Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Lichidare stoc 10uF/450V YageoTeapo original Korea low esr ,105 grade  ,punga sigilata 200 bucati=70 lei reiese 0,35 bucata, disponibile 6 pungi.Pt toate cumparate pretul este de 0,3 lei bucata .Foarte de calitate si aceeasi parametri si dimensiuni ca cei de 10/450V Rubycon  Japan care au fost dublu pret 

Link spre comentariu

Daca este cineva interesat :

Bidon 4L izopropil alcool =80 lei,solvent profesional 1L Vigon EFM ,un solvent foarte volatil destinat curatarii echipamente profesionale,cablaje,panouri frontale.Se evapora foarte repde si nu lasa urme. 100 lei , Opticlean lavete umede pt curatat aparate optice  de precizie=50 lei dispenserul din poza, suport retractabil scule tavan Atlas Copco=100 lei , flux pen Kester =14 lei , burete metalic JBC =25 lei ,vaselina Krytox=260 lei , 2 HDD de 1TB folosite o singura data pt back-up=200 lei ambele ,sfic Lindstrom RX8140=100 lei, Piergiacomi PN-2007 cleste electronisti de precizie ,format cioc de rata=40 lei  ,banda dublu adeziva Nitto Japan =35 lei ,silicon rezistent la temperatura cu continut de cupru Loctite =20 lei ,vaselina Loctite pt suprafete cauciuc si plastic[semeringuri,oringuri,aparate cafea,etc] =30 lei 

Mai am din tura trecuta 2 sficuri Knipex la 72 lei bucata [nu apar in aceasta poza]

6f4bf475-d2c4-40c6-9c56-953f5db1135e.jpg

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu

Vreau eu:

-vaselina Loctite pt suprafete cauciuc si plastic[semeringuri,oringuri,aparate cafea,etc] =30 lei

- HDD de 1TB folosite o singura data pt back-up=200 lei ambele

+ flux pen Kester =14 lei , burete metalic JBC =25 lei

Editat de humulin
Link spre comentariu
Acum 3 ore, tehnic dan a spus:

Buna seara , vreau eu  bidon 4 litri alcool izopropilic , 80lei .

Multumesc ! .

ok,detalii in privat

Multumesc ! .

Multumesc ! .

Acum 5 ore, humulin a spus:

Vreau eu:

-vaselina Loctite pt suprafete cauciuc si plastic[semeringuri,oringuri,aparate cafea,etc] =30 lei

- HDD de 1TB folosite o singura data pt back-up=200 lei ambele

+ flux pen Kester =14 lei , burete metalic JBC =25 lei

ok,faceti va rog lista cu toate adunate 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări