Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema tv Kontrast 21RF01 (TOUSDA TH21-Z6)

Vizitator MihneaMF

Postări Recomandate

are an17823...am gasit 7522...este stereo insa nu trebuie modificat montajul....avea gauri pentru stereo...o sa ramana ultimii pini in aer.....

as dori un dump....cu cel existent am mai mica un pic partea de jos pe BV....si nu am nici telecomanda....

Link spre comentariu

dump-ul al doilea centreaza imaginea...insa este mai mic cu 0.5 cm si sus si jos...cred ca o sa il las asa...pna ala urma nu este o crima....nu am telecomanda....sau daca se pooate un cod longer ne mai jucam la el

Link spre comentariu
20 hours ago, catalin004 said:

dump-ul al doilea centreaza imaginea...insa este mai mic cu 0.5 cm si sus si jos...cred ca o sa il las asa...pna ala urma nu este o crima....nu am telecomanda....sau daca se pooate un cod longer ne mai jucam la el

In cazul acesta,modifici un pic rezistenta de pe reactia negativa,din baleiajul vertical(o zecime-doua de ohm).

Link spre comentariu

DA.era o varianta...insa l-am dat asa...mamaie de  80 de ani nu vede dunga ...sa nu mai umfle condensatorii (adica sursa sa mearga bine....)sanatate si  multumiri

Link spre comentariu
1 oră în urmă, catalin004 a spus:

DA.era o varianta...insa l-am dat asa...mamaie de  80 de ani nu vede dunga ...sa nu mai umfle condensatorii (adica sursa sa mearga bine....)sanatate si  multumiri

Pai daca ai schimbat 2SA1013 atunci nu mai umfla sursa , daca nu ai schimbat atunci va fi vai si amar de acest tv

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări