Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Acum 1 oră, hixpp02 a spus:

Confirm originalitatea varfarilor JBC, dar si a celorlalate materiale cumparate.

Ca sa nu stea degeaba in sertar sa nu produca nimic 3600 de bucati,am facut reduceri si promoti si 3/4 s-au dat pe toate forumurile unde sint.Cine a fost istet a cumparat. Mai sint 2-3 pachete maxim la acest pret ,restul vor fi folosite de mine si colegii mei in service iar daca se vor vinde pretul evident ca va fi mult mai mare 

Link spre comentariu

Dețin peste 150 vârfuri JBC cumpărate integral de la dvs., atat 245 cât și 470. Toate sunt ca in prima zi, nu s-a deteriorat și nu s-au defectat, nici măcar unul. Mai schimb vârfurile in letcon din plictiseală, că din considerente de uzură duc mult și bine fără a necesita înlocuire. 

Aceeași părere și în ceea ce privește originalitatea letcoanelor și a stațiilor achiziționate de la dvs. Dețin 5 stații de lipit din care cel puțin una heavy-duty. 

Precizez că dețin de asemenea și clone chinezești de JBC, de la vârf și până la stație, de bună calitate și acestea. Deci cu siguranță am cu ce, și pot face comparație 1 la 1, de aici puteți deduce și siguranța afirmațiilor mele! Colegii de aici de pe forum pot confirma.

Cu mulțumiri!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări