deneinvins Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 (editat) Dacă mai este valabil, vă rog rezervați : - Șubler cu afișaj electronic de calitate, oțel inoxidabil, baterie de rezerva = 85 lei - o bucată, - Silicon rezistent la 300 grade Loctite, pe baza de cupru, adera pe orice suprafață, la întărire se formează ca și un cauciuc = 25 lei - o bucată. Revin cu mesaj pe MP. Mulțumesc ! Editat Octombrie 27 de deneinvins Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 Setul de markere de 10 buc il vreau eu. multumesc. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Miercuri la 21:02 Autor Partajează Postat Miercuri la 21:02 La 27.10.2024 la 14:07, mac01 a spus: Setul de markere de 10 buc il vreau eu. multumesc. s-au dat in ziua postarii ,telefonic.Eu sint plecat din tara si nu am avut net peste tot si fiind si mult la volan ,nu am putut raspunde aici Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Joi la 11:27 Autor Partajează Postat Joi la 11:27 Pachet 50 bucati virfuri JBC originale folosite dar în stare perfectă, curățate in baie ultrasunete. 250 lei. Pachetul conține 90 la sută modelul C245759,restul alt model. Nu am alte modele folosite și în alte configurații doar noi. Nu aleg,nu sortez,nu trimit sub pachet minim de 50 bucati Link spre comentariu
GOOD-Q Postat 12 ore în urmă Autor Partajează Postat 12 ore în urmă Cheie antiex Denios 117251 confectionata din bronz masiv ,utilizata la toate tipurile de butoaie metalice cu substante inflamabile .Nu produce scintei la manipulare ,la extremitati are toate tipurile de adaptoare pt toate butoaiele metalice.Pret 150 lei . Presa rulmenti,bucse,etc.Cu un dispozitiv adaptor cu gheara pt alte diametre,etc-100 lei Letcon original nou Weller WSP80 -450 lei, este 1200 lei la TME ! Alcool izopropil 3 litri=60 lei Sistem holder Noga ,folosit o singura data.650 lei.Setul compus din talpa magnetica care se manetizeaza putetnic la actionare comutator si bratul robust reglabil,blocant.Se foloseste pt a atasa pe diverse utilaje,masini unelte ,etc -comparatoare,camere hi-res sau scanere 3D cod bare,etc pt a supraveghea numite procese de productie .Nu este chinezarie ,nu este clon.Original made in Israel.Nu are alte accesorii de fixare a aparatelor,acestea nu fac parte din set. Banda laminata originala pt imprimanta etichete Brother P-TOUCH ,36 mm latime si 8 metri lungime.Nu este varianta clona compatibila ,ci original Brother .Utilizata pt a lipi etichete pe aparaturi ,pe cabluri,preturi,etc.Nu se sterge la caldura,lumina solara,nu se dezlipeste cu apa ,nu se sterge scrisul.Banda este laminata plastic. 50 lei bucata ,model TZE 261 Link spre comentariu
GOOD-Q Postat 10 ore în urmă Autor Partajează Postat 10 ore în urmă 1 oră în urmă, GOOD-Q a spus: Cheie antiex Denios 117251 confectionata din bronz masiv ,utilizata la toate tipurile de butoaie metalice cu substante inflamabile .Nu produce scintei la manipulare ,la extremitati are toate tipurile de adaptoare pt toate butoaiele metalice.Pret 150 lei . Presa rulmenti,bucse,etc.Cu un dispozitiv adaptor cu gheara pt alte diametre,etc-100 lei Letcon original nou Weller WSP80 -450 lei, este 1200 lei la TME ! Alcool izopropil 3 litri=60 lei Sistem holder Noga ,folosit o singura data.650 lei.Setul compus din talpa magnetica care se manetizeaza putetnic la actionare comutator si bratul robust reglabil,blocant.Se foloseste pt a atasa pe diverse utilaje,masini unelte ,etc -comparatoare,camere hi-res sau scanere 3D cod bare,etc pt a supraveghea numite procese de productie .Nu este chinezarie ,nu este clon.Original made in Israel.Nu are alte accesorii de fixare a aparatelor,acestea nu fac parte din set. Banda laminata originala pt imprimanta etichete Brother P-TOUCH ,36 mm latime si 8 metri lungime.Nu este varianta clona compatibila ,ci original Brother .Utilizata pt a lipi etichete pe aparaturi ,pe cabluri,preturi,etc.Nu se sterge la caldura,lumina solara,nu se dezlipeste cu apa ,nu se sterge scrisul.Banda este laminata plastic. 50 lei bucata ,model TZE 261 Alcoolul rezervat Link spre comentariu
GOOD-Q Postat 9 ore în urmă Autor Partajează Postat 9 ore în urmă 1 oră în urmă, GOOD-Q a spus: Alcoolul rezervat si cheia bronz si presa s-au dat Link spre comentariu
GOOD-Q Postat 9 ore în urmă Autor Partajează Postat 9 ore în urmă Acum 5 minute, pop_ady44 a spus: presa o vreau eu sa dat acum 10 minute Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum