Florinel TV Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Acum 9 ore, Janos.ro a spus: Sau ma poate ajuta cineva cu un firmware cu limba romana? Este pentru USB, incearca sa vezi daca are limba Romana, atentie incearca doar daca are aceiasi placa de baza, daca nu are la fel atunci poti strica rv-ul https://files.fm/u/vbq8yy9fh#sign_up Link spre comentariu
Janos.ro Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 52 minutes ago, Florinel TV said: Daca ai programator iti pot da dump Buna, Florinel. Da, daca are SPI flash (25Q64 parca),, atunci am programator. Link spre comentariu
Janos.ro Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 (editat) 1 hour ago, Florinel TV said: Este pentru USB, incearca sa vezi daca are limba Romana, atentie incearca doar daca are aceiasi placa de baza, daca nu are la fel atunci poti strica rv-ul Placa de baza e identica. Am incercat, nu are romana, si acum imaginea e cu capul in jos. Desigur, sper ca se rezolva cu softul anterior. P.S. Da, am rescris softul anterior si merge cum a mers. Ce nu mai inteleg, nu are nici setari de tara pentru Romania. Chiar ieri am setat un Vortex cu aceeasi placa de baza si avea si tara, dar si limbi est-europene.... Editat Decembrie 30, 2020 de Janos.ro Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 (editat) 40 minutes ago, Janos.ro said: Placa de baza e identica. Am incercat, nu are romana, si acum imaginea e cu capul in jos. Desigur, sper ca se rezolva cu softul anterior. P.S. Da, am rescris softul anterior si merge cum a mers. Ce nu mai inteleg, nu are nici setari de tara pentru Romania. Chiar ieri am setat un Vortex cu aceeasi placa de baza si avea si tara, dar si limbi est-europene.... Nu mai pierde timpul, daca are in limba engleza e ok, si copii de gradinita stiu acum limba engleza..... Editat Decembrie 30, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Incearca si cu acest dump pentru programator, poate ai noroc si are limba Romana , nu sunt sigur ca nu este copiat de mine dumpul, dar poate ai noroc https://files.fm/u/hfbrfukfu#sign_up Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum