Vizitator sinaps Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 Salut... Sunt un iesean impatimit al sistemelor audio "grele"...insa pe cat de penal suna cu atat e mai adevarat->n-am auzit vreodata de filtre pt boxe....sunt novice ce sa-i faci... :smt001 Am dat de forumul vostru acum cateva zile si l-am studiat indeaproape observand k majoritatea incearca sa ajute majoritatea...apreciez si respect pt toata lumea. Acum la problema: am 2 perechi de boxe (una facuta de mine, una cumparata), fiecare cu schema clasica (bass,medie,inalta). 1 pereche e o chinezarie destul de buna in 4ohmi,bass-150W,mediu-100W.............iar cealalta pereche e in 8ohmi basii COBRA 120W, mediile de 30W iar tweeterele nu le stiu parametrii,insa sunt gen "driver+gat lung"(asta numai la perechea cu cobrele)....Minunatiiile sunt "powered up" de la un receiver Sony STR-DE325 in 6 canale(80W/canal)-(precizez ca nu am ocupate iesirile de subwoofer si 2xRear, doar cele 4 esiri de front speakers)...de aici trag concluzia kputerea se imparte toata pe front..inclusiv ce trebuia sa fie distribuit celorlalte...sau gresesc?? Vreau si eu filtre ...ce fel de filtre imi trebuie?? Am studiat niste schite generale de pe forum...insa nu stiu parametri pieselor...(eventual dak e cineva din iasi disponibil sa-mi faca)... Thx de rabdare :smt003 Link spre comentariu
madkat Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 filtre ca sa ce? sa le pui in boxe? sau intre boxe si reciever? Link spre comentariu
Vizitator sinaps Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 Filtre interne pt boxe... Link spre comentariu
Vizitator sinaps Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 in principiu as vrea sa tai basii mai mult...cred k am facut eu o greseala in prioectarea incintelor la perechea facuta de mine si, in consecinta, un volum dat mai tare are o rezonanta de bass cam suparatoare la auz... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum