GOOD-Q Postat Aprilie 29 Autor Partajează Postat Aprilie 29 Banda dublu adeziva TESA transparenta 50 metri lungime ,20 mm latime [lipeste si benzi leduri pe lighean ,rezista la temperatura] =35 lei , foarfeca Wedo Germany Rostfrei 21 cm=30 lei ,foarfeca mica Holex Germany pt electricieni electronisti 13 cm lungime =30 lei ,tresa absorbanta Techspray USA 30 metri lungime ,2 mm latime made in USA =70 lei , Loctite 401 de 20 ml adeziv universal =35 lei ,HB FULLER adeziv universal cyano negru ,50 gr =40 lei , Loctite 480 -adeziv pt metal ,magneti ,etc 20 ml =42 lei ,Loctite 243 -50 ml blocare suruburi=50 lei Cleste sfic Lindstrom RX8140 miner galben sau albastru =100 lei ,cleste sfic Knipex made in Germany =72 lei , flux pen Kester USA =14 lei,flux gel Alpha OM338 =35 lei , Flux Indium USA Tacflux 20 30 ml [o bucata doar ] =70 lei , pasta cositor cu plumb topire 170 grade SOLDER CHEMISTRY made in Gemany flacon 0,5 kg military@aviation use =100 lei , activator virf letcon gel 30 ml Interflux Belgia IF930=30 lei ,spray ulei concentrat Biral made in Norway =45 lei . Toate produsele sint noi ,originale .Adezivii,fluxurile si pasta cositor cu plumb in TERMEN DE VALABILITATE Link spre comentariu
Adam Pop Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 Buna ziua as dori tresa absorbanta Techspray USA 30 metri lungime ,2 mm latime made in USA =70 lei Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 29 Autor Partajează Postat Aprilie 29 Acum 5 minute, Adam Pop a spus: Buna ziua as dori tresa absorbanta Techspray USA 30 metri lungime ,2 mm latime made in USA =70 lei da,dati-mi va rog datele si mod expediere in privat.Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 La 23.04.2024 la 10:45, GOOD-Q a spus: Pune-mi te rog deoparte o banda dublu adeziva. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 29 Autor Partajează Postat Aprilie 29 Acum 14 minute, dan cod a spus: Pune-mi te rog deoparte o banda dublu adeziva. ok Link spre comentariu
darius_bv Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 Va salut, As dori urmatoarele produse: Banda dublu adeziva TESA transparenta 50 metri lungime =35 lei; Loctite 480 -adeziv pt metal ,magneti ,etc 20 ml =42 lei cleste sfic Knipex made in Germany =72 lei Va multumesc! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 29 Autor Partajează Postat Aprilie 29 Acum 2 minute, darius_bv a spus: Va salut, As dori urmatoarele produse: Banda dublu adeziva TESA transparenta 50 metri lungime =35 lei; Loctite 480 -adeziv pt metal ,magneti ,etc 20 ml =42 lei cleste sfic Knipex made in Germany =72 lei Va multumesc! Da, le dau drumul ? detalii in privat.Va multumesc Link spre comentariu
serban Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 Buna ziua ! Cleste sfic Lindstrom RX8140 miner albastru =100 lei - mai este pe stoc 1 bucata ? Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 29 Autor Partajează Postat Aprilie 29 Acum 55 minute, serban a spus: Buna ziua ! Cleste sfic Lindstrom RX8140 miner albastru =100 lei - mai este pe stoc 1 bucata ? da,dati-mi date in privat si-l pun .Mai am citeva bucati si albastre si galbene Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 30 Autor Partajează Postat Aprilie 30 Acum 21 ore, GOOD-Q a spus: Banda dublu adeziva TESA transparenta 50 metri lungime ,20 mm latime [lipeste si benzi leduri pe lighean ,rezista la temperatura] =35 lei , foarfeca Wedo Germany Rostfrei 21 cm=30 lei ,foarfeca mica Holex Germany pt electricieni electronisti 13 cm lungime =30 lei ,tresa absorbanta Techspray USA 30 metri lungime ,2 mm latime made in USA =70 lei , Loctite 401 de 20 ml adeziv universal =35 lei ,HB FULLER adeziv universal cyano negru ,50 gr =40 lei , Loctite 480 -adeziv pt metal ,magneti ,etc 20 ml =42 lei ,Loctite 243 -50 ml blocare suruburi=50 lei Cleste sfic Lindstrom RX8140 miner galben sau albastru =100 lei ,cleste sfic Knipex made in Germany =72 lei , flux pen Kester USA =14 lei,flux gel Alpha OM338 =35 lei , Flux Indium USA Tacflux 20 30 ml [o bucata doar ] =70 lei , pasta cositor cu plumb topire 170 grade SOLDER CHEMISTRY made in Gemany flacon 0,5 kg military@aviation use =100 lei , activator virf letcon gel 30 ml Interflux Belgia IF930=30 lei ,spray ulei concentrat Biral made in Norway =45 lei . Toate produsele sint noi ,originale .Adezivii,fluxurile si pasta cositor cu plumb in TERMEN DE VALABILITATE Din postarea de aici sprayul Biral si flux pen nu mai sint .Mai sint 2 periute metalice Hakko Japan si 2 dispensere lavete Opticlean. Restul de clesti,dublu adeziv, adezivi Loctite ,pasta cositor,fluxuri sint in cantitati suficiente Link spre comentariu
tehnic dan Postat Aprilie 30 Partajează Postat Aprilie 30 Buna seara , am ridicat coletul. Multumesc ! . Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Aprilie 30 Autor Partajează Postat Aprilie 30 Acum 48 minute, tehnic dan a spus: Buna seara , am ridicat coletul. Multumesc ! . eu multumesc Link spre comentariu
vidax Postat Mai 1 Partajează Postat Mai 1 Salut, As vrea si eu niste condensatori electrolitici, am trimis PM. Multumesc! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Mai 1 Autor Partajează Postat Mai 1 Acum 27 minute, vidax a spus: Salut, As vrea si eu niste condensatori electrolitici, am trimis PM. Multumesc! miine dimi va si dau awb-ul ca lucreaza posta .Multumesc Link spre comentariu
deneinvins Postat Mai 2 Partajează Postat Mai 2 Materialele solicitate au fost recepționate. Totul corespunde. Mulțumesc foarte mult pentru bonus. User de nota +10 ! Recomand ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum