fritz_vali Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 (editat) Dupa cum spune titlul vreau sa modific pista audio fara a ma atinge de pista video. Am cautat mult timp vreo varianta dar din pacate nu am intalnit nici una sa ma satisfaca complet. Am zis sa postez aici poate, poate o fi cineva care stie! Va multumesc. Editat Octombrie 31, 2016 de fritz_vali Link spre comentariu
ndor Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Sa modifici unde , in ce , la ce ? Link spre comentariu
fritz_vali Postat Octombrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2016 (editat) Colectia de filme. Format video mkv iar audio dts(stereo). Sa modific bitrate ul formatului audio. Editat Octombrie 31, 2016 de fritz_vali Link spre comentariu
Voltus Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Folosesti mkvtoolnix pentru a extrage si apoi prelucra streamul audio . Apoi tot cu acest soft le poti 'muxa' streamul video cu cel audio si chiar subtitrarea/rile intr-un nou fisier mkv . Toate acestea foarte rapid fara a fi necesara recompresia video . Link spre comentariu
fritz_vali Postat Octombrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2016 (editat) Superb. Am rezolvat. Inca un lucru. Stiti vreun soft ,pentru conversie audio, mai complex? Editat Octombrie 31, 2016 de fritz_vali Link spre comentariu
gabiferaru Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Editor audio: adobe audition.Convertor: dbpoweramp. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Mi-a placut intotdeauna GoldWave... Link spre comentariu
Voltus Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 La conversia audio recomand Adobe audition . Cu alte softuri am avut surpriza sa constat ca nu se mai sincronizau corect sunetul cu imaginea . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum