hixpp02 Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 (editat) Sficurile Garant, Tr25 și un Lindstrom albastru la mine te rog, completez mâine când ajung acasă. Mulțumesc Editat Februarie 20 de hixpp02 Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 20 Autor Partajează Postat Februarie 20 Acum 11 minute, hixpp02 a spus: Sficurile Garant, Tr25 și un Lindstrom albastru la mine te rog, completez mâine când ajung acasă. Mulțumesc Garant mai sint 3 [in poza am pus numa 2 ] cite sa rezerv ? Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 20 Autor Partajează Postat Februarie 20 Acum 4 ore, GOOD-Q a spus: Clesti : Lindstrom RX8140 SFIC miner galben sau albastru =100 lei oricare model, brand GARANT Germany [portocaliu] sfic=75 lei Sfic Piergiacomi TR25 =50 lei [doar o bucata din acesta] sfic sirma mai groasa cniner negru TW =55 lei si pt sitma si mai groasa Denfos Germany =55 lei[o bucata], cleste precizie electronisti Piergiacomi format cioc de rata ,latime falci striate aprox 3 mm =40 lei[o bucata ] cleste SMC made in japan pt taiat furtune /tevi plastic sau cauciuc fara insertie metalica la instalatii aer,pneumatice,hidraulice,etc =55 lei Poza a 2-a : Pasta cositor cu plumb [2 modele identice calitativ si compozitie] temperatura topire 170 grade-utilizare militara si aviatie unde sint obligati a folosi aliaj cu plumb =100 lei flacon 0,5 Kg, Flux Alpha OM338=35 lei,tresa 30 metri Techspray USA ,latime 2 mm =70 lei, activator gel virf letcon IF930 Interflux Belgia redus de la 30 lei la 25 , activator [cutiuta] virf letcon Weller [USA sau Germany in functie de stoc] 33 lei cutiuta .Burete metalic JBC original =25 lei ,adeziv instant Loctite 401 original,flacon 20 ml=40 lei [mai 3 disponibile] si pt ca s-au terminat cei de 1000uF/35 din care au fost in septembie peste 300 baxuri,au fost la 1,2 lei cu pini scurti, am gasit doar la 1,5 lei cu pini lungi seria KZM made in japan ,foarte mici si eleganti [aprox 20/10 mm] .Nu se dau sub 30 bucati Mai sint [nu apar in poza] aproximativ 10 bucati JBC C245903 conic 1 mm cu ambalaj deteriorat sau lipsa la 25 lei bucata, pt minim 4 bucati ,nu este rentabila vinzarea unei singure bucati, Piergiacomi TR-25 si cel cu miner negru nu mai sint.Garant mai e o singura bucata .Restul sint Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 21 Autor Partajează Postat Februarie 21 Acum 21 ore, GOOD-Q a spus: Piergiacomi TR-25 si cel cu miner negru nu mai sint.Garant mai e o singura bucata .Restul sint Nici Garant nu mai am ,iar Loctite 401 mai e o singura bucata .Restul sint Link spre comentariu
TonyC Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 V-am trimis mail cu 4virfuri JBC C245903 si un Burete metalic JBC original Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 21 Autor Partajează Postat Februarie 21 1 oră în urmă, TonyC a spus: V-am trimis mail cu 4virfuri JBC C245903 si un Burete metalic JBC original V-am raspuns ca astept datele ,dar nu ati raspuns Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 22 Autor Partajează Postat Februarie 22 set statie JBC 120W noua desigilata ieri, garantie 12 luni,disponibile 2 seturi .Unul sigilat inca. Cumparate de la TME ,pt plan de extindere firma,abandonat din pacate . Se vinde cu 2000 lei setul. Pret actual set TME aproape 2900 lei .Contine unitatea ,letcon,burete metalic si vegetal,cablu alimentare si un virf nou. Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 22 Partajează Postat Februarie 22 Pachetul a ajuns în condiții bune. Mulțumesc foarte mult pentru bonus ! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 22 Autor Partajează Postat Februarie 22 Acum 1 oră, deneinvins a spus: Pachetul a ajuns în condiții bune. Mulțumesc foarte mult pentru bonus ! eu multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 23 Autor Partajează Postat Februarie 23 Aprox 20 chei unele folosiite,alte putin inspre deloc=100 lei Sisteme retractare scule tavan ,unul nefolosit,2 folosite=100 lei toate 3 spray curatare agresiva Loctite SF7200=30 lei.Curata vopsea,lacuri,adezivi,resturi garnituri,etc. Se aplica 1-2 puf-uri,se lasa spuma sa activeze 1-2 minute si se curata cu izopropil 1000uF/35V Nippon Chemicon Japan,PINI LUNGI nu am avut pina acum doar cu pini scurti, 1,5 lei pt minim 30 buc. Link spre comentariu
informer Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 Acum 2 ore, GOOD-Q a spus: Sisteme retractare scule tavan ,unul nefolosit,2 folosite=100 lei toate 3 Le iau eu daca mai sunt. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 23 Autor Partajează Postat Februarie 23 Acum 3 minute, informer a spus: Le iau eu daca mai sunt. sint Link spre comentariu
informer Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 Ok, le iau. Mai iau si 30 electrolitici 1000u/35V. Va virez 145, da? Link spre comentariu
zsjkuki Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 Bună. 50 buc electrolitici 1000uF/35V cu pini lungi va rog și Pt mine. Multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 23 Autor Partajează Postat Februarie 23 Acum 9 minute, zsjkuki a spus: Bună. 50 buc electrolitici 1000uF/35V cu pini lungi va rog și Pt mine. Multumesc pun aqcum sau mai stau ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum