daniels Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Cati mai asculta Bob Dylan? Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 De-acum nu-l mai ascultam, il citim. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 A acceptat numai dupa ce i s-a spus ca cei care-l asculta pe salam nu prea stiu sa citeasca. Dupa cum stiti, artistii nu suporta concurenta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Dupa cum stiti, artistii nu suporta concurenta. Ori Bob Dylan se supara de comparatie,ori salam se bucura ca este ridicat la rang de artist...desi pot fi valabile si ambele in acelasi timp. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Mea maxima culpa. Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 De-acum nu-l mai ascultam, il citim. Se mai intampla, Kovesi a acceptat ordinul Steaua Polara din partea Suediei... Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Daca tot n-au dat Premiul Nobel pentru Literatura la un scriitor, mai bine mi-l dadeau mie (macar banii, nu hartia). Am si eu ceva gene evreiesti, chiar daca sunt corcitura din Oltenia. Link spre comentariu
Vizitator AdiBarbu Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Da-mi un cont si-ti trimit 10 lei pentru fiecare postare pe elforum. Din cate am inteles,Bob a donat banii pentru cercetare in domeniul medical. Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Mai omule, postez de plictiseala, pentru ca am avut probleme cu sanatatea si n-am iesit prea des din casa. Discutam si noi, mai mistocarim, nu cersim pe forum. De banii aia ia mai bine niste bomboane la copii. Link spre comentariu
Vizitator AdiBarbu Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Fereasca Dumnezeu de bombone. N-as vrea sa stiu ce contin si mai ales sa le dau la copii. E mai buna o placinta facuta acasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate