg

Link spre comentariu
Acum 10 ore, sesebe a spus:

Ce fel de lame sint la bisturiu? Doar tipul ce este si pe bisturiu sau mai sint si alte modele in setul de rezerve?

alt model decit cele echipate pe el, in cutie sint toate acelasi model .Acum sint acasa,poza cum arata cele din cutie doar miine la firma 

Link spre comentariu
Acum 15 ore, sesebe a spus:

Ce fel de lame sint la bisturiu? Doar tipul ce este si pe bisturiu sau mai sint si alte modele in setul de rezerve?

Asa cum am promis -poza cu lamele de bisturiu.Set 100 bucati toate acest model din set. 

ff70ecf7-789e-4564-b733-f889ecaf2593.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări