Ion_Bumbu Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Am sarit peste: setul pt bucse nu mai sint Scuze Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 3 Autor Partajează Postat Iunie 3 Mai adaugam pantofi ESD SAFE nr.45 .Model frumos ,cu sireturi elastice.Noi in cutie ,100 lei .Nu am alt numar Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 3 Autor Partajează Postat Iunie 3 Acum 3 ore, GOOD-Q a spus: Mai adaugam pantofi ESD SAFE nr.45 .Model frumos ,cu sireturi elastice.Noi in cutie ,100 lei .Nu am alt numar au plecat Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 5 Autor Partajează Postat Iunie 5 Pachet 50 bucati freze carbura vrac=50 lei.In majoritate sint cu partea utile 1,2 mm ,citeva si de 1,8 si 2,4 .. Coada de aprox 3 mm diametru. Se vind doar la pachet de 50 bucati ,nu sub pachet Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 5 Autor Partajează Postat Iunie 5 Acum 43 minute, yo9hrb a spus: Le vreau eu (frezele) cite pachete ?mai sint vreo 5 pachete Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 unul singur, ca imi ajunge vreo 3 vieti. Link spre comentariu
maski Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 Buna seara! Mai vreau si eu 2 seturi cu freze. Las detaliile pe PM. Multumesc! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 5 Autor Partajează Postat Iunie 5 Acum 5 minute, maski a spus: Buna seara! Mai vreau si eu 2 seturi cu freze. Las detaliile pe PM. Multumesc! ok,v-am raspuns ,posta aprox 20 si un pic Link spre comentariu
hixpp02 Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 A ajuns coletul , totul ok, mulțumesc pentru tot. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 6 Autor Partajează Postat Iunie 6 Acum 8 ore, hixpp02 a spus: A ajuns coletul , totul ok, mulțumesc pentru tot. eu multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 6 Autor Partajează Postat Iunie 6 Mai sint 2 pachete freze, mai adaugam : set masca 3M seria 6000=100 lei ,in set este si un set de filtre carbon 3M 6057ABE1 .La 2 seturi cumparate pretul este de 80 lei/set Link spre comentariu
sonic11 Postat Iunie 6 Partajează Postat Iunie 6 Vreau eu un set de freze. Condesatori mai este ceva? Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 7 Autor Partajează Postat Iunie 7 Acum 6 ore, sonic11 a spus: Vreau eu un set de freze. Condesatori mai este ceva? sint cam de toti ce au fost.Mai putin 220uF/25 din care mai sint putini Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 7 Partajează Postat Iunie 7 (editat) Va salut. Dupa cum am calculat, ar mai fi un set de freze, set pe care il vreau eu. Stima. PS. Aveti adresa mea. Editat Iunie 7 de PINTI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum