Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va rog cateva pareri despre filtre....

Vizitator sinaps

Postări Recomandate

Vizitator sinaps

Salut... Sunt un iesean impatimit al sistemelor audio "grele"...insa pe cat de penal suna cu atat e mai adevarat->n-am auzit vreodata de filtre pt boxe....sunt novice ce sa-i faci... :smt001 Am dat de forumul vostru acum cateva zile si l-am studiat indeaproape observand k majoritatea incearca sa ajute majoritatea...apreciez si respect pt toata lumea. Acum la problema: am 2 perechi de boxe (una facuta de mine, una cumparata), fiecare cu schema clasica (bass,medie,inalta). 1 pereche e o chinezarie destul de buna in 4ohmi,bass-150W,mediu-100W.............iar cealalta pereche e in 8ohmi basii COBRA 120W, mediile de 30W iar tweeterele nu le stiu parametrii,insa sunt gen "driver+gat lung"(asta numai la perechea cu cobrele)....Minunatiiile sunt "powered up" de la un receiver Sony STR-DE325 in 6 canale(80W/canal)-(precizez ca nu am ocupate iesirile de subwoofer si 2xRear, doar cele 4 esiri de front speakers)...de aici trag concluzia kputerea se imparte toata pe front..inclusiv ce trebuia sa fie distribuit celorlalte...sau gresesc?? Vreau si eu filtre :)...ce fel de filtre imi trebuie?? Am studiat niste schite generale de pe forum...insa nu stiu parametri pieselor...(eventual dak e cineva din iasi disponibil sa-mi faca)... Thx de rabdare :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madkat

1

Vizitator sinaps

in principiu as vrea sa tai basii mai mult...cred k am facut eu o greseala in prioectarea incintelor la perechea facuta de mine si, in consecinta, un volum dat mai tare are o rezonanta de bass cam suparatoare la auz...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări