Vizitator BMA07 Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Am făcut ieri sesizare la Electrica să trimită echipă. Am zis că curentează peretele să nu mă amâne. Așa că au venit aseară, au pus creionul de control pe perete: "Nu e curent aici". Le-am zis că am măsurat între nul și perete și sunt 8V și că dacă pun faza de la bec pe perete se aprind becurile. Au zis că nu este nimic, că sunt 8V și nu pot să curenteze un om că e prea putin. Și că sigur undeva este străpuns un fir de fază, sau strâns cu un profil ceva. Să chem un meseriaș să caute și să rezolve că este după contor. Le-am zis că sigur este înainte pentru că fenomenul se întamplă și cu siguranțele date jos. Dar tot nimic... Așa că nu am mai insistat pentru că am cerut să îmi fie înlocuit branșamentul de la stalp până în casă la contor, prin tuburile ce eu le-am pregatit pe sub polistiren cand am izolat casa. Am dus 3 tuburi PVC de 20 de la poartă din stradă până in casă la tablou. Așa că nu avea rost să mai insist cu cei 8V pentru că sunt convins că schimbând acel branșament dispare problema curentului din perete. Dar să vedem acum când vin să schimbe branșamentul.... Link spre comentariu
v67 Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 montati B(bloc)M(masura)P(prutectie)M(monofazat) pe stilp este echipat cu intreruptor diferential -declanseaza la aparitia unui curent de defect , puteati sa apelati la un electrician sa masoare rezistenta de izolatie(cum v-am sugerat in alta postare)si sa clarifice cum este cu acel perete care ,,produce curent electric,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum