GOOD-Q Postat Iunie 20 Autor Partajează Postat Iunie 20 Adaug poze: Pulverizatorul Klager Plastik Teroson ,uz profesional ,rezistent la chimicale=70 lei Prelungitor Legrand 5 prize,5 metri , 16A =70 lei Slapi ESD SAFE piele nr 37 [doamne,domnisoare] 38 lei Up si cu ofertele de sus Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 1 oră în urmă, GOOD-Q a spus: Adaug poze: Pulverizatorul Klager Plastik Teroson ,uz profesional ,rezistent la chimicale=70 lei Prelungitor Legrand 5 prize,5 metri , 16A =70 lei Slapi ESD SAFE piele nr 37 [doamne,domnisoare] 38 lei Up si cu ofertele de sus Șlapii vreau eu, Adi. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 20 Autor Partajează Postat Iunie 20 Acum 44 minute, dan cod a spus: Șlapii vreau eu, Adi. ok Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 20 Autor Partajează Postat Iunie 20 Acum 4 ore, GOOD-Q a spus: Adaug poze: Pulverizatorul Klager Plastik Teroson ,uz profesional ,rezistent la chimicale=70 lei Prelungitor Legrand 5 prize,5 metri , 16A =70 lei Slapi ESD SAFE piele nr 37 [doamne,domnisoare] 38 lei Up si cu ofertele de sus mai e doar un pulverizator.Slapi si prelungitor nu mai sint Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 21 Autor Partajează Postat Iunie 21 Detalii in privat,preturile in poza Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 22 Autor Partajează Postat Iunie 22 Prelungitor Well 8 prize,3 metri 4 USB ,protectie. 100 lei nou in cutie ,nu stiu care coleg ma intreba de izopropil.Am un colet neridicat de prin Salaj ,printre altele si un bidon 4L de izopropil alcool la 80 lei si pachet Loctite format din spray ulei,spray degresare si vaselina pe baza silicon rezistenta 200 grade,pt suprafete plastic ,cauciuc,nu le corodeaza chimic,ind alimentara,semeringuri,oringuri,etc .Tot pachetul la 110 lei[2 pachete de acest fel disponibile] plus articole de mai sus Link spre comentariu
sonic11 Postat Iunie 22 Partajează Postat Iunie 22 Acum 59 minute, GOOD-Q a spus: Prelungitor Well 8 prize,3 metri 4 USB ,protectie. 100 lei nou in cutie ,nu stiu care coleg ma intreba de izopropil.Am un colet neridicat de prin Salaj ,printre altele si un bidon 4L de izopropil alcool la 80 lei si pachet Loctite format din spray ulei,spray degresare si vaselina pe baza silicon rezistenta 200 grade,pt suprafete plastic ,cauciuc,nu le corodeaza chimic,ind alimentara,semeringuri,oringuri,etc .Tot pachetul la 110 lei[2 pachete de acest fel disponibile] plus articole de mai sus Rezerva pt mine un pachet cu alcool izopropilic Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 22 Partajează Postat Iunie 22 Un pachet cu alcool izopropilic vreau si eu. Multumesc. Link spre comentariu
zsjkuki Postat Iunie 22 Partajează Postat Iunie 22 Buna. Un pachet de alcool izopropilic va rog si pentru mine. Multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 22 Autor Partajează Postat Iunie 22 Alcoolul izopropilic sa dat imediat dupa postare.Fiind plecat nu am apucat sa anunt pe fiecare in parte care a cerut ca nu mai e Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 23 Autor Partajează Postat Iunie 23 Acum 13 ore, GOOD-Q a spus: Prelungitor Well 8 prize,3 metri 4 USB ,protectie. 100 lei nou in cutie ,nu stiu care coleg ma intreba de izopropil.Am un colet neridicat de prin Salaj ,printre altele si un bidon 4L de izopropil alcool la 80 lei si pachet Loctite format din spray ulei,spray degresare si vaselina pe baza silicon rezistenta 200 grade,pt suprafete plastic ,cauciuc,nu le corodeaza chimic,ind alimentara,semeringuri,oringuri,etc .Tot pachetul la 110 lei[2 pachete de acest fel disponibile] plus articole de mai sus si prelungitorul a plecat Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 24 Autor Partajează Postat Iunie 24 Pachet 50 bucăți virfuri JBC folosite dar in stare buna, curățate in baie ultrasunete. 250 lei(5 lei /bucată reiese). Pachetul conține 90 la suta modelul C245759,citeva in pachet și C245944 și C245731 Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 25 Autor Partajează Postat Iunie 25 Pachete promotionale adezivi Loctite originali la promotie Dupa cum se vede,cumparind un pachet cu 3 adezivi faceti o economie de 27 lei Tot pachetul costa 100 lei .Individual vedeti in poza, costa 50 de lei cel de blocare suruburi[mediu 243 sau strong 2701, [Loctite 480]cel pt metal si magneti 42 lei si adezivul universal 401 la 35 lei ] Se pot vinde si individual Link spre comentariu
sorintv Postat Iunie 25 Partajează Postat Iunie 25 Ridicat colet. Multumesc pentru bonus! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 25 Autor Partajează Postat Iunie 25 Acum 5 ore, sorintv a spus: Ridicat colet. Multumesc pentru bonus! eu multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum