Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manta led3201

ionel sm

Postări Recomandate

1 hour ago, Florinel TV said:

Este pentru USB, incearca sa vezi daca are limba Romana, atentie incearca doar daca are aceiasi placa de baza, daca nu are la fel atunci poti strica rv-ul 

Placa de baza e identica.

Am incercat, nu are romana, si acum imaginea e cu capul in jos. Desigur, sper ca se rezolva cu softul anterior.

P.S. Da, am rescris softul anterior si merge cum a mers. Ce nu mai inteleg, nu are nici setari de tara pentru Romania. Chiar ieri am setat un Vortex cu aceeasi placa de baza si avea si tara, dar si limbi est-europene....

Editat de Janos.ro
Link spre comentariu
40 minutes ago, Janos.ro said:

Placa de baza e identica.

Am incercat, nu are romana, si acum imaginea e cu capul in jos. Desigur, sper ca se rezolva cu softul anterior.

P.S. Da, am rescris softul anterior si merge cum a mers. Ce nu mai inteleg, nu are nici setari de tara pentru Romania. Chiar ieri am setat un Vortex cu aceeasi placa de baza si avea si tara, dar si limbi est-europene....

Nu mai pierde timpul, daca are in limba engleza e ok, si copii de gradinita stiu acum limba engleza.....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări